Måste bara.....



........sända en hathälsning till snorkusen som tog min jacka, nu måste jag gå runt med sveriges tunnaste sommarjacka som är alldeles förliten när det snöar.


hemmafester och en stulen bil........


Igår hoppade vi, Primus var en stjärna som vanligt. Får se om han är en stjärna imorgon, första ute tävlingen.

Och idag sista dagen som 18år, ska jag till tandläkaren. Dom ska kolla vilken försäkring jag ska ha. Sen ska jag nog försöka att dra mig till skolan. Har bara två lektioner och sen ska jag svänga förbi Andrea innan Ansellia ska motioneras. Och efter det spenderas en del av kvällen hos ollebolle och sen vidare på station.
Hoppas alla har en trevlig Valborgs, för det tänker jag ha!



They got nothin' on you



Idag kommer den, hatten som jag ska bära på studentdagen!

Cold case love

YESYESYES!
Har äntligen kommit på ett ämne att prata om. Två av favorit männen i mitt liv blir det!

Fire bomb



Sitter med engelska tal och svenska tal. Engelska talet ser ut att vara hyffsat klart snart, men med svenska talet är det mörkare. Kommer inte på en enda grej att snacka om, och det är imorgon. Men det löser sig väl det med.
Försöker att tagga till på fredag, valborgs. Men då alla friends utom en bangat på fest så är det inte speciellt kul det heller.
Imorgon ska jag iallafall få hoppa Primmeboy på utebana första gången sen vi förlovade oss, och ikväll ska jag äta Ben och Jerry glass och se tv. 


tomt

Undrar vem det är som testar mig, Gud? Finns han så är han en riktig jävel mot mig.
Frågan är vad som ska hända här näst. Men som jag ser det nu så är jag på botten och det finns bara uppåt att gå, så ska man väl inte säga för nu kommer det väl att hända någon mer skit.
Dessutom måste jag väl lida av vätskebrist så mycket som jag har grinat senaste tiden, känner mig som en flännunge men tycker faktiskt att jag får vara ledsen just nu.


tomt

värdelöst. tror inte att jag klarar av det längre.

Put it in a love song

Har varit arg och förbannad sedan klockan sju igår kväll och ordvalen har inte varit de vackraste man kan komma på. Min mormor tycker att det är bra att jag kan vara arg, det tycker nog inte min mamma och pappa.
Nu har jag iallafall införskaffat allt som är nödvändigt för att fungera men som idiothuvudet tog. Gick väl på 500-600kr, kändes lite surt. Dessutom har polisen ringt, de kan inte göra något så länge jag inte har regnr på bilen, ska man kanske börja ta lagen i egna händer eller!??! Vet alltså namn, adress och telefonnr till tjejen i bilen. Lata poliser kallar jag det.

Fick fara hem från engelskan för att ta mig hem idag överhuvudtaget.


Helv*tes j*vla

Jag är så fruktansvärt förbannad på två personer i skellkommun just nu så ni förstår inte.
Vem är så dum att man slår sönder en bilruta på en bil tar en väska och kör därifrån när folk ser på. Kvällen har alltså spenderats med att ringa polisen och spärra kort. Bilens nästa äventyr blir att byta fönsterruta. Jag kommer att gömma mig tills jag har råd att köpa nytt smink som fitttjuven tog, och tur som fan att jag har ett pass också annars hade det blivit ingen utgång på fredag.
De fick dock inte ut så mycket av att sno min väska, en gammal skinnjacka som de inte kommer kunna använda eller sälja utan att jag kommer märka det eftersom den kommer från Bryssel, en börsch med massa oanvändbara kort (kanske vill de sitta och titta på mitt ansikte på körkortet, vem vet), smink som typ var slut, en ögonfransböjare och en skabbig väska som var av plast. Men visst kanske ser de mer värde i grejerna än vad jag gjorde?
SJUKT ONÖDIGT IALLAFALL, HITTA PÅ NÅGOT ANNAT ATT GÖRA IDIOTER!


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Har varit en sjukt tung dag idag.
När man lägger ner så mycket tid och kärlek på något och så kan det förändras så fort.


älskade lilla hund

Ring-A-Ling

Har varit på make up kurs, hon hade aldrig sett så böjda ögonfransar sa hon. Antar att det inte var något positivt på hennes tonfall, men jag kommer fortsätta att böja sönder ögonfransarna oavsett. Blev nöjd med sminkningen förutom läppglanset a la maria montezami. Själva sminkningen var inspererad av the Hills.
Just nu längtar jag efter mat, men är ensamstående med två katter så är det svårt att få tiden att fara och handla, så jag svälter istället.
Ikväll kommer Jenny och Anna hit och myser.

Med risk för att verka fjortis så lägger jag upp sminkresultatet taget med en ruskigt dålig webcam.

Work

Dagen har bestått av rida Ville, religions lektion, sola och jobb.
Jag har lyckats få början på soleksem. Hejjahejja




Varför jag inte ska gå med Jacob är för att han är 92 och får inte komma in på station.

Jag ska sakna dig imorgon

Försöker mig på att plugga Judendom. Men jag tycker inte att det är särskilt intressant alls. Som alla andra skoluppgifter, jag är hellre på skolan hela dagen utan läxor och skit än att vara ledig och jobba hemma. Ändå har jag sökt till massor med skolor till hösten, dumtjej.

Och för alla som undrar, jag kan säga att alla rykten som går om mig och mannen nedan är sanna. Vi ska gå på balen tillsammans och Egon stannar hemma den kvällen!


Hey soul sister

Jättetrevlig kväll igår med några tjejer från klassen, några avsnitt SATCH sågs, chips och godis åts och mycket snack. Kom hem ungefär två och då var jag ruskigt trött trots att jag hann med en powernap hos Lisa. Nu ska jag snart och fika på waynes och sen ikväll ska jag rida. Mitt huvud känns som att det ska sprängas och det är typ femte dagen i rad som jag går på alvedon. Något är inte rätt därinne i skallen.

malin ser besatt ut, jag ser överviktig ut och jenny ser allmänt creapy ut

I love just who you are..........

Mysig kväll med världens bästa tjejer igår. Först såg vi talang sen åkte vi till Vitbergsbacken och grillade olika saker. Som Sofia skrev i sin blogg så kan man nästan inte njuta av sånt som är mysigt. Om några månader så kommer allt vara helt förändrat, man kommer inte att träffa folk som man nu träffar dagligen. Det känns hemskt, men det kommer säkert att bli bra ändå.

Idag har jag tävlat med Primus första gången. Var egentligen tänkt att jag skulle starta 70cm men det slutade med att jag hoppade 90cm istället. Och så fin har han nog aldrig varit, han bjöd på varenda hinder och inte så många konstiga språng. Men jag måste verkligen lära mig att rida när det är tävling, min hjärna och kropp stänger som av. Det blev iallafall en 2a plats :)
Ikväll så blir det troligtvis mys med klassen.



Nice Guys Finish Last

Eftersom att jag går lekskola så har vi lekt ute idag. Vinterspelen i Vitbergsbacken. Vi hade stafett med bobbar, bowling med oss själva plus madrass och flest på en madrass. Riktigt roligt, synd bara att solen inte ville vara med till 100%. Kan tillägga att mitt lag kom sist, om jag inte minns helt fel.
Nu har jag gjort bort att skicka räkningarna till Erika och engelska läxan. Borde ta itag med utvärderingen om PA och svenska uppgiften men jag tror att jag far ut och springer eller går i stället.

Sen börjar jag tveka på vilken läggning S har egentligen......???



Sen en tid tillbaka...

Sitter och försöker få någon ordning på min anmälan till högskolan, men det går inte något vidare. Hoppas verkligen att jag kommer in i Umeå, om jag inte pluggar till hösten är risken stor att jag aldrig gör det.

Dagen har varit jobbigaste på länge, kom inte i säng så tidigt igår och dessutom så åkte jag till Hamn så jag var tvungen att kliva upp extra tidigt imorse. Jag höll alltså på att somna på varje lektion, dessutom så var mitt lås oöppbart och ingen vaktmästare tillgänglig så jag fick släpa med mig väska och jacka hela dagen. Vad som händer ikväll får jag se, kanske en promenad med moder och hundar, kanske något annat.


Just ja i helgen ställer jag och Primme upp i klubbhoppningen, på den hemskt höga höjden (1)70cm

I lick the gun When I'm done

Ambitiös tjej har jag varit idag, ställde väckaren på 7.00 och for ut och sprang, sen åkte jag till Ville och red i solen. Och dessutom har jag haft en religionslektion och bad med klassen. Kvällen ser ut att bli med Jenny och Sofia hos mig. Trevlarns.
Börjar känna mig lite nervös över att min PIN kod som man behöver för att kunna söka till skola inte har kommit, jag kommer säkert inte få någon...

....hoppas du har köpt en biljett till månen....

Trevlig kväll med bästaste tjejerna igår, började kvällen hos jenny, hann med ett besök på en fest på Norrhammar, men drog direkt vidare till Olles. Sen åt jag och Jenny på frasses och gick sen till Max.

Dagen består av en promenad med mammsen nu sen ska jag och rida ut med Ansan och efter det blir det hoppning.
Imorgon skolar jag in på sommarjobbet.

Men fredag är ändå den dagen som känns bäst....

gårdagen bjöd på en bilresa till och från btk. Att Olivia mest satt och sa att hon inte såg något gjorde inte mig mindre åkrädd. Själva festen hade garanterat varit roligare om man intagit alkoholhaltiga drycker, men vi var nyktra och trista igår men det tackar jag för idag. Idag så ska jag ta CYKELN in till stan där jag ska möta Jenny och Malin. Efter det ska jag rida ut en sväng men Ansan. Kvällen blir tidig då det är dags för högskoleprov imorgon, 8.10 till ca 16.30.


Party All The Time

Jag och Jenny är nu vältränade och slimmade inför stranden, var på stallets nya fräscha gym och tränade våra kroppar idag. Ikväll så ska vi dra iväg på äventyr till burträsk, frågan är om någon kan vägen?

Jag har lite ångest för helgen, högskoleprovet på lördag känns lagomt kul.


MER KÄRLEK TILL FOLKET

monki

Gårdagen var mycket trevlig, klev upp klockan 6.00 sen begav jag mig till bilbeskitningen och besiktade pärlan. Inga anmärkningar, efter det plockade jag upp Jenny, Olivia och Malin och vi körde mot Luleå där det blev en heldag med shoppning och foccacisa(?). Vi hann även med att träffa Magda och se hur hon bor nu. Hemresan sprängdes trumhinnor och högtalare. Och på kvällen blev det chillkväll hos mig, då somnade inte jag utan Jenny !!!
Idag ska jag ta mig till skolan för att hämta hem cykeln som frös fast för typ 3veckor sen, hoppas att den är kvar. Sen ska jag rida Ansi och köpa färg till väggen, vad kvällen bjuder på får vi se.


det här plus ett par solglasögon fick jag med mig hem igår

K

Gårkvällen var trevlig, men inga tårar vad jag märkte iallafall. Jag somnade väl ungefär tio gånger men ingen längre stund. Förstår inte varför jag alltid somnar, måste lida av narkolepsi. Idag firar vi pappa och ikväll kanske
jag hänger med Malin.



Söndag

Trodde inte att solen tog på så mycket nu, men jag hade fel. Upptäckte när jag kom hem från stallet att jag fått en mycket fin rand i pannan. Hästbränna kallar jag det.
Ikväll blir det snyftkalas (My sisters keeper) hos Josse med resten av girlsen i klassen, kan inte annat än bli trevligt.


Jag lovar.




Nästa gång jag får för mig att göra ngt oväntat i mitt rum så ska jag tänka en extra gång och planera i förväg.
Har precis målat taket med en 5cm bred pensel, kan lova att min arm är ganska död. Och jag måste dessutom måla ett till varv. Kvällen ser inte ut att bli mer spännande än att sitta framför tv:n med moder och fader.


Hejhejhejhej

Studentbiljetterna fixade.
Studentklänning provad, men hittade ingen bra, kommer jag nog inte att göra heller
Nu ska jag ut och springa i solen så jag är fit for beach 2010


Gladpåsk

Varför har jag lämnat analysuppgiften om första världskriget till sista dagen? Varför ska man analysera om något som man inte kan?
Sen har jag hört att biljetterna till studentfesten har släppts, jag ska ha en oavsett om jag måste döda för att få tag i en.

Ikväll hänger jag kanske med Malin, alla andra verkar ha lämnat skell för andra ställen, and i don't blame them.


RSS 2.0