I know you want to stay in bed, but it's light outside. Save me someone.

Vill ha ett jobb.
Vill flytta.
Vill leva bättre.
Vill inte vara så jvulskt missnöjd med denna pisstråkiga tillvaro.
Vill inte veta hur mycket man går miste om.
Vill bli nöjd
Vill inte vara missnöjd.
/O

 

krigsmålning

Jag har en målad krigsmålning i ansiktet  tack vare Karros grillpinne. I kväll har det ätits bränd majskolv rått pinnbröd och för de andra korv av olika slag..
Vårat första grillställe var översnöat, blåsigt och massa barn runt omkring.. så vi bytte till Ok-backens grillring där tändaren slutade funka så Jenny och Olivia  tog på sig   att fara  och köpa tändstickor.. När elden var igång blev det grillning, bränt och rått var väl det mesta men det var rätt så mysigt ändå!  Prövade pinnbröd och ketchup funkade typ konstigt nog!
Tack och hej nu ska ja fortsätt se Fråga Olle!
/m

Baksmälla

Igår firade vi Emma 20år. Förfesten var givetvis kung, AIK vann och vinet flödade. Tråkigt nog tog den slut alldeles för tidigt då vi tänkte försöka oss på att komma in på station. Men i kön fegade vi ur och gick vidare på mollys där det var typ tre pers. Efter mollys gick några till station där dom tog sig in och resten till Olles eller hem. Slutade med en promenad förbi frasses och sen hem till Klas.
Dagen har inte mycket gjorts, städat Klas lägenhet men tror att dammsugaren brann upp för nu är det femhundra grader här inne.
Nu blir det solsidan i väntan på att mannen ska komma hem igen.
Bilder från igår kommer senare.

Alanya -09

all in emma 20

ikväll taggar vi fest!! förfesten är hos Emma, nu ska jag sparka mej i baken och sätta fart så jag blir klar någon gång!
har ett problem:
vad ska jag ha på mej?
/m

finhest

Prillan  var  busig och "tittig" och överallt..   haha i diket,  på två ben,  i luften  ja.. behöver jag säga mer?
/m

Bushäst!

Idag var jag och Lina ute och red, träffade på mycket människor och Felix blev som vanligt taggad på vägen hem... Rädd för en och annan hund och skoter.

När vi skulle trava sista sträckan hem travade Lina iväg lite och jag tränade att ta tillbaka honom lite och ökningar, sen vid ett tillfälle gjorde han som han ville och galopperade iväg och började kröka på nacken och bocka... Det kan jag säga är inte roligt på den hästen. När han hittar på jävulskap är det inte mycket som kan stoppa honom... Men jag lyckades slita upp huvudet på honom iaf haha!



Lite såhär såg det ut.


Nu blir det först jobb sen snabbt till Emmas födelsedagsfest, PARTEY!! :D

Har redan börjat göra mig klar, bra att vara i god tid :)

Måste nämna att jag var på middag igår på tatung med Mr Burström m familj, riktigt najs :)


Ha det!
Jlo

Fråga Karolin.

X- Vad sa du nyss?
K-Im gonna flash my titties.
X-Vad ska du göra i morgon.
K-stiga upp, städa mitt rum, skita, duscha, göra mig klar, hälla vin.  
X-Vad har du på dig?
K-En fi**deo.
X-Vart köper du sånna, tips till de som vill lukta...
K-Egen kroppsproduktion.


.

nu är jag less på att min kropp inte passar i något, kan inte ha ridstövlar och jag kan inte ha chaps... tror ni att jag kunde ha chapsen jag beställde för typ 3 veckor sen...nä dom var för korta förstos...först ska man vänta 3 veckor sen kan man inte ha dom... . skorna kunde jag ha iaf..

/m

Kommer aldrig sakna er, hata oss hata er

Fick en fetchock när jag loggade in på min bank och såg att jag fått 12000kr från CSN, blev givetvis jätteglad och tog direkt bilen till stan och shoppade loss. Eller, nja ringde upp CSN och ska betala igen 8000kr, behöver som det är i dagsläget inget lån. Absolut inte maxlånet, och det är bäst att inte låna så jag slipper betala igen.
Men jag tog iallafall bilen upp till stan och shoppade en del, pengarna rullar in men rullar ut lika fort.
/K

Dom där böckerna på typ 500spänn styck är väldigt onödiga enligt mig.

Yeah you can shake some more, make you wanna say it

Vaknade av att jag fick sms imorse kring nio. Somnade om och vaknade av fler sms. Slutade med att jag kring elva(?) ringde min vän och vi pratade i nästan en och en halv timma. Mys.


Steg upp en halvtimma senare och tog en promenad. Var typ varmt ute och fint väder så det kändes som en bra start på ännu en ledig dag. Åt och begav mig till 360 för hårdträning med O som är stammis där. Jobbigt men riktigt skönt. Vi visade oss vara bra träningskompisar, taggade varandra till max.

Blev erbjuden ett tiokort av min arbetskollega som jag mötte där, perfekt!

Nu ska jag ta en dusch, sätta på en film och äta lite. Kvällen spenderas med Madde och Rosanna. De åker ju snart till Asien. Tur de kommer tillbaka!


Två taggade gymbrudar, även hårda på isen.

 

/A


sleeping to dream about you

Fredag, helg! Jippiii.
Försökte mig på att få en vän att gå på stan med, gick inget vidare då alla verkar ha beach 2011 som mål så jag tvingar med mamma på stan idag också. Jag hatar att gå själv och har ingen större motivation att ta mina för små shorts och en sönderblekt t-shirt och pumpa i maskiner så ansiktet blir rött och svetten rinner. Dessutom ska hela CSN bidraget göras slut på, lönen också.

Först blir det en promenix med min kära lilla hund som jag inte har varit så mycket med på sista tiden kanske hinner jag med att städa mitt äckliga rum som inte heller fått så mycket kärlek av mig.

/karrooooo

Om någon känner för att ge mig något, skulle min älskade Royal Larry vara perfekt.

?

hallåå  är de ingen som känner sig manad att rita en tatuering åt mej ?
/m

bäää

tror jag tar min cellgift och lägger mig under täcket ser CSI tills jag somnar och sover som en stock. Känner mig inte riktigt fräsch

/K

mat och hockey

i kväll blir det äta och kolla hockeyn på Allstar! Mina följeslagare är Matilda och Angelica!
/m

Something in your eyes makes me wanna lose myself, in your arms

Heey Charlie! :D - Min och Amandas hälsningsfras under den gamla goda skoltiden;)

Trean på gymnasiet var utan tvekan den roligaste perioden i mitt liv, hittills. Vår klass var sjukt bra, bäst!

Satt och tittade på bilder från studenten, kunde inte känna mig mer nöjd över den dagen som blev ruskigt lyckad! Vi skrek och sjöng på vår skrinda med vår DJ, alla log och hoppade.

                                    

Bra drag på klassfesterna!!
                 

Och efterfest i skogen såklart;)


Let's go back in time
/A


och jag såg alla tecken

Igår led jag av aggresionsproblem, skrek åt min mamma, min pappa, min syster, min bror och Malin. Kunde inte betala på internet, kunde inte koppla blurayen och var riktigt jävla förbannad. Kan ju bero på att jag var slitnare än slitnast.
Det slutade med att jag kunde betala och fick igång filmen. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen handlade om, snackade sönder den med Malin istället. Sen liftade jag till stan och snozade med en riktig man. Stängde av elementet och vaknade av köldskada, startade elementet och sov vidare.
Min dag har varit väldigt ospännande med ovärd resa till Umeå, sen lite Villetid i stallet.

Nu ska jag leta igen ett par byxor och kanske besöka en släkting.
Och imorgon är det fredag, en skoldag som slutar ett och en helg som börjar kl 16.00 när jag tagit mig hem då är jag fri till på måndag HÄRLIGT!

/KAROLIN





dagens!

Utnämd till den sexigaste tennistjärnan i världen... de visste ni inte va ?
Rafael Nadal är redan utnämd till den sexigaste tennistjärnan i världen...Rafael Nadal


/m

i dag får vi gratulera

i dag får vi gratulera Emma Eklund på hennes 20 års dag !
Inte tonåring längre. gammal nog att gå  själv på systemet! dessutom först av oss alla ! GRATTIS! Nu är det fest på Lördag !!
/Malin och resten av gänget !!! Puss puss ha en bra födelsedag !!

de är inte bara ja som saknar hjärna..

det är inte bara jag som har problem med min mobil...  Karro ville se ett sms jag hade fått,  sen fick hon för sig att hon skulle svara på det...   jag ser att hon håller den upp och ner, skakar och pickar på den.
-Jag frågar: vad hon gör efter typ 20 sekunder..
-Karro svarar: vadå?
-Jag: du håller den upp och ner?
april förra året...
Förutom mobil dramat har  jag och Karro hängt i hamn sett någon film som varken jag eller Karro tror jag vet vad den egentligen handlat om ?
vaknade  annars tidigt i morse, levande lik  kom jag mej upp ur idet..  Red Pelle inne, ingen bra början kan jag säga men efter 30 minuter började han ge efter, tack och lov!
Resten av dagen somnade jag i soffan till extreme home service, prov jobbade,  sen blev det stallet igen och agera ledsagare!
/m

sms....

gillar smset jag skickade till Hanna idag... jag  borde nog kolla igenom innan jag skickar iväg..
-hej kan du skicka adressen till den där döda hästen fanns på;)? du kam slicka mail på Facebook;)!
det skulle stå
-hej kan du skicka adressen där den fina hästen fanns på;)? du kan skicka ett mail på Facebook;)!
sto 7 år ca 166 imp Dk, ge mej pengar!!!!
/m

Fy...

Fick nyss ett samtal av min syster som skulle rida en häst i Sthlm på lördag som tyvärr blev inställt pga. att hästen drunknat i ett dike :O Skötaren hade hittat honom och hon såg bara ryggen och öronen. Stackars polle :( Den hade tydligen först fastnat i tråden i hagen sen fått sig lös och sprungit från hagen.


Tjenis

Känns som jag har blivit överkörd av en lastbil sen backat över mig igen...
Har blivit sick och det känns inte så ballt :S Skulle ju egentligen varit med brudsen ikväll men blev inställt.

Igår hade vi hoppning på ridningen och Felle var helt wild, var sjuuuukt kul :) Jag hoppas att det håller i sig bara att jag kan ta tillbaka han och att han lyssnar på mina förhållningar HAHA. En bra sak tycker jag!




En sak som ni MÅSTE kolla på är det här klippet från filmen "farsan", hans tjej har sagt åt han att han är mesig så därför försöker han vara lite tuff. Kunde tyvärr inte få in klippet här men här är iaf länken :)

http://www.youtube.com/watch?v=PQ7Fq4t5l1E

Muuuuuuu

Jadå mitt liv rullar på, precis som umeåbussarna. Har iallafall bestämt mig för att fortsätta plugga, har tom beställt massa böcker. Måndag till tisdag var vi på internat med klassen, väldigt likt min gymnasietid med samma lekar och samma baktankar.
Efter jag kommit hem for jag vidare till Klas, vi såg 127hours och gick sen och la oss eftersom han klev upp typ halv tre. Jag dog vidare i sängen och sedan vidare mot Umeå igen.

Decemberlönen har kommit och jag är chockad över hur mycket det var, känns som att jag inte jobbade något under december. Nu väntar jag bara på studiebidraget så kommer jag känna mig stenrik.
Kvällen blir antagligen väldigt lugn, kanske får finbesök av flickorna. Imorgon har vi bara grupparbete med basgruppen så behöver inte vara i stan förrän kl 8 och i umeå kl 10.

/Karolin

Hejsmåflickorcooltmedstationeller?

hey baby drop it to the floor

Igår var en låång dag som bestod mycket av att bara vänta, när allt var klart slängde vi i oss lite krubb och sedan satt oss på bussen. Kom hem, åkte direkt till stallet och var så stressad så jag höll på att kräkas. Hoppade Corlandus, nej jag menar Igor..Sedan hem, la mig i sängen och..dog?
 
Var tänkt att jag skulle på 360 nu men har så jvla ont i ryggen så ersätter styrkepasset med en promenad och lite övningar på pilatesbollen och nere i gymmet
Ikväll är jag och david bjudna på middag och efter det ska jag nog dra dit mina tanter befinner sig, hamn?

Blev tydligen utgång i helgen... men taggar typ ändå.
/olivia


jag har ingen hjärna, ingen nyhet direkt men säger de ändå.

Inget vill mej väl,  kom typ inte ihåg när jag kände att något gick bra sist!  då börjar de kanske var illa eller?
Jag klarar typ inte av att ha en mobil, nu ligger den på kontoret på stallet och väntar.. om jag nu inte minns fel kanske den är någon annanstans?  här är den då inte, inte i min jacka, i bilen eller under sängen! som sagt jag är bra på att lägga ifrån mej saker på konstiga ställen. Därför känns de ibland som att det är bortkastad tid att leta, när jag väl ha varit framme.
negativa  malin  har  iaf  haft en riktigt dålig dag.. började med i går natt att jag  somnade  typ kl4  sen vaknade jag 10 i 8 av att mamma säger att jag ska gå upp, snäll som jag är gör jag de.. jag skulle iaf till stallet och rida.  vid  2 tiden när jag hade suttit och rullat tummarna i en timme sådär hittar jag en pepparkaksdeg som jag får för mej att baka ut  ..  brände hälften..  kvällens super sämsta insatts  gjordes av mej och Prillan, jag dog  och de tror jag hon gjorde också... med en tung suck av Prillan förstår jag att de här  var ingen bra dag för hoppträning.  avslutningsvis glömmer jag mobilen...  nu är  livet på topp....
/ m

SPSK

Här kommer en liten bildbomd av bilder från gymnasiet, 1-3an. Usch vad man saknar den tiden ♥
/Olivia
  
  
  
   
 
 
 


Gubben i lådan

Jahapp, blev ingen dejt för mig ikväll. Men det var totally cool ändå. Tiden gick fort och bums låg jag i soffan och var fast i tvn. Tror det var lika bra, jag har annars så mycket för mig så jag behöver vara hemma också:)

Blev istället att jag for ut och sprang för att bli av med lite energi och komma ut lite. Ruskigt skönt! Var ute igårkväll också, skulle kunna ta en vända varje kväll! Mysigt att det är lugnt och lite mörkt ute, är i stort sett själv med min musik och möter lite bilar då och då. Sover som en stock också. Blir lite kallt ibland men då är det extra skönt att krypa ner under en filt och dricka lite te sen:)

Ska passa på att vara uppe och se bra tvprogram ikväll! Blir bland annat Criminal minds, eller hur Olivia?;)

/A

All I need is you

Sitter i soffan och äter lite efterrätt. Blir nog film och mys senare ikväll, vart är inte bestämt än. Känner för att hoppa på cykeln och komma ut, är så skönt ute trots kylan. Så förhoppningsvis blir det hos någon av de andra brudarna efter deras ridning;)

Jobbade till ett idag, sen ringde Sofia och vi pratade en ganska lång stund om allt möjligt:) Skönt att man inte tappar kontakten även om någon flyttat. Vi pratar typ varannan dag, tacka vet jag halebop! Längtar tills vi åker till Karlstad och spenderar en helg hos henne och Anton;D

Gick senare till stan i hopp om att hitta ett par jeans. Men åtta av tio var gjorda för tjejer utan former, vilket inte riktigt passade mig. Men tillslut hittade jag de perfekta, och kom även hem med ett linne och en kavaj. Känner mig redo för helgen;)

Underbart att vara ledig imorgon. Ska sova ut och laga någon smarrig lunch. Efter det ta en promenad till ICA för att bla handla lite ingredienser till kladdkaka;) En efterlängtad vän! Känns som att jag jobbar jämt, missar mycket kul men jag ska inte klaga. Har ett riktigt bra jobb och fina arbetskamrater som tar väl hand om mig:) Trivs sjukt bra, kommer vara trist att måsta lämna tillslut men äventyren kallar! USA?? Någon som vill följa mig?;)

Pusselipuss /A


Ge mig sommar nu nu nu!

Åhhh...

hämtade kavajen idag ...  tror ni den passade ?  nääe,  oturen följer mej  vart jag än går...  såg ut som en busschaffis  i en för stor kavaj...   hoppas  bara den mindre inte är slut nu!
jag som man...
/m

I want you to take over control

Har jobbat hela dagen i stort sett. Känner för en joggingrunda i mina nya träningskläder och efter det ska jag mumsa på min hamburgare som fader köpt. Är nämligen hemma själv, så det blir häng här ikväll igen=)




Oh hot damn;)
/A


ny mobil

Jag som inte skulle ha en touch-mobil, blev en sådan ändå.  Nu kan snart omvärlden nå mig igen efter att ha varit utan mobil i fyra dagar. den ska bara laddas!
htc desire
/m

Working in the corner, peaking over shoulders, waiting for my time to come

Vaknade av mig själv för typ en timme sedan, har inte alls gjort något vettigt fram till dess. Därför känner jag att jag ska ta mig en sväng till 360, idag ska det fan bränna i hela kroppen. Dock så väntar jag ett tag, under lunchen är det typ fullt..



i Helgen?
/Olivia

stationx2

Röd som en kräfta eller tomat,   tål nog inte alkohol  blir fläckig, röd prickig,, -nää du är ju inte röd!  sen när man kommer till ljuset så skattar mina vänner åt mej..  såg ut som en tomat..    men jag grinade inte över det utan gick ut och brydde mej inte om min nya camouflage färg, den kanske till och med  matchade min beige färgade topp bättre  än min annars blåvita hudfärg. -solresa snart tack ?


Fredagen spenderades tillsammans med Karolin, Emma och Matilda, blev en bra kväll, trevligt att träffa alla partysugna människor!  Vaknade sådär  halvsent dagen efter, mamma skjutsade mej till stallet sedan agerade hon också  som hästskötare. Red Pelle, han var fin fast jag sög!  Efter stallet blev det kalas, fick i mej det räddande kaffet.  Sen fick jag veta tt vi skulle  på Station igen  snabbt in i duschen sedan mot Klas där förfesten höll hus.
Idag har jag sovit 2 timmar kanske?  blev hämtad  kvart över 8,  bilen rullade mot Malå där det skulle ridas.  tycker nästan synd om dom som jobbade på restaurang vi år lunch på,  skoterskor, grå mjukis, ridjacka med hästsnor på  sen en fin mössa som var full i spån på huvudet.
Nästan direkt man kommer hem ska man iväg till stallet igen på årsmöte med US, det planerades aktiviteter och  smått och gått!
kvällen har jag, Olivia och Anna hängt  hos henne,  mysigt med Te men glömmer bort och måste drickas sådär halvljummet/kallt annars  var det supermysigt!


nu ska jag dö i sängen god natt!
/m

dagens chock



-Anna säger: din mobil lyser fortfarade :/?

-Malin svarar: fuck you jävla mobil jävel!:@



-Anna och Olivia kollar på varandra, Olivia säger: Jag har aldrig hört henne säga fuck you förut...:O



/m


nej

Nej jag orkar inte, har ingen motivation, ingen ork, ingen lust.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Mer sliten än en vecka i turkiet.
Blev en tvådagars i helgen, med en två stationdagars. Druckit slut på Mule lagret och skakat rumpa. Liftat, trängt oss, raggat på gubbar, ätit onyttigt, druckit massa vin, startat slagsmål, hällt drinkar i Annas urringning, varit otrevlig, däckat i Klas säng, mått jävel, skällt ut taxi, smsat och ringt utan att minnas. Kroppen är så öm att jag helst vill lägga mig under täcket och sova. Men ikväll är det solsidan och väskan för skollägret ska packas. Duschen ska också få sig ett besök.

/K

Hej du glade

Shine a light


Blir galen, måste dansa! Känns som att kroppen skriker. Har inte längre tid att ta lektioner genom dans- och balettföreningen så jag måste ut med mina vänner och shaka järnet på dansgolvet snart! 

 


/A


Bussssss

Så här länge har jag väl aldrig haft mellan blogginläggen. Men har haft så mycket de senaste dagarna att min hjärna varit överhettad. Började socionomutbildningen i måndags och den verkar bra, men mindre bra att åka 30mil per dag. Jag hoppas verkligen att det löser sig efter moment A, annars är det väl bara att härda. Grejen är att jag oftast när jag åker buss råkar ut för sånahär fruktansvärt störande människor. Började i tisdags med att en idiot bakom mig sitter och spelar munspel, kände för att köra munspelet lång ner i halsen på honom. Sen lägger sig bruden framför mig i mitt knä, drar alltså bak stolen i maxviloläge vilket är okej om det inte är en gammalbuss där benutrymmet är astrångt. Sen slutar äntligen munspelkillen men då kör han upp ett knä i ryggen på mig.trevligt. Så igår rymdes jag knappt på bussen, den första var full så fick vänta i tjugo minuter i tjugominus. Sen hamnar jag framför några p17 som ser en film. Lovely.

Just nu sitter jag hos Klas och ser på skönhetsoperationer, funderar på att kanske dra mig mot stan och kolla läget lite, sen ska jag och Malin chilla och ikväll ska jag dricka min fot av afrika. Äntligen helg. <3
/K

Vimmelbild från sista Balzac tror jag, ikväll är det sista station8....

dagens man


Edilson Nascimento

/mankki

mindre blod men inga svar !

Mindre  rolig start på dagen, väckarklockan ringde inte  vaknar  av att mamma säger: ska du inte gå upp? hinner inte platta håret (såg ut som ett troll idag) äter frukost  och sminkar mej. vi snabbar oss ner till bussen  som är över full, så det slutar med att jag, mamma och en kvinna med hennes barn åker taxi ner.
8 rör mindre blod och inga riktiga svar fick man inte. kanske har jag något man inte kan göra nått åt eller så har jag nått som går att göra nått åt, de svaret fick jag? vad är de för svar egentligen?
Ska förmodligen  tillbaka dit igen efter  de har fått provsvaren. Ska jag också rönka lederna och se om jag har pålagringar på benen eller i mjukdelarna.
Något jag verkligen hatar är att ta blodprov, idag fick jag dessutom sitta i ett rum som var 40 grader varmt och svettas samtidigt som blodet rann, mådde illa blev lite yr.  Tydligen nått av proverna krävde att de skulle var 40 grader varmt? tycker dom på sjukhus är dåliga på att förklara, de gör som bara  sen fattar man inte varför man gör det?
Annat som gjordes för mycket
idag var att dra kortet på affärer,  fick med mej en del saker hem så de är väl lugnt får jag säga ändå!
Ett par byxor, en skjorta, en väst, en blus och en mobilväska! Åt nog den godaste salladen på länge idag också, mmmm.. buffalo mozzarellaost säger jag bara!
hem resan var inte allt för lockande heller,  mörkt, kallt  och jag frös hela tiden. Råkade visst somna också och vaknar av att buss gubben säger nått som jag  mest blir irriterad på.
Dagen avslutades på stallet med hoppning med Pia och Annelie. Pelle var lugn och fin i början, fast när han fattade att vi skulle hoppa så blev det andra bullar!  Det var riktigt kul och rolig kväll!
/m

Who's that chick?

¡Hola! ¿Que tal?

Har tränat och jobbat idag. Var tveksam ifall jag skulle ta mig av cykeln när jag kom hem. Kunde lika väl ha frysit fast baken, så kallt var det:/ Höll dock snabbt tempo även denna gång så jag frös mest i ansiktet.

Har blivit värsta aktiva människan! Antingen har jag hittat någon inre tagg eller så är jag i någon "överskottsenergi-period" just nu. Började dagen med att ta en promenad. Åt och cyklade sedan ca 25 min till jobbet. Stod upp ca 5timmar och cyklade hem. Funderar på att träna nu sen mysa framför tvn och börja morgondagen likadant:P Haha vad hände liksom?

Åkte för övrigt buss från stan för någon dag sen och busschauffören måste varit den skönaste någonsin haha! Han sjöng och pratade högt för sig själv. Riktigt härlig underhållning för en trött och hungrig Anna. Kunde inte mostå att fnissa lite i min ensamhet;)

Bjuder på en aktiv Anna
 

/A


Yo!

Idag var det alltså smiknkurs på Make Up Store :) blev riktigt nöjd.

Nu är det middag sen ska jag med Olle på I.C.A ;)

Hann även med lite shopping.. :] oops
     



Sminket jag fick med: 

 



/ Ramona

It just take some time little girl your in the middle of the ride

Hej alla kissekatter.
Var egentligen fett taggad på ferre i helgen, har som avtagit så ska lyssna på lite bra musik å försöka tagga om. Får se om det blir två-dagars. Tror david blev lite rädd för mig i mitt förra inlägg, har som inte vågat sig utanför dörren på ett tag..kanske beror på mitt hot? Mohaaha

/O

imorgon kanske jag löser upp några knutar.

Imorgon väntas kanske förklaringen till varför jag alltid är kall om händerna och fötterna.Synd att man inte bara kan ta på sig ett par vantar och skor som en vanlig människa.. Nä spelar ingen roll vad jag har för skor eller vantar inget hjälps, vad gör man? Mysigt svullnade röda/blåa fingrar, dekorerade med små sår.
Jag kanske kan få svar varför jag har ont när jag har varit ute och inte kan böja på fingrarna och tårna?
Blev ingen fot bild. fötterna ska man ha strumpor och skor på, mer behöver jag nog inte  säga.
Tredje gången gillt kanske man säger. Tredje gången jag har tagit prover, nu är dom less mej och mitt gnäll.  Tog  bara sådär 2 år för dom att skicka en remiss men.. Man måste tydligen var döende för att de ska hända nått..Och nu  skickar de mig till våran grannstad Umeå, var på tiden kanske man kan få någon sorts förklaring på skiten?
Som sagt ska kollas om jag har reumatism, problemet att hitta rätt när det finns ca 200 olika sorter av sjukdomen.
imorgon väntas svaren får jag hoppas!
/m

Halloj!

Sitter och diggar musik och väntar på att min man ska komma men han är ju inte alltid av den snabbaste sorten ...

Idag har jag jobbat som vanligt, och som vanligt när jag kom hem föll jag i koma i soffan. Hörde inte ens när Olivia ringde fast mobilen låg bredvid mig.

Imorgon ska jag på sminkkurs på Make Up store :) Hoppas jag blir fiin, lägligt med lite nytt smink till när jag ska ut på fredag.












^ Lite bilder från klassresan i 9:an
/ Little J

jag lever,

Hittade några bilder när jag letade bilden på Lady Melodie...
Behövde öppna hjärtat lite jag skiter i om ni läser eller inte kan inte säga de så blev tvungen att skriva för jag kan eller vill inte prata om det.

Det är Tippy på bilderna.
gillar min rumpa..
Att jag ens orkade rida det förstår jag inte.. Det var det ända jag fick göra, bodde med hästarna. Amelia och Felicia gjorde det bra som fanns där varje dag hela sommaren. Tack!
Att titta i spegeln och tycka man är tjock när man egentligen ser ut som ett sträck.
Att vägra äta.
Att varje måltid var en kamp att få i sej.
Att leva på plättar och våfflor en hel sommar.
Att inte umgås med sina kompisar knäcker än, men vad gör man när man inte ville det..  låter sjukt  men så var det.
Att frysa fast det var 30 grader varmt.
Att förstöra och inte bry sig om nått.
Att vilja dö.

Jag levde inte, var i en bubbla.. i någon annans liv, jag var någon annan. Jag brydde mej inte om mej själv var bara där.
Den som inte har varit i helvettet kan aldrig förstå, bara säga att dom förstår men dom fattar egentligen ingenting, de har inget spöke, demon i huvudet eller vafan man vill kalla det! Helvettet som säger du blir fet om du äter en vindruva, du går upp i vikt..  du är äcklig, fet, vidrig och ingen vill ha dej.. du är oönskad, du gör aldrig rätt. Du behövs inte. kan fortsätta hur långt som helst..  Hur  roligt  är det att höra det varje dag, varje sekund, varje gång du håller i nått som är ätbart.. Direkt kommer den och hugger och biter.
Stakars min familj... De fick leva med helvettet varje dag.
Det som gör ont är att tänka tillbaka på är att jag tvingat andra att bara stå och titta på och ingenting kan göra.
Att utsätta andra för skit bara för man mår åt helvette själv, vad fan gjorde jag ?  Nu lever jag med men för livet som skär i mej varje dag, de sliter och drar.. Och nu mår jag illa av bara tanken.
Det här är inget jag pratar om grinar bara, de är för ångestladdat och jobbigt, de faller många tårar som gör kudden blöt och kall.
Jag försöker glömma och gå vidare men de är jobbigt.
De som vände på steken och tände ljuset i mitt mörka hål!
Måste tacka Kim Lundmark och mina bästaste vänner att jag lever idag och att ni orkade med mej. Har nog inte gjort det, börjar bara gråta av tanken och jag skäms.Tack för allt!
Ett tips till alla killar och tjejer åter igen, säg aldrig att någon är tjock, har för stor rumpa eller vad fan som helst som har med vikt eller kroppsform att göra. Alla behöver vara "Den speciella" inte bara "nån i mängden" som ingen ser, se alla. lätt att säga men svart att göra. Just nu känner jag mej som ensamast i världen, tur att mina vänner finns och gör min dag värld att leva för. Tack!
/m

The angel opens her eyes, pale blue coloured eyes.

Lyssnar på favoriter, gamla som nya-Inga muntra låtar om man så säger

Counting crows-Colorblind
John Mayer-Free fallin
José Gonzales-Heartbeats
Live-Lightning Crashes
Mumford&sons-Winter Winds
Rob Pattinson-Never think
The fray-Never say never
Story of the year-Sidewalks
Jack's Mannequin-The mixed tape
100 years-Five for fightning

--

Stressig dag så den är inte värd prata om.
Tro det eller ej, ska följa min mor och far och åka skidor någon dag. Jag?? Jag, Jenny, Julia, Lisa, Moa, Emma  satt oss i skogen med skidorna på under en gran, bara för att slippa åka 3km. Vi åkte dock ut på spåret efter ett tag eftersom vi visste att vår gympalärare åkte motsatta håll för att kunna se att ingen fuskade..fan så smarta vi var. Bjöds även på underhållning eftersom vi satt vid en brant backe så fick man se en och annan ramling och utspårning.

Bjuder lite på "Davids signaturdans" och tillägnar denna åt honom eftersom han ligger hemma och är magsjuk. Stackars lille grisekno bli frisk nu! och om du smittat mig så kommer jag och trycker en kudde över ditt ansikte.. du skulle säkert ändå kasta iväg mig men, kommer iaf försöka.

/Olivia


ponnyponnyponny


Lady Melodie

Detta djur är ett av Skellefteåridklubbs nya ponnyer,  hon stod tillsammans med mina stjärnor Tippy och Lizzy  grönbete 2009.  Kan säga hästen är tam och fin nu jämfört med då! Blir nog en riktigt fin ponny!
Men trots att vara jätte gullig, söt och egentligen helt felfri, sög jag idag! Jag flög..  Jag har ont i foten..


Åhhh... Saknar ponny åren, synd att man inte hade föräldrar som fattade att man skulle ha en ponny när man var 12 år. Nu är jag för gammal hur roligt låter de?  Skulle bara vilja stanna tiden där vid 18 då sista året var, fast ändå 22 är nog den bästa åldern eller? Vad vet jag, kan hända mycket på 3 år? Ångest... Vad ska man göra av livet och framtiden?

/m

Hola guapas

Idag var det hoppning för hela slanten och min lilla hoppehingst var supertaggad!
Skitkul, det händer inte varit varje dag det inte.

När vi skulle ut till Matiffs hage och kolla om den var trasig så hoppade det något slags djur från en hage som såg ut att snåläta lite hö.

Jag sa:
- Det såg nästan ut som att det var en röv... Eller nej jag menar räv. (smart?)

Lina:
- Haha tänk om det skulle hoppa runt små rövar där inne i hagen.

Måste bara säga att ibland flödar fantasin iväg lite väl långt...



Tänkte lägga in en bild på Timmy boy som oftast är bra på att få en på bra humör.

Nej nu skriker sängen på mig att den vill bli värmd!
Ha det så bra!


/ Jonken


rörigt

Åkt buss ett antal timmar, varit i skolan till kl 11.20 åkt buss hem igen. Imorgon samma sak ungefär. Har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta plugga eller inte, vill inte lägga ut 400kr på en bok om jag inte pluggar. Men jag behöver den om jag pluggar. Allt är en enda röra i min skalle och jag längtar till den 3 juni. Vill åka till ett varmt soligt land och ligga på beachen den 4juni.
Men till det är det ett tag kvar. Får ta en dag i taget och testa om det här är rätt utbildning för mig just nu, jag vet att jag kommer gå den men kanske inte precis nu.

/karolin

godnatt


beställt

Beställt hoppas den passar, annars blir det tårar!

/m

NNEGDAL

Natten har väl kanske inte varit  den mest behagliga, när jag håller just på att somna kommer Demid (min katt)  och lägger sig på min mage, han väger några  kilo men ville inte var dum och putta bort han så han fick ligga kvar..  kan säga med mitt  duntäcke och Demids päls blir det  typ 100 grader. Så på morgonen när jag vaknar av att Demid ligger och myser på mina fötter. Mina fötter och hela min kropp kokar, ingen trevlig morgon direkt..
De roliga är att Demid aldrig brukar vara i mitt rum, men minsann inatt skulle han vara de..
Resten av dagen spenderades på stan med Anna och Olivia. Olivia och Anna handlade, jag själv tittade på men som sagt rätt nöjd ändå, här ska de sparas pengar till Milano!
På kvällen hälsa jag och min mor på min mormor, sen blev det Alfapet, ja som ni ser vi var sämst på ord men vad gör de de var roligt ändå!
/m

Du kan välja att skylla dina omständigheter på ödet eller otur eller dåliga val. eller så kan du slå tillbaka

Blev att göra stan idag. 3 tröjor rikare varav en ridtröja, blir att invigas i morgon. Kom just hem från en promenad med Jenny. Nu ska jag forts på min tredje liter vatten och sedan städa mitt rum och därpå ett par Criminal Minds-avsnitt. I morgon vankas stan igen samt träning på 360 och därefter stallet. Har fullt upp denna vecka, vilket är ganska bra för då går tiden fort och ju snabbare är det fredag. Och man vet ju vad det betyder, feeeest!

Just ja, karro du sa att jag gör mig bra på bild? bjuder på en bild här som talar för motsatsen!

Zzzz...

Ville bara tillägga att i förra inlägget som Anna lade in är på min lilla kisse ;)

Idag har jag jobbat och sovit som en liten grisekno, fattar inte varför jag är så himla trött.

När jag cyklade till jobbet idag så cyklade jag ganska fort över bron och fick sladd och höll på att börja gråta, tänk om en bil hade kommit bakom så hade jag dött...

Jag har kommit på en liten idé som jag hoppas att folk hakar på så kommer livet bli jättekul :D

Snart ska jag gå ut och gå med "Olle bull" en snabbis, sen blir det deeeeg framför TV'n.

Just nu taggar jag:
* Station fredag
* Tävlingssäsongen
* Jobb
* Ridning imorn
* Hästfest (Visst är ni på alla hästnördar?)
* Bio

Jag har helt plötsligt börja tagga svenska låtar :O Jag som aldrig trodde jag skulle hamna  i det träsket men nu sitter jag halvvägs i :S


Mine

Blev upphämtad av Olivia igårkväll och tillsammans med malin begav vi oss till Hamn. Efter lite mys och prat skulle vi hem, men direkt vi kom utanför dörren insåg vi att det skulle ta en stund att få bort all snö som begravt Olles bil. Så vi sopade och skrapade (mest jag och Olivia, Malin lekte drottning och satt sig ganska snabbt i bilen) och åkte sedan ut på vägen. Gick inte så fort men huvudsaken vi kom oss hem. Bra kört Olli=)

Idag ska vi ses på stan och jag funderar på att ta bussen för ovanlighetens skull:O Ska senare gå till pappa, och kring middag till mamma för att skotta taket, vilket beräknas ta några timmar :/ Hoppas ingen faller ner, lär ta ganska ont.

Bye babes

Hittade en liten sötis:]
/anna

nordpolen eller?

vädret gillas inte på någon timme typ 1 dm snö inte okej, ut med plogbilarna va?
Olivia och hennes bil


/m

Yummie

Vill bara hälsa till Malin att hennes lilla projekt såg riktigt lockande ut och hoppas att det kanske får slinka ner en bulle eller två någon dag? ;) hehe
Jag är en riktig bulloman...

Idag blev det en tidig morgon på stallet så därför blir det sängen för mig typ nu. Imorgon blir det jobb igen, hela veckan rättare sagt. Längtar till jag ska få cykla dit imorgon i snömassorna!! woho

En fråga: varför lägger alla på bloggen ut så söta bilder på mig för? :O Hoppas detta upphör.... omedelbart



Här har ni "the two freaks" för övrigt så freakade den till höger ut igår när jag skulle gå med han till hagen, trampade på stället och gick i sidled när det kom en människa med 2 hundar och sparkade mot dom :O normal.. måste vara kylan.

/ Jlo

Muuuu

Imorgon sätter jag mig på bussen till Umeå, har samling, upprop och information. Sen sätter jag mig på bussen hem till skehamn igen.
Grejen är att jag har ingen aning om vilken buss jag ska ta, eller vart jag ska hoppa av, eller vart jag ska gå sen. Kommer bli kanoners det här.

/K
Bjuder på en bild på en riktigt söt flicka

de luktar mat..

Denna dag har jag varit effektiv som kock, bagare och sällskap på stan.
Fisken hade inte varit inne i ugnen dock, sen ser ni på bilderna vaniljbullar och plättar!  Plättarna och bullarna blev fina, hoppas de ska smaka bra bara...

Ikväll blir det häng hos Karro!

/m

en fundering

En sak jag har funderat på ett tag är varför man har typ bestämda platser när man äter hemma vid köksbordet, på arbetsplatsen, i klassrummet osv? De är ju inte direkt att man har "paxat" den som man gjorde när man gick på dagis heller? Ge mej ett vettigt  svar på den!
/m

Hejdå stationåtta

Det sista jag sa innan vi började festa var, ingen jävla vimmelbild ikväll. Men vad tror ni, jo vimmelbild såklart, självklart den första bilden man ser när man öppnar upp megafonens vimmelsida. Mamma var dock snäll, ser ju riktigt skötsamt ut, inte som förra gången iallafall. Då såg du full ut.

En riktigt rolig kväll igår, började först med goda drinkar hos Malin sen vidare till Robert där krossade jag och Malin i med andra ord. Vissa ord var dock mindre rätt

Jag: Han som upptäckte Indien
Malin: Indiana Jones!
Jag: Öh nä kanske inte.

Ord Hummer
Jag: En röd sak som finns i havet, du äter den och den är dyr!
Malin: Saffran!

Sen for vi vidare till Station drack Mule och skakade rumpa tills svetten rann.

/Karolin

sista semesterklubben..

två bilder sen igår.
/m

Ghetto

Hejsan hoppsan!

Igår var jag aningen spårad på jobbet (som vanligt), jag vet inte vad som händer med mig när jag hamnar i dom där lokalerna... Roligt hade jag då iaf, lika spårad var jag när jag kom hem och terroriserade personer ;) haha

Konstigtnog hade jag samma ryck idag när jag kom hem och skickade massa konstiga sms till folk. Bla till Timpan:

Jag: Kissi mjau.

Sen spårade det hela en aning, Tim kallade mig turk och massa andra onödiga kommentarer hoppade ur hans mun. Inte ovanligt för att vara lilla han inte.

Jag vet inte vad det är med mig men antar att det är för att jag är glad för att det är helg och att jag har jobbat hela veckan och är lite trött ;) haha! Roligt har jag då iaf.

Tänkte vara så snäll och gullig med Olivia som lagt ut en sån fin bild på mig.




Nej nu ska jag ta hand om min lilla "After Eight-kaka" :) 

/Jonken

Välkommen hem!

Blivit med blue-ray. Mitt lilla barn har nu anlänt till ICA.
Välkommen till mamma!

/K


Postat av: XDXDD

värdare att dra hdimi från datorn;D

 

Nej inte värdare för mig, min dator har ett annat hål än alla andras så alla kablar som behövs skulle bli dyrare. BURN! jag är inte tappad.



Down here there is just winners and loosers that dont get caught on the right side of that line.

Godmorgon Godmorgon, nästan i allafall. Klev upp vid 12 halv 1, däckade så fort jag la mig på kudden. Drömde dock inte en sådan mysig dröm, dumma David.
Ikväll blir det middag på Los pepes och därefter häng med David och två andra ganska nördiga personer. Är egentligen liiiiiite sugen på utgång, men får hålla mig till nästa vecka istället.

/Oliven

Hello

Då skruvar vi upp musiken och taggar till för kvällen, station8 näst sista gången.
Men först promenad med hunden, träning/bad(?) med Malin, en sväng förbi stan och 30års kalas.

/K







We used to be a team, running the streets we was living out our dreams.

Denna dag har varit låååååååååååång. Sov 3 långa timmar natten mot torsdagen.
Vaknade av min söta lilla väckarklocka som visde 05.00 tänkte att det var ett jävla skämt, men icket.
Drog mig upp, enda upp till solbacken och jobbade 6 timmar med Malin.
Jag och far hade tänkt uppvakta mammsen på lunchen men hon var inte hemma, så pappa började på tårtan själv..ovanligt.
Sedan snabbt till gymmet för träning i någon timme, resulterade typ i att jag haltade hem.
Snabbt upp till andra jobbet, där jag möttes av en sjukt konstig tjej/kompis..nja?/kollega, Jenny tror jag hon heter.

Nu Criminal Minds i sinne på min favoritstreamadehemsida..mums.


sömn

Denna dag blev lång lite jobbigt i morse när mobilen ringde halv 5, Olivia och jag samarbetade bra med alla tandborstar och tandkrämer. Det luktar fortfarande tandkräm i näsan ! När jag kom hem efter  arbetet   gjorde jag en sockerkaka stoppade in den i ugnen och slocknade i soffan...  Min far kommer hem vid  halv 5 och väcker mej.. Kakan blev bränd och hård inte så konstigt heller min Power nap blev 2 timmar istället för 20 minuter..
kvällen blev det hockey med Emma och Josse, såg tungt ut mot slutet kändes nästan som om jag för oturen med mej?  som tur var blev de bra till slut! Så nu kanske jag klan fortsätta kika hockey ändå?
Blev sugen på en Billys, synd bara grisen som ligger på...
Nu blir det ladda batterierna och tagga morgondagen, hoppas bara att jag har tur med sömnen!
/m

smarrigt


...........

snart skiter jag i det här satans pluggandet, jobbar extra där de behöver mig hela livet och bor hemma föralltid med dålig inkomst.
nu kryper jag ner under täcket med min ångest och stänger av datorn, telefonerna och tvn, för just nu orkar jag inget mer än att ha fetångest.


dirty

Får snart ett vredesutbrott. Att få tag på rätt människa som vet något om universitet och antagning verkar väldigt svårt, har blivit runtskickad till kanske tio olika personer och ingen verkar kunna svara.

Igår kväll hängde jag Jenny och Malin hos Emma. Vi såg föräldrafritt och Jersey shore, två ganska lika program, personerna som är med ligger på ungefär samma IQ nivå.
Idag har jag varit och motionerat Ville, tamare än igår kan ju bero på att det är lite plumssnö bara han inte har träningsvärk på lördag då det blir Pellekurs. Resten av dagen blir väl lite chill sådär, ska koka mig lite nudlar, kanske baka eller något sådant. Blir ingen promenad eller skidåkning då vaderna har allvarligkramp.

/K

hejhej brändmalin, hejhej surkarro!

skulle fått vara lite trött

tagga morgondagen stiga upp halv 5 som förmodligen kommer bli kvart i fem-fem tiden..  Blir hämtad av Olivia   som tur är, kände ingen pepp till att gå ut och skrapa rutorna på bilen där vid halv 6.  önska oss lycka till  god natt på er!
bjuder på en fin bild sen 2002
/m

top model

Hahahahahahha två bilder, en bild från 2009, en från 2010. Lika söta, lika slitna, samma poser.




mohombi?



Ursäkta, men usch och fy vilken nördig musikvideo. Blä, låten är helt förstörd nu.

din mamma

Stallet gjort
Promenad i djupsnö gjort
Dusch gjort

Vad nu göra resten av dagen?
Börjat kliva upp tidigt igen, man hinner så mycket mer om man kliver upp klockan åtta istället för elvatiden. Men när man gjort alla grejer man har att göra är det mindre kul.
Kan även konstatera att mina piroger som jag gjorde inte smakar så jäkla gott efter man haft dom i micron. Konsistensen på brödet är som en blöt trasa och innehållet är torrt som grus.

Mysigt


/ANNAKAROLINBRÄNNSTRÖM

Tell me why we're talking when we dance so good, i know you can't stay but i wish you would.

Utgång eller inte utgång, det är frågan.
Tror att det blir att spara sig till nästa vecka..
Eller så kör man båda?
eller näe, eller jo?
Vilket jvla I-landsproblem...


Tycker det är ganska kul att göra tester "vad ska du jobba med" eller "vilket jobb passar dig bäst". Får likadana på exakt varje. främst Polis, psykolog & civilingenjör.

En fråga som jag omöjligt kunde svara på var denna. ↓
Alltså, jag är en person som har ångest både före och efter jag ska ta beslut. Så den där frågan var inte superenkel.

Är du mest tillfreds:

innan du fattat ett beslut, eller

när du fattat ett beslut?

Din personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.
Karriärer som skulle kunna passa dig:
Polis, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, designers, civilingenjör, musiker.


dagens hotti

Kevin Flamme
/m

stan/stallet


Idag har jag varit på stan med Karro. Karro handlade en del, själv blev det inte så mycket mer än kaffe på Waynes och det kändes bra.  Annat var det med de på jobbfronten de ringde om ett inventeringsjobb jag har sökt! Fick det rätt nöjd, fast tiden var kanske inte den bästa kl 6 på torsdag börjar jag, tur så ska jag jobba med Olivia så de blir nog rätt bra  trots tiden!
Kvällen har spenderats på stallet, vi hade hopp/markarbete/dressyr med de "nya hästarna", jag hade Fandago skit tuff ponny nya esset på stallet tror jag! Det var kul blev mycket skratt för min del.
<--fast svart då!


Nu var det överstökat nya chaps och nya ridskor, var på tiden de också.  Blev som mycket hästgrejor köpta den här månaden! Nu är det bara att vänta på leveransen...
/m

I väntan på Jenny.

Tips på bra musik

Wakey Wakey
Mumford and sons
Springsteen
Lykke Li



Nu beger jag mig mot stallet.

11/1

En bild på stjärnan som har underhållit mig under julen!
My Promise


/m

Tisdag

Igår fick jag besöka av Emma, Olivia och Malin. Vi såg filmen Summers blood som inte var en femplusfilm precis.
Imorse ringde väckarklockan kl 8, har fixat e-legitimation för att kunna söka csn, sen åkte jag skidor och efter det vidare till stan. Täckbyxor har nu inhandlats, kablar för att kunna koppla datorn har letats men har inte funnit. Blir en annan lösning för ett tag fram över.
Har även hunnit med att sitta i telefonkö till bussinformation för att få veta hur mycket ett månadskort kostar.

Det är tisdag idag, vilket innebär att ridningen börjar om för alla andra, men inte för mig. Känns lite konstigt.

/K







You're The Only One



See you're not what I expected
But you're the only one who knows how to handle me
And you're such a great kisser and I know that you agree

I like it

Har jobbat heela långa dagen. Sliten krigare.

Men jag ska inte klaga. Jobbet gillas starkt trots att jag aldrig lägger mig i tid. Kunde inte be om skönare arbetskamrater haha! Det enda som saknas är partymusiken i bakgrunden;) Men det skulle kanske inte passa in på ett apotek vars mening är att framstå som tryggt och lugnt?

Cyklade i en halvtimma för att komma hem efter jobbet. Höll bra tempo och hade hög musik i lurarna. Var skönt att få upp pulsen och ta ut sig lite, men jag har fortfarande mycket kvar att ge så jag överväger ett träningspass ikväll. Sedan att belöna mig med en dusch och lite Gossip girl;)

Ska försöka lägga mig i tid ikväll, jobb imorgon:)


Saknar vår galna vän <3
/A

Do you remember

Hej!

Idag har jag jobbat, gick bra osv men känner av vaderna och ryggen som en kråka.

Ikväll blir det att vara hemma och slappa, kanske se en film och hänga med mor och far.
De andra skulle dra till ske-hamn ikväll som jag missar :( Men sånt är livet när man jobbar.

/ Jlo

Cause the day you realize how amazing you are, You’re gonna leave me.

Försökte mig på att åka skidor idag, det gick sådär. Blev ca 2dm längre för att det fastnade så mycket klibbsnö under skidorna och Freiya orkade knappt ta sig hem. När jag återhämtat mig från skidturen så åkte jag och mamsen till sunnyhill för att kolla om täckbyxor. Men har för stor röv och för korta ben så får kolla vidare i stan för det fanns inte någon passande storlek för mig. Sen shoppade vi loss på maxi. Och jag har idag tagit klivet ur halvveglivet och ätit lövbiff och potatis till middag. Har inte ätit så svårtuggad mat på 2½år så lär väl ha träningsvärk imorgon.
Ikväll blir det mys i soffan med några söta flickebarn.
/KAROLIN 


if you dont understand



Kommer att drömma mardrömmar ett tag, svårt att veta vad filmen föreställer. Men jag tror iaf att det är en smällfet arg ponny.

Oh let this sweet little lullaby rock you too sleep before daybreak

Godmorgon! Klev upp klockan 6 för att vinka adjö till sovsällskapet, som garanterat inte sovit vidare gott i min lilla säng. Sen sov jag vidare i fyra timmar.
Om precis en vecka så börjar skolan för mig, vet inte riktigt hur jag känner men får väl prova och se hur det går. Även om jag skulle få för mig att ta ett till sabbatsår är det ju faktiskt inte hela världen.

/KAROLIN

Hockeyfrun Jenny som tvingade med oss andra på olles för att se hockeymatch


Olivia krossar i bowling

Olivias Nyårsafton










Olivias jul






dutty

Hoppade herr V igår, gick prima och han bjöd och hoppade som aldrig förr. Lilla hoppuppehållet vi har haft kanske behövdes. Efter stallet blev det att rusa iväg på jobb i hemtjänsten i skehamn. Och efter det mot stan för bowling och mys. Första serien vann jag (eller delad med Nisse men han är ju kille(?) så han räknas inte) efter första serien gick det utför och jag hamnade ganska långt ner tillslut. Inte en enda strike gjorde jag på hela kvällen.
Stannade hos Anna tills klockan var alldeles för mycket, då for jag och Olivia mot stan och höll på att köra fast på en bakgård. Men när jag fått min Hummer så finns ingen risk för fastkörning.

Ikväll ska det tittas på hockey och kanske ätas en matbit. Kanske en droppe alkohol också, man vet som aldrig.

/KAROLINBRANNSTROM


Thinking of you

Jag, Olivia, Karro och Stina började gårkvällen hos mig. Lite senare begav vi oss till Bowlingkompaniet för att möta upp Jenny och Nisse. Vinnaren blev Jenny men jag var henne hack i häl mot slutet! Efteråt var vi några som åkte hem till mig igen och satt uppe till två skulle jag tro? Klockan var mycket iaf, tiden går fort när man har roligt! Vi spårade ur som vanligt och kacklade som hönor om allt möjligt. En väldigt trevlig kväll helt enkelt:)

Ikväll är vi några som ses igen men på Olles för att se lite hockey.




I'm a bowler

/A


ridbyxor x2

Idag har jag äntligen köpt nya ridbyxor, när jag var igång blev det två par dessutom och ett par ridsockar! Ett par svarta  Euro-Star och ett par grå Gersemi likadana som jag har redan har tråkigt nog men så är det när inget passar.
själv mår jag piss försöker ladda batterierna tills imorgon när jag ska vara ansvarig på stallet! Inte  så konstigt egentligen när min kropp ger upp när jag har varit ansvarig och hängt på stallet sen den 22 december. Hoppas bara jag är frisk imorgon så jag orkar följa på Olles där det ska ätas mat och kikas hockey!
Ridbrallorna, sockarna och min mongo bror.
/m

Dagens man


TIMMEY!


Hang with me

LEDIG IDAG! Kunde inte kännas bättre;) Jobbar typ jämt, men det gillas faktiskt riktigt mycket ändå. Det enda är bara att jag inte hinner med allt som jag gjorde förr, men sånt är livet.

Tog tag i min morgon och steg upp halv tolv för att träna och duscha. Är äntligen redo för lunch på stan och ikväll blir det att träffa världens bästa Olivia:) Känns som att det var en evighet sen vi sågs :/ De andra har inte svarat eller kan inte ikväll så vi får se när det blir att återse mina andra söta barn.

Nu ska jag spela lite bra musik för att hålla tempot uppe och hinna till stan i tid till min lunchdejt;)









T a k e   c a r e!
/A


död

hej.. Varit död sen i går. Legat i sängen hela tiden ont överallt. Ska inte gnälla är sjuk 1 gång varje år typ.
/m

Olivias 2010

Lite roligt att titta tillbaka på året som varit, här är lite saker jag minns.

Lämnade brännavägen

Flyttade 200m närmare till stan.

Opererade tandjäveln och fick ett hål i kinden.
(Den högra sidan är liite svullen, och det var 100000 ggr värre dagarna efter op.)
SPSK-FEST

Karros hyrlägga blev nya partystället

1 år med Dave.

Åkte till hemavan för 1000e gången, lärde mig köra fet-as-bilar. Syntes knappt bakom ratten.

Våren kom, och den var vaaarm.

Dagen när alla hemtentor, prov, läxor & redovisningar var gjorda och vi fått våra betyg. Här ligger jag Emelie och Lovisa och belönar oss med luften utanför skolatmosfären.

Studentveckan var igång. Fest + vattenkrig + avstängning.  

Studentbalen.

Studentdagen-Bästa dagen i hela mitt liv.

Olivia-bil, genom jobbet. Skulle gärna inte ha mitt namn där.
 
Sommarens varmaste och typ bästa dag (efter studenten)

Alanya med några av de bästa!

Hösten var händelsefattig

Roligaste Sthlm-resan med Familjen, åt även på Sveriges godaste restaurang.

Sen kom vintern, då sög allt.


Dagens man



Fräschare kille får du leta efter

/Jlo

dagensman




mums

jag har ingen kontroll

Igår sågs filmen Twelve, tyckte faktiskt den var helt okej även fast Klas hade svårt att hänga med så jag fick förklara halva filmen. :/
Idag har jag inte hunnit med mycket, diskat lite, träffat syskonen och ätit lite mat. Ikväll blir det mys i soffan. Något gott och onyttigt ska också inhandlas, börjar med nyttiga träningslivet när skolan börjar. (kanske)

/K

En av anledningarna till att filmen var ganska sevärd.

Nörd AB

Sitter hemma hos N, jag sitter vid datorn och han sitter och spelar FIFA. Vilken nörd. Så roligt hade vi det... Skulle nog vilja ge några speltips men tror inte att det riktigt är läge för det. Risk för gnäll om jag skulle öppna munnen och kommentera.

Taggar King Kong 14.25 tror jag det var på 3an.

Kan tipsa er om Karro har ringt så är det förmodligen hennes stalker som snott mobilen, hände mig idag och det var inte trevligt må jag säga :S

Nä nu ska jag försöka hitta på något roligt, ha det!


Det här var den enda bilden jag hittade på N haha


/ Jlo

I know you want to stay in bed, But it's light outside, It's light outside, So know I am going to stay right here, Because you saved my life once.

"Letmewatchthis.com" är min drog. Blivit för mycket tittande på oth.. Jag vet att jag har andra fjortiskompisar där ute som gör precis samma sak, såå..tyst.

Det som gör serien bra är musiken, utan tvekan. Så typisk Olivia musik som det bara går att bli.
Tycker dock det är jvligt märkligt att helt okända band från Sverige, som ingen här har hört talas om, har fleeera låtar som finns med i den och många andra populära serier i USA.


Ny favorit: Mike Grubbs, WakeyWakey.
Gammal favorit: Nikola Sarcevic.

/Olivia


I try out a smile and I aim it at you

Hittade en riktigt fin låt igårkväll som jag inte kan sluta lyssna på. Skön melodi sen är jag lite svag för instumental musik också hihi, speciellt piano;) Kom på att ett nyårslöfte kan vara att jag ska bli bättre på piano och lära mig fler låtar? Maybe baby. Bara en fråga om var tiden skulle komma från :S Livet är liiite stressigt för tillfället, men det gillas ändå!
 
Min lediga dag spenderade jag med Magdalena. Vi gick på stan med hennes syster sen åkte vi och bowlade med hennes familj och några av deras respektive. Vi blev sju personer sammanlagt så vi hyrde två banor. En för oss tre tjejer och en till killarna. Gissa vem som vann av tjejerna? ME! Oh happy day:D

Snart ska vi skjutsa broder till flyget sen blir det filmkväll med min härliga kusin!:)

Här får ni några verser från The writer

But I've got a plan
Why don't you be the artist; and make me out of clay?
Why don't you be the writer and decide the words I say?
Because I'd rather pretend
I'll still be there at the end
Only it's too hard to ask... won't you try to help me

Saknar dansen



 /A


You say you love me Well they feel like words to me Well this just ain't working Stop thinking you can run over me I'm drifting, I'm settling Off to a foreign place If I can't see what's in front of me It's a mystery, well then apparently

händelserik dag.
Älskar att bo i skehamn och vara utan bil, blir en grymt tråkig dag hemma. Minus femtusengrader ute så jag var inte särskilt taggad på att lämna huset för en promenad eller liknande heller.
Blir en middag i ensamhet också, mamma och pappa är med i något idiotiskt som innebär att man går från olika hus och äter mat. Här ska dom äta efterrätt, frågan är vad jag ska äta...?
/Karolin



........

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.


2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
tagit körkort och tagit studenten
Höll du några av dina nyårslöften?
nyårslöften är till för att inte hållas
Dog någon som stod dig nära?
farmor
Vilka länder bestökte du?
Turkiet
Är det något med år 2010 som du vill ha år 2011?
Lizzy
Vad var din största framgång 2010?
gått ut skolan? 
Största misstaget?
att inte tänka
Har du varit sjuk eller skadat dig?
jo
Bästa köpet?
resa till Turkiet
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och skor
Gjorde någon dig riktigt glad?
jo
Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
samma 
Vad önskar du att du gjort mer?
jobbat
Vad önskar du att du gjort mindre?
tänka negativt och bråka med mamma
Hur tillringar du julen?
hos mormor med familjen
Blev du kär i år?
nej
Favorit program på TV?
Paradise hotell
Bästa boken du läste i år?
har inte läst en hel bok 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
duntäcke
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
stickat och svart
Vad fick dig att må bra?
Kompisarna
Vilken kändis var du mest sugen på?
Channing Tatum
Har du skämt ut dig?
för många gånger
Har du kysst en främling?
har väl hänt
Har du varit i slagsmål?
Nej
/m

lät du henne komma närmare än mig

Jenny sprider lögner, jag shoppade en mössa OCH en halsduk/krage. Alla bränner inte pengar som hon, bara för att hon känner sig cool med massa påsar. Jag har även hunnit med att hälsa på en gammalvän idag, var väl ett antal veckor sen Ansellia fick sig ett besök. Av Gun fick jag dessutom ett par vinterridbyxor vilket var väldigt välbehövligt för mina har gett upp hoppet om liv.


Lägger in en bild på min nya pojkvän, Philips. Vi kommer att ha många mysiga kvällar tillsammans, vi började vårat mys redan igår men jag somnade ganska tidigt. Hoppas jag håller mig vaken lite längre ikväll för jag har längtat efter honom hela dagen! Och ja, han bor i vardagsrummet tills vi flyttar till något eget, källaren är lixom inget ställe för honom.

/KAROLIN


Shopping

Idag blev det stan med herr Karolin, jag shoppade loss som vanligt och hon ingenting. Eller joo en mössa med wtf...

Shoppade dock bara inte till mig själv, mer säger jag inte för han förmodligen läser detta inlägg ;)

Det blev iaf ett par brallor till mig och lite annat :)

Ikväll blir det jobb på ladan, efter det möte, vi hörs och syns!

/ J

OTUR..motgång, olycka, dålig tur, osmak, osis, oflax, oflyt, bakslag, missöde, elände

Imorgon blir det uteritt med brosan, tycker synd om han först förkyld när han kommer hem till Sverige och nu har blivit mer eller mindre frisk så blir han magförgiftad av maten han åt till middag igår, man tycker inte att man ska bli sjuk när man äter på restaurang men det blev han.
Så får hoppas att sjuklingen kan rida med mej imorgon!
Kvällen har spenderats framför TVn. Först såg jag och familjen Dear John med Channing Tatum,  efter blev det hockey. Probleme är som de direkt jag sätter på de ser de så förlorar de bara, kanske inte tänkt att jag ska kika?  Min otur kanske smittar av sig?
Channing Tatum

/m

nyårs

/m

talking to the moon

Stalldag, hängt på srk och glott på mina vänner som hoppade. Sen drog jag vidare till herr Ville, eftersom sadelgjorden till hoppsadeln var på vift fick jag ta dressyrsadeln. Det är väl ungefär ett år sen jag satt i en sån sist, och jag kände mig som ett litet barn. Kunde knappt sitta i galoppen och skumpade på. Blir nog lite mer ridning i dressyrsadeln från och med nu. Kan ju inte tappa allt bara för att jag satsar mer på hoppningen. Tränade lite galoppombyten och det tar sig faktiskt.

Min nya kamrat har även anlänt till skellefteå, förhoppningsvis kommer han hem till mig idag och så ska vi kanske ha en mysig kväll tillsammans. Har inte riktigt bestämt mig vart han ska få bo, kanske i vardagsrummet tillsvidare.

Kan säga att jag var sämst på att ta kort på nyårs, och det här är väl som allt jag har att erbjuda.




/KAROLIN


The same deep water as you

Sista dagen med kusen idag! fin lite murvel var pigg och glad. Fort var stallet gjort.
Aftonen kunde varit bättre, är inte på gött humör nu. Blir en hemmakväll där jag inte ska göra något alls.
/O 


Should of known you was trouble from the first kiss, Had your eyes wide open - Why were they open?



Godis för öronen.

Hej

Kom nyss hem från Malin, mysigt med film som jag inte kom ihåg namnet på (det gör jag aldrig..)
Den var faktiskt ganska bra, dom pratade norska så det var bara för mig och Olivia att träna ;)

Huvudrollen spelades av Andreas Wilson från "Ondskan" och hans norska var väl sisådär...

Snart blir det sängen antar jag för här fanns det inte mycket att göra.



/ Little J


If they say life's a dream Call this insomnia Cause this ain't Wonderland It damn sure ain't Narnia

Har aldrig sovit så här mycket i hela mitt liv. Och jag är helt ärlig.
Blir att ta tag lite i livet, byta om från nyårsklänningen, borsta ur tovorna ur håret, fixa en middag och sen kanske umgås med brudsen.
/K




tristess

Vad ska man göra när man inte finner något intresse till att göra nått? blir som inte bättre av att sitta hemma och glo heller.Orkar inte ens skriva ett vettigt inlägg, aja nu är det dö i sängen och åter födas i morgon kl 7.

motiv som ska pryda min kropp resten av livet ?
/m

Tror det här kan vara början på nått stort

Hahah måste bara!!


Såhär känner jag mig nu:

 



   /A!!


RSS 2.0