värme värme värme !!!

onsdag  min ända lediga dag på veckan stiger jag ändå upp före kl 7, man kan ju börja undra hur jag orkar.. Lizzy väntade så de vara bara att stiga upp! dessutom var första gången jag satt på en hästa på nästan 2 veckor, rekord faktiskt  om man inte räknar med  tiden jag var i Thai.
någon som har ätit lite för mycket gräs kanske?
Idag har utomlandsvärmen härjar i norrland, inget att klaga över egntligen men blir så sjukt trött av värmen! i går jobbade  jag natt så blev ingen stadsfesten för min del inte ikväll heller för den delen, de får helt enkelt vänta tills på fredag då jag slutar 21.15..  kommer bli stressigt!  lär vara ganska trött efter dagen så.. börjar 9.00 och jobbar alltså till 21.15, lång pass kan man säga! idag har jag varit och hälsa på hästarna i bodan med Anton  och efter de har jag  varit hos tandläkaren för andra gången och lagat en tand..  ingen billig historia må jag säga.. ger er  ett tips håll koll på gaddarna!!!
Efter tandläkaren blev det falkan med karro där vi stekte på brännan, badade och tog en och annan tupplur.
riktigt fina vinklar..
/m

A Thrilling afternoon drama

Långhelg och den kunde inte ha varit mycket bättre.
I torsdags slutade vi lite tidigare och hann därför med att göra stan före jag skulle möta upp karln för en myskväll! Blev att göra lite shopping inför midsommar o därefter en god middag. Skjutsade en hickande tjej (jenny) en skrikande tjej som blandade svenska o engelska (Emma) och en som sjöng sailormoon (Karro och sedan Lina då som var normal..Tack Lina! Hann på hemvägen med att köra på en fågel och höll på att köra på ett rådjur, någon vill att jag ska köra ihjäl djur..

Midsommar börjades i Boviken med fika o träffa "gamlingarna" alltid lika trevligt såklart. Därefter middag hos mig med folk. Och så vidare till drängs där festen drog igång och slutade vid 2. Hann även med en tripp till Byske under kvällen där det också var drag! Roligaste midsommar på flera år så är mer än nöjd.

Midsommarnattstravet igår, trevligt trevligt men gick lite trögt. Blev en ganska tidig kväll vilket behövdes.
Och denna dag hade hade jag ingen söndagsångest utan for på kalas kl 2 och stannade där tills för ungefär en timme sedan. Riiktigt supertrevlig dag och det kändes kul att vi fick "spöa" killarna i kubb.. Nu måste jag sova annars kommer jag dö av trötthet.

Förresten, har klickat hem ett svart och ett babyrosa blingbling skal till min lilla "Alfons 4" /Olivia

midsommar

midsommar! ska snart bege mej mot stugan för lite midsommar mat  sen ade jag också tänk åka vatten skidor för första gången i år! känns lite kallt är väl runt 14 grader i vattnet och 14 i luften?  bara man inte ramlar är  väl allt lungt. ikäll blirdet midsommar firande hos Carro! med grillning och massa annat!
/m

vila = jobb

alla andra är ute och härjar på lanternan och jag ska jobba,  men inte gör de mej något faktiskt.  min kropp behöver vila  märktes i morse när jag vaknade kl 7 och var död, hel död dessutom..  senare  på dagen fick jag näsblod igen..   levern får också vila idag, hade kanske varit kul att vara där men lika kul att jobba typ?  men men, idag har jag jobbat och nu blir det jobb igen  börjar 9 och slutar kl 9! annars  idag har jag träffat emma för lite tjejsnack och geléhallon!
men men nu ska jag sticka ha så kul på lanternan alla glada och fulla!
/m

1 av 3

Jobbat klart, hästen är rastad och bilen återlämnad. Ikväll är det Lanternan och före det lite alkoholintag på tjärhovsgatan. Ska snöra på mig ett par byxor och joina Ollebull på stan en stund.
/Karolin

hjälp

fanskapet ha landat på jorden igen, för hoppningsvis för att stanna!
/m

The tallest man on earth

Idag har jag haft en väldigt produktiv dag. Upp med tuppen för en dag på jobbet, trött som vanligt men vaknade till som fan, när vi skulle från kontoret till stan och fick vattenplaning som hette duga. Riktigt jävla obehagligt!
Efter jobbet åkte jag till Farmor för att hjälpa henne med några ärenden. Därefter hem till karln för att hämta upp honom för sedan lite mat & dryckshopping.
Sedan hem för att göra lite hushållsysslor, lagade middag och gjorde matlådor samt städade mitt rum. Avslutade den produktiva dagen med en timme på den nyinköpta crosstrainern och ska nu lägga mig och få en goooooood natts sömn. Midsommar snart och jag längtar som stryk!! Blir att åka på födelsedagsfest i drängs, vad ska ni göra mina vänner? /Olivia

min svarta helg och vecka

köra på fel sida av vägen.. hålla på krocka med en husbil utan för statoil.. vakna i fosterställning..  jobbat som ett djur. ramla baklänges och slå skallen.. fått ett blåmärke större än en tennisboll. lyckas med det mesta och lite till.
/m

Hej vita helg!

Sammanfattning av helgen
Fredag, kalas hos josefine, sen förbi alhem där sk:arna hade fest, skjutsa malin och sen en tidig nykter fredagskväll.
Lördag, köra ponnysar till joypeak och agera ledare få skäll och sånt, middag på Tatung med Klas familj, ut en sväng på olles och sörpla två goda drinkar, subway och sova.
Söndag, hoppa herr V.

En vit helg för min del. Nästa helg blir ett helvete, tredagars. Tror heller inte att midsommar är den enda soliga dagen garanterat regn.


And you, you knew the hands of the devil, and you, kept us awake with wolf teeth, sharing different heartbeats


Här var vi inte gamla ... /Olivia


Människor skrämmer mig.

Rädd att jag kanske hade läst dig fel kan jag säga nu med säkerhet
att min första instinkt var korrekt nu vill jag uttrycka det i klar text. /Olivia


helg

nina levererar
fredagen var det fest hos Nina, super varmt riktigt sommar väder! vi skulle spela kubb, vem kommer då jo grannarna och ska vara med 1 sex åring och 2 tio åringar.. var kul  tills de börja fuska!
gårdagen  var det fest hos Karro och Klas,  blev dock  nyktert för mej skulle jobba hela dagen idag fast hade riktigt kul ändå! bara att ladda batterierna ska jobbas i morgon också !
/m

varmtvarmarevarmast.....

Snorvarmt.
Sitter i underkläder i våran ljusisolerade lägenhet och njuter av att det kanske bara är 24grader härinne. Har jobbat 7-12, en väldigt lagom tid att jobba tycker jag. Ska ut med hunden en liten sväng i värmen, sen måste jag besöka systemet. Är kaos i stan idag eftersom 92orna tar studenten. Vi ska också fira ikväll, men ingen student, utan att Sofia är hemma.
/karolin


They don't really care about us, and we don't give a -

Ojojoj, är så oerhört trött.. Lämnade London igår och hips vips var det borta en timme. Kom hem sent igår natt och skulle såklart upp med tuppen för att åka till jobbet. Blev kanske 4 timmars sömn, så jag vaknade upp med en rejäl huvudvärk. Vart kanske lite väl ofokuserad på jobbet...

Hur som haver, till något riiiiiiktigt kul.... I morgon kommer min bästa vän hem, SOFIA! Kör en flygchevabuss för att hämta upp henne och jag tror att vi kommer krama sönder varandra så ögonen ploppar ut.
Sedan till helgen väntas god dryck, grillning, sol, värme, bästa tjejerna, O to the S to the K, (och karlarna får väl vara med på ett hörn) Ja helgen kan väl inte bli så mycket bättre? Fast vi ska ju leka hela veckan såklart. /Oliven
 


solsolsol

solen skiner och det är tropisk värme. Har idag redan skrivit en kompletteringsuppgift och personlig utvecklingsplan, en tredjedel av en sida på ungdomscaset som ska vara minst 1sida. Alltså har jag kvar lite innan lov. Men börjar som se ljuset i tunneln. Det som känns mindre kul är att alla grejer jag skickat in inte går att öppna så måste skicka om dom igen. Ska jobba på idag för ikväll ska jag och kika på balen. Hade tänkt sola lite där efter två också. Och imorgon jobb 12-17 och uteritt med Mallan.
/KAROLIN

inte länge kvar tills vi kan gå hand i hand igen!

häst helg!

Blev jätte avundsjuk när vi var och kikade på tävlingrna idag, jag vill också vara med...
Johanna och Sally
Emma och Pavel
Sophie och Masterpice
Rebecka och Detal
Jenny och Felix
Lina och Whiskey
Lite bilder sen dagens hopptävling i Ersmark, bilderna är inte redigerade och lite halv kass kvalite men är ingen stjärna på att fota gör bara mitt bästa, men tycker de blev helt okej ändå?
annars  är jag helt slut i kroppen, belv en hård dag igår, hängde med  nina såg finalen i Bigbrother då vi  plötsligt  fick en idé, blev en lugn kväll för mej men helt annars för Nina.  Synd bara att jag förfrös typ hela kroppen  men vad gör de när man har trevligt? typ första festen jag inte dricker kändes rätt bra faktiskt! seciellt i morse då väckaren ringde kl 8.00 och de var dax att klä på sig hämta upp Karro och dra vidare till Ersmark för att kika på våra vänner som red årets första lag omgång! de blev tvåa dessutom! annars  har  helgen  varit helt okej  bara lite less  att vara på tävling först två dagar på skellefteåridklubb och jobba i dommartornet, räknat poäng och suttit vid datorn nästan 9 timmar, tur att vi var ett skönt gäng där uppe, nu är det höstens tävlingar som väntas! kanske man kan vara med också?
min trötta kropp ger upp strax dax att hoppa i duschen sen i säng!  natti natti!
/m

major lazer



Igår var jag bakis så jag ville dö. Hängde lite med Emma och Malin, såg Bert den sista oskulden sen begav jag mig hemåt för att plugga. Men somnade i soffan och sov till halv 6, då såg jag klart filmen jag börjat se sen kom min man hem. Hade 6månader igår, tiden går fort när man har roligt.

/karolin

myslördag

Haft en toppen kväll med systrarna Eklund plus Karro som kikade in ett tag, tv kikande blev Bert och Hipp hipp hora.  riktiga "tjej" filmer men de kan behövas lite sånt ibland också! annars  har jag spenderat  dagen på stalllet, aldrig mått sämre efter en utgång, helt död. Har aldrig varit så jobbigt att cykla till stallet ännu värre hem...Men jag överlevde de också.  Efter att ha plågat mej tillstallet släppt ut hästarna och räknat dressyrpoäng i  ca  4 timmar blev det en sväng ut i skogen med hästarna, Emma och Tove var mina följeslagare. Gårdagen var annars helt okej också,  ont i skinkan efter någon har sparkat mej? men så kan de gå när man har roligt...
/m

mollys

Har aldrig känt mig så gammal och på så fel ställe som igår. Först tänkte vi gå på allstar men då det inte verkade vara mer än typ tio personer där valde vi mollys och en lång kö istället. Jag har nu konstaterat att man ska hålla sig inne om man inte tar studenten. Det kunde nog vi alla konstatera, lämnade stället innan klockan slagit 1. Max lockade mer än ett dansgolv fullt med studenter.

kalla mej hamster..

men kul att  jag ser ut som en hamster på mitt nya körkort..
ska nog dra ner på ögonbrynspennan kanske..?
jag hoppas at jag inte ser ut så där på riktigt,  blir nästan lite ledsen i ögat..
/m

de rullar

bjuder på två bilder sen kvällens roligheter!
/m

hej, t

Långledigt, men jag har som långledigt jämt. Hade hoppats på att ha någon att umgås med, men Olivia sviker mig för att åka till London istället. Fast lika bra är väl det, har lämnat femhundraelva inlämningsuppgifter till nu och dom ska in den 7juni. Bara börja skriva om Åldrandets socialpsykologi och Ungdomsproblem och Kriminologi och Missbruk och Min egen utvecklingsplan. Yey............ Fast först ut med hunden.

/karolin, flickan utan liv.


Varför måste vissa personer leva i verkligheten och andra i en fantasivärld.

Jävla studenter, nej då, bara avundsjuka här, längtar tillbaka så fruktansvärt mycket till förra året! Studentdagen var, som jag sagt 1000 ggr, den roligaste dagen i mitt liv, ja allt var perfekt!

Hur som haver, livet rullar vidare, nu är det jobb med anställning till iaf 31 aug så får vi se sen hur allting blir. Troligtvis blir det att lämna s-hell för grannstaden. Allt är så oklart just nu, det är inte mycket som faller på plats utan man går omkring alldeles ovetande om framtiden. Men man kanske ska oroa sig mindre och bara ta dagarna som de kommer, fast det är ju inte precis så jag lever..   /Olivia


Ibland kan man känna sådan frustration hur vissa människor i denna värld tänker. Hur kan man bara sakna empati och vara totalt obrydd om andra. Hur vissa bara struntar i all bakgrund och ser allt så ytligt. Inte ser, inte hör och inte förstår utan bara tar och tar utan att ge.


RSS 2.0