för jag blir så

Vad hände med klimatet lixom. Minus 1000grader ute, det är november och fem meter djup snö.


I refuse to see.

VARNING, Emo-inlägg!!
 

Känns inte kul hur livet snart kommer att  formas.
Det är inte ens spännande att se vart man kommer befinna sig om drygt en månad.
Det är bara ångestfyllt och deprimerande. Huvudet känns som att det inte finns, typ som att det är begravt under jorden. Det står bokstavligen stilla i huvudet. Finns liksom inga tankar. Allt kan typ ta sig.

/Deprimeradtjej_91


Let them muthafuckas know its plenty fish in the sea

Har haft mardrömmar varje natt i typ fyra dagars tid, kanske därför jag vaknar helt slutkörd även fast jag sover länge.
Idag har jag shoppat julklappar från klockan elva till fyra, har bara en julklapp kvar sen är jag klar. Malin var med som sällskap, lunchade på wook and roll sen träffade vi Sofia.
Dagen har handlat mkt om storlekar, mer säger jag inte.

/KAROLIN


men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

????



Har inte gråtit sen vi planerade nyårs, ska lägga mig under en filt och slå på kranen. För just nu kändes allt bara.....tungt...

/Emot

å göra allt som bara finns

Så nu har man snart inget jobb längre, kan inte köra till Lövånger. Vill leva över julen iallafall och det kommer jag inte göra om jag kör bil i det här jävla vädret. Igår gick det 50 till stan, på 110 väg.
Igår drack jag lyxshake som att jag inte ätit på hela dagen, såg lite film och sov en hel del, allt i Olivias soffa. Det var väldigt mysigt. Idag blir det fika sen mot jobbet.
/KAROLIN

måste bara, han har varit med förut men förtjänar en gång till


dagensman

Är nog inte ensam om att tycka han är Sveriges snyggaste skådespelare !
JOEL KINNAMAN
/m

-18 grader känns som hundra..

hej.  idag  är det svinkallt och jag har förfryst allt och lite till..

Fredagens förfest blev lite kaos ingen visste hur, när, var  vi skulle vara och ingen kunde erbjuda sitt hem.. så i sista  sekund  skickar Malin ut sina föräldrar för att styra en förfest. blev en lyckad kväll, för mycket  jordnötter och juleskumm och sen trött som ett djur endast 4 timmars skönhetssömn blev det.
Idag har jag varit på stallet med mamma, mamma har ridit på Lizzy efter många nej,ja,nej,jaaa! De gick bra Lizzy var snäll som ett lamm  och skötte sig väl.
Efter stallet blev det saffransbullbak och knäckkokning, samtidigt som pappa satte upp platter i köket, de gick bra de också!
Kvällens hade jag hoppats på bowling, fast de blev dock inte av istället blev det att åka bil se film och mysa !
Imorgon blir det adventsfika här med nära och kära, ska sova  nu så  nattinatti!!!
ps.   några bilder sen i fredags + bullar
/m

jag HATAR snö

Du vet att det är ett satans väder när....
.... det tar dubbelt så lång tid till jobbet
.... du måste ta sats med jobbilen och gasa utahell för att ta dig till gårdsplanen
.... du måste plumsa i snö som räcker dig över knäet för komma till husdörren
.... det blir en stor sjö efter dig
.... dina sockar blir så blöta att dom går att vrida ur
.... du missar vägen och åker ner i diket
.... plogbilen ser inte dig och plogar ner dig ännu djupare i diket
.... du får dig inte ur bilen för den är nergrävd
.... du börjar frysa för det är ju trots allt kanske minus 12grader och bilen är inte isolerad
.... bärgningsbilen får komma
.... du torkar sockarna i fläkten, missar lunchen och massa jobb
.... på hemvägen tror du att du ligger bakom en lastbil, men det var visst fyra personbilar

Du vill ALDRIG mer sätta dig i bilen när det snöar.

Taggar om för kvällen, förfest hos Malin tanken var först klassfesten men blir nog hos Mankis istället sen station8(jagskauppföramighelakvällen).

/KAROLIN




Raining men

Jävla pissdag, snön bara vräker ner, jag har en blodpropp i benet och odjuret till häst var allt annat än tam idag. Allt han gjorde gick i 180 och sen verkade han tycka att det var superballt att stå på bakbenen. Frågan är om jag ens orkar duscha trots att jag blev sjöblöt i svett...........



girls on the dance floor

gårkvällen spenderades i en soffa tittandes på the other guys. Sov några timmar sen avgång till jobbet, föret på vägarna är verkligen inte roliga och jag gruvar mig för bilturen och ridturen ikväll.....
Blir en tidig kväll, för i mina ögon har blodkärlen sprängts och det är inte vackert.


Anton blir värmlänning

Känns jättehemskt, var på stallet idag, där jag även träffade Anton som man var tvungen att säga hejdå till!! Jättehemskt att vår äldsta och bästa killkompis flyttar. Kommer sakna vår lille Svante så väldans mycket.
/Olivia


Bra Oliviaaaa!!!!

Idag var onda dagen!!

1. snubblade i loftgången
2. Bet i tungan så den blödde och det blev en ficka.
3. Ramlade i loftgången, slog i knäet och la på luren.


Sometimes I get you, Sometimes I don’t understand.

Dressyrade med Berta igår, sen fortsatte vi stallhänget till klockan tio för att då börjar bartenderskolan och på stallet finns inte 3an. 3an fanns inte i skelleftehamn igår heller, så jag fick klara mig utan bartenderskolan igår.

Nu väntar jag på mina lunchkamrater, har hunnit med en massa vuxensysslor nu på morgonen så jag är värd ett VG i mognad idag.

/KAROLIN






Luciashow

Snart är det dags för luciashow på SRK, känns aningen stressigt men då är det ju som vanligt!! härligt..

Det blir kadriljen för mig i år och US inslag ;)

Tänkte lägga in en sexig bild på mig från några år sen då vi var hockeyspelare. Jag höll på att svettas ihjäl :P



Annars så var vi ju i Malins stuga igår som sagt och jag har blivit misshandlad av Olivia och Sofia, Olivia slog mig med ett skärp och Sofia höll.
Härliga vänner man har alltså!

/ Little J


photoshoot

I Burvik fick vi besök av den välkända fotografen Olivier Von Karlsson som tog några bilder, här är endel av dom.












A mark, a mission, a brand and a scar.


Ska på en timme bege mig av till 360 för rehab. Hoppas på bättre lycka nästa gång! Om jag hinner ska jag nog ut och springa en runda också.

Sitter och läser om gårdagens hockeymatch som jag såklart såg. Helt jävla sjukt måste jag säga och det är fruktansvärt frustrerande faktiskt.
Konstigt att nätet rör sig och pucken inte är inne? Sen är det mkt märkligt att det sitter stockholmare och avgör bilderna? OCH det är mkt märkligt att de inte får använda sig av jumbotronen när de är bilderna ALLA andra ser? Fruuuuuuuuutkansvärt konstigt. Förstår inte heller vad de ska få ut av en utredning när matchen liks är spelad och de konstaterat att det var mål..? Inte bra att bli för intresserad av hockeyn märker jag...

hey boy

Kämpat stenhårt för att sova lite längre idag, kan väl säga att det gick sådär.
Idag blir det fullrulle, besöker frissan första gången på kanske 1½år. Ska bli skönt att klippa bort lite hår. Sen efter ett besök på stan blir det burvik med bästa tjejerna. Kanske att vi försöker oss på att slänga ihop en middag på egen hand, eller så blir det ett säkert kort, Pizza.
Nä nu ska jag förbereda mig på supermys.
/KAROLIN


Somliga ljus brinner aldrig ut.


Detta kort togs i burvik, i somras/höstas i Malins stuga. Blir en favorit i repris med mina pulverpumor. Som jenny redan nämnt så ska vi fläska på, kärlen kommer typ täppa igen på oss. Blir också att se film som innefattar romantik (hoppas på att malin inte orsakar vattenskada) kan säga att hon säkert läcker 99% av allt vatten hon har i kroppen när vi ser på kärleksfilmer. Ni ser ju själva i inlägget nedan hur flännig hon kan bli... but we love her anyway.

/La reina


Perfect getaway

Myskväll hos Karro i Skellhamn, såg en lite skum men ändå bra film som hette "perfect getaway". Den handlade om ett par som var på smekmånad på Hawaii och den hände lite skumma saker... folk dog osv.

När vi väl kom dit överraskades vi av den här helt sjukt snygga outfiten av Miss Skelleftehamn.
Antar att det är sånt man har på sig där nu för tiden på kvällarna.
Tyvärr så lyckades jag inte få med reflexen som var på det vänstra byxbenet...



Imorgon bär det av till Burvik där vi brudar ska ha det najs med godis, chips, dricka, pizza, glass, popcorn, pepparkakor... You get the picture ;)


/ Little J


dagens!

Äran till dagensman går till min vän och bästa killkompis Anton Andersson!
/m

Vanlig söndag med en knöl extra på köpet!

Hej och Hå! idag har jag  hunnit med att vara på kalas, fiskedamm och sen har de växt ut en extra knöl ur skallen..  Drog in lite ånger av färgen sen ställde jag mej upp, vad var i vägen, jo en varmvattenberedare! Och den var inte gjord av plast som alla trodde utan stål... Så nu har jag den största bulan genomtiderna och om jag verkligen känner efter har jag faktiskt ont i hjärnan också! Blev inte något bättre när jag var tvungen att klämma på mej en ridhjälm, bege mej ut i kylan, frysa av mej mina fingrar och tår. En arg och sliten Malin kommer hem och käkar 1kg lax sen drar vidare till Karros hem och kikar TV och film! När vi välkomnas i dörren av Karro får vi se den snyggaste klädkoden på mycket länge! se och njut
ps. Jag gillar reflex detaljen på benet!
/m

Cause I didn't mean to hurt him

Ville var kungelikung i helgen. Men jag känner mig ändå inte speciellt säker på honom, hoppas det kommer.
Långdag i stallet idag också, först var det kursen sen målade vi lite i nya stallet. Malin slog sitt lilla huvud i en varmvattenberedare så hon kan troligtvis inte rida med ridhjälm idag för det vart så svullet. Filmklipp nedan, nej hon skrattar inte hon gråter.
Ikväll blir det mys med the Girls.

/KAROLIN


dagenshunk

gud vad jag har grinat till filmen Pearl Harbor när Josh Hartnett som Danny Walker dör..  ibland är man som en riktig lipsill!

/m

dagen tar aldrig slut

Hoho  alla pigga kirigare! Idag har jag jobbat som ett djur 11.30-23.00,  men ändå pigg som jag vet inte vad, hade som förväntat mej att jag skulle kunna sova när jag kom hem men icket blev de så,  sitter här och stirrar TV  och  väntar sömnen. Dock verkar filmen jag tjuvkikar på (Lugnt vatten) vara bra någon med Nicole Kidman..
har inte gjort något mer än att jobba idag..  tur att man har en mor och far som fick ta hand om Lizzy idag !
imorgon blir det kalas sen stallet!
god natt ?
/m

MakeUpStore

Blev en hemmakväll ikväll, resulterade i en sotig-jävla-makeup-provsminkning av min egna lilla makeupstorearbetare!
Tack så mkt nokke ♥
Om någon timma kommer min roomie hem från arbetet wihooo!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Skyddsväst lånad så nu är taggen för kurs i helgen stor.
Ryggen ska förhoppningsvis inte få sig någon större smäll.
Igår mös vi hos Olivia, hetsåt och snackade för mycket. Idag vaknade jag vid åttatiden för att hundarna ylade som övergivna vargbarn.
Nu blir det frukost/lunch sen avgång mot Ville och en heldag med hoppning.

/KAROLIN



Kommentar av Malin, "Ja gör det då kan jag följa med som fjärde hjulet!" (jag tror det kallas femte, men jag kan ha fel?)

jag vet inte hur jag bär mig åt

Jobbet avklarat och nu har jag FLERA dagars ledighet. Det firar jag utan alkohol, med idolmys hos Anton men alla skönafilurer. Igår mös jag hos Olivia med Sofia, sen kom Jenny och Olivia och var med också. Och imorse vaknade jag utan att väckaren ringde vid femtiden, min sömn är som sagt sabbad. Får se om jag kan sova ut en stund imorgon eller om jag kliver upp och kanske städar.
//KAROLIN



frågestunden!


dagensman

mums för denna man. Johannes Aasa

/m

grusas i ögonen.

Tja alla pigga och glada människor!  Någon kanske skulle vilja dela med sig av lite sovlust..  12 timmar sömn på 3 dygn är kanske inte att rekommendera, men iaf så blir det  när man inte kan sova. aja nog med sömn brist.
idag har jag inte hunnit med så mycket  fast ändå varit igång hela tiden. Hämtade Anton och Sofia vid kl10  med  min kära vän (bilen),  sedan  bytte vi bil i stan och lämnade av Sofia, drog till Bodan red och tog hand om Kalle.  efter Kalle så blev det att äta Lunch/middag och sedan bege mej till jobbet! Vi var tydligen skit bra och duktiga idag dock måste dom ha räknat bort mej, var i min egna lilla värld men som sagt de gick tydligen bra?! Synd bara att jag inte ska jobba imorgon, var typ peppad!! Nu är jag död i kroppen skulle behöva lite massage (någon frivillig?) och i hjärnan är jag pigg och pillrig... NU blir det iaf Paradise och sedan sömn förhoppningsvis !Natti natti alla pigga och sömniga.
Kalle blir bjuden på morot av Anton
/m

Grattis!!

Vill passa på att gratta min kära lilla far som fyller år idag!! :)








/ Little J


saknar dig fast du står mitt framför mig

Ibland undrar jag riktigt vad jag bor med för människor.
Vad gör en tandborste i avloppet egentligen?? Och varför måste jag äta middag i källaren..?


En jobbdag kvar nu, sen är det ledighet ett tag framöver. Pellekurs i helgen och INGEN utgång. Pluspoäng på lilla mig då.
Nu ska jag betala lite räkningar och leka vuxen.

/KAROLIN


FRÅGESTUND

Nu har vi frågestund, när vi fått ihop minst 10stycken frågor så svarar vi.
Ni får fråga VADSOMHELST!

/Alla(h)

Ångrade mig

Jag ångrade mig angående veckans hitvarning :P Tagga julen! Nästa Söndag är det ju första advent!




/ Little J

Veckans hitvarning


Icehockey

Hello,

igår var som sagt jag Anna och Malin och lirade lite hockey på sjungandes hockeyplan. Vi ägde helt enkelt och tränade på lite stopp, översteg, skott, spottloskor osv ;) haha

Hoppas att det kommer bli en tradition att åka några gånger i månaden för det var skitkul, hoppas bara att fler kan följa nästa gång för då är vi redo för match :)

Efter vi åkt skrillor drog vi på Max då en och en annan lyxshake slank ner, sen fick jag se Sofia i sin nya snygga frilla :)

Tänkte bjuda på några sexiga idolbilder på oss:

        


Ge mig sömn.

Trött och död.. räcker inte med 4 timmar per natt märker man, håller redan på bli gammal tant?
dagn har varit lång  började med att karro kom till mej kl 9, hade  just  tagit mej upp ur sängen,  kände mej som en stor bäbis i min One Piece jump in.. Fast snabb nog var jag för ovanlighetens skull, färdig 10.  Vi gick ner på stan,  gick en runda väntade på att Sofia skulle bli klar hos frissan så vi skulle kunna bege oss mot Waynes och få lite  krubb i kistan.  Efter maten och stan blev det att åka mot stallet och hämta upp Anton och ta hand om Lizzy lite.  Efter KLizzy blev det att köra till Bodan där häst Nr 2 väntade. På kvällen  blev det  Skridskor förfrusna  fötter för mej, Anna och Jenny var mina vapendragare, Olivia dök upp och det blev Lite American pie. och nu sitter jag i min ensamhet kanske dax att sova  ska upp halv 8 imorgon...
spontan beställde just  nya skor också...   nån gång måste men kunna unna sig?
nån gång kanske är lite  för ofta men..  haha hoppas dom är lika snygga som på bilden!
lite mer en ett år sen på kdrf!
/m

On the first page of our story, the future seems so bright

Kan ju bara säga som Malin, sluta inte äta. Var en jobbig tid för oss alla, och att se någon som man tycker om så mycket fara så illa och inget kunna göra var verkligen inge roligt.

Dagen har spenderats i magnetröntgen, där jag somnade till Absolut rockballads i hörlurarna, sen bar det av till Malin och vi knallade ner på stan vid tio tiden. Lunchade på Waynes med Olivia och Sofia.
Har även hunnit med att se draktränaren för andra gången, vara bäst på backa med släp, och hoppat lite med Villson.
Och imorgon jobb 7-12
GODNATT SOV SÅ GOTT

/KAROLIN

Ännu ett ställe jag sovit på.

Mitt råd till alla

satt och kollade på gamla  bilder när jag hittade de här..  nu är det ca 1.5 år sen jag blev inlagd och "sjuk" nästan död hemskt nog.. själv  brydde jag mej väl inte direkt men de jobbigaste var att se alla runt om en som for illa av det, så någonstans i det hela insåg jag kanske att de jag höll på med var inte så normalt. bilden är tagen i slutet på maj 2009 just  när jag hade blivit inlagd, de värre var nog att de inte är bilder sen det var som värst, skinn och ben bilder finns inte. 2009 var nog mitt värsta år hitintills kommer inte ihåg nått nästan, levde i en bubbla  av onda tankar och depression. tack för allt säger jag nog till alla som brydde sig och fick mitt liv att vända igen. Alla har  nog lärt sig nått av det iaf,  tur att de var jag och ingen annan, som blev drabbade av helvetet själv.
Jobbigast var nog att håret ramlade av från skallen, och de straffas jag än idag för..
finns allt för mycket att skriva men just nu orkar jag inte..
Nästan 25 kg lättare på 2 månader.
så mitt råd till alla sluta aldrig äta och träna i  måttlig mängd .  Slutar aldrig bra för någon.  Nu har jag mina men för livet som aldrig läker.
/m

Freud vs Oslo vs Skellhell?

Livet är jävligt händelsefattigt nu och känner jag irriterar mig på fruktansvärt många saker. Orkar inte med livet nu. Vill dra till Norge efter nyår och om någon vill följa så är de mer än välkomna kan inte vara kvar i den här lilla sketna staden som är totalt värdelös. Hoppas på ett sätt på skolan men samtidigt inte, men vi får väl ta det som det kommer.

/understimulerad drottning

samma gamla visa

Jobbat i Löv, slutade tidigt och åkte med mamma till Olivia. Träffade Sofia ordentligt första gången på flera veckor. Åt kakor i sinne och sen blev det bussen hem. Saknar inte att åka buss om man säger så.
Imorgon blir det lassa klockan åtta och sen stan med några söta flickor. Ikväll ska jag ta igen all förlorad sömn från i helgen.
Sen saknar jag att ha en egen lägenhet, ge mig en NU tack.
//Karolin


Farsdag och annat

Hej, helgen har verkligen inte varit den bästa..  missade allt roligt, jobba jobba pengar måste man ha.
i veckan blir det 2 hästar att ta han dom, hoppas de inte blir -100 ute bara så jag kan rida. fy för kyla, ont i händerna och lederna, hoppas den där kallelsen kommer i morgon så jag verkligen får veta vad jag har för fel någon gång.
Idag har jag spenderat  min tid till att laga mat,  ridit Lizzy och haft  prova på istället för Olivia och lagat mat. Kvällen blev det annat, mys  hos Jenny.  Mycket  snack om helgens bravader och annat, efter de blev alla trötta och drog hem.
ps.
GRATTIS alla pappor på farsdag!
Ge mej lite motivation till livet tack.
ds.

/sickan

Hej!

Yo everyone, jag vet att ni saknat mig men har haft fullt upp på stallet och målat, hängt med kompisar, jobb, utgång osv ;) Ikväll blir det mys med brudarna hoppas jag.

Glöm inte att gratta din far på farsdag! :)
Hälsar till min världens bästa pappa som är i Stockholm hos syster :)




/ Little J

Looking sick and sexy-fied

Vi lever allihopa, dåligt med bloggande.
Gårkvällen blev det först middag på Allstar och sen vidare till bowlingkompaniet.
Vinnaren blev Jenny om jag inte minns fel.
Och idag är det farsdag, grattis på alla pappor.


PUSSHEJ

Hej alla glada filurer vi vill hälsa från jennys preparty, alla är lagomt lulliga snart blir det utgång och skaka våra lurviga rumpor!!!
Puss Queen Olivia

megan fox

Ge mej hennes utseende tack och god natt.
/m

man sökes, heltid.

Ensam och övergiven som den fula ankungen. Precis  så oönskad kände jag mej i kväll. Alla utom ja var med sina män,  förutom jag som inte har nån..  Jag själv roade mej själv med att  fara och handla med mammi, baka super fula muffins och titta facebook var 10 minut, en som sagt en väldig händelserik, spännande och rolig kväll..
dagens  andra händelser har väl kanske inte  varit  de roligaste heller..  vårdcentralen, möte och min första ridtur inne på 2 veckor. Lizzy var glad och trevlig mot mej men som vanligt  men en huggorm  som vanligt mot andra hästar.  Ja de var väl som sagt min dag och kväll..  nu blir det paradise som kanske räddar kvällen.. ÅÅÅ..låt bara dagen ta slut tack.


sånna vill jag ha,  fast kanske inte om 30 år?!

/ m




Dagensbrud!

19 år  i dag!
Grattis Lina Berggren önskar Malin med flera! hoppas du får en toppen dag!

/m

Man of the century

Inte dagens man utan århundradets och all dess framtiders man.
Chaning Tatum

/youknowwho

Station 8

Som många andra nämnt här på bloggen så blir det station på fredag! Jag taggar tills jag dör. Spellistan är på G ;)

Idag var jag och Malin och myste lite hos Olivia, tyvärr så var jag tvungen att gå och köpa godis... varför?
Jag som skulle vara nyttig och allt på veckorna men det gick ju käpp rätt åt *.

Ikväll blir det mys med tjejorna hoppas jag, bara Anna och Sofia tar tummen ur och hör av sig snart :)



Lägger in en liten bild på min lilla kissemiss som bebis, världens sötaste :)

/ Little J

stänger av min väckarklocka

Halva dagen har jag gått runt i lövångers centrum i snöstorm, andra halvan har jag suttit i bilen och sladdat runt i byarna utanför lövånger. Enbart en tidsfråga tills jag sitter i diket. Men min motiviation har ökat, för helgen blir kunglig.
Ikväll är jag tantigare än tantigast och åker på vattengympa, men orkar inte sätta mig i en bil till stan och somna i en soffa blir tidig kväll igen.
Roligare än så blev dagen inte.
/K


Hej här kommer segertåget



Förkrök hos Little J med riktigt coola människor och sedan utgång på fredag, blir nog suuuuuuperb. Taggad till 1000. Skönt att få vara hos någon annan, nu kan jag göra sönder saker, spilla dricka, kräkas på väggar och allt det där. Skämt å sidor, blir nog kung! Och de som börjar må illa får klara sig själv moahaa!

/The Queen


Snyggaste mannen

Dagens snyggaste
/K

loca loca loca

Oja vad jag längtar till helg. Igår var jag så trött att jag förstod inte ett ord av vad mina två vänner Jenny och Malin sa till mig. Min hjärna var totalt avstängd och det kändes som klockan var halv två och inte halv elva när de begav sig hemåt.
Idag klev jag upp kvart i sex som vanligt, det tog emot, och kändes inte bättre när jag fick sms om att det var lunch på waynes eller vad det nu blev. Jobbade som en vuxen mogen människa medans the others hade mys. Blir så hela veckan, så därför blir det raka vägen hem efter stallet och villehoppningen ikväll.

/Karolin konung


The bitch is back

Vad hände med statistiken när jag var borta tjejer?

/the queen

dagenssnyggaste

139418.510x0.jpgAndreas Plogell
/m

Dagens kvinna



/jenny

jennylöfgren




Sitter hos Jenny och lyssnar på skööön musik.
Jenny taggar redan party till helgen, hon satsar på spankdansen och tänker äga dansgolvet.
Bjuder på en liten favorit från förr med vår kära vän.



Gårdagens man

Taylor Lautner
/M

1 år kvar till 20.

idag eller egentligen i går, blev man 19 år gammal  bara 1 år kvar till att inte var tonåring längre, hemsk låter de..  rynkorna kommer krypande,  mera beslut måste tas, vill inte bli gammal och  gråhårig..
Dagen spenderades på allstar (möte med vakterna), stallet och film hos Karro! Jag och Karro  hade lite av ett Renée Zellweger maraton först case 39 och sen På spaning med Bridget Jones, Case 39 gör då att du aldrig  vill ta hem ett fosterbarn..  och Bridget Jones inga kommentarer, ibland känner man sig som henne, pinsam och o anpassad. men dagen kan man säga har varit  som vilken dag som helst!
Tack för  fina presenter!
/m

Jeg elsker

Sovit på stallet med kidsen.

Berättat ett antal spökhistorier
Hållt handen med rädda barn
Kramat rädda barn
Varit arga tanten till olydiga barn
Skjutsat hem rädda barn
Ljugit för barn
Ätit mer godis än alla ungarna tillsammans
Gått och lagt sig mittemellan Jenny och Anton i ett iskallt rum
Vaknat klockan halv fyra och märkt att barnen fortfarande är vakna
Vaknat vid halv sex och märkt att barnen fortfarande är vakna
Vaknat vid halv nio och trott att barnen klivit upp, men fattat att dom ännu inte gått och lagt sig
Låtit barnen vara vakna till klockan nio på morgonen då de troligtvis kollapsade av trötthet
Sovit till klockan halv elva för första gången på flera månader
Klivit upp och trott att alla barn åkt hem, men insåg sen att alla fortfarande ligger och sover
Mått illa av trötthet

Mina medkrigare var Jenny och Anton, mår inte hundratioprocent idag om man säger så, blir en ganska tidig kväll. För till veckan är det Hard Work.
/Karolin



Håll i mig och släpp aldrig taget

Krigade på mollys med vänninorna igår.
Massvis med godis, armhävningar, biltur, tårar, skratt, konstiga människor, massor med toabesök för där finns det sändning till mobilen och en natt som aldrig ville ta slut.
Reflexväst blir nog outfiten ute från och med nu, lätt att hitta igen varandra. Vaknade upp hos Malin imorse med två tunna filtar, sen säger Malin "oj jag har sovit med två täcken!" Tack snälla vän jag frös inatt!
Tänt ett ljus på morfars grav och sovit bort resten av dagen i soffan, taggen för ikväll är obefintlig.
/Karolin



Några kommentarer om våran outfit
Vakten "Du har ju nästan lika kläder som mig"
"Vägarbetare?"
"Alltså jag måste bara få säga att ni är jävligt fula i era reflexvästar"


reflex och klacken borta

Gårdagens Mollys kan sammanfattas med tovigt hår svett och tårar.
reflex temat var lyckat, Anna gick in för rollen + för hennes outfit! På dansgolvet var det varmt  skummit och blandat mellan hög och låg musik eller var det bara jag som fick tinnitus? Jag och Karro blev uppfiskade på vägen hem eller vad man ska kalla det. Var rätt så skönt sen att komma hem och sova sen.  En klack mindre  och aldrig mer cider, vin, godis och chips men en trevlig kväll  blev det i alla fall tack tjejer!
/m

dagensman

Adam Brody at the LA premiere of Warner Bros.' Starsky & HutchAdam Brody
/m

PARTYYYYYY

Känner att det blivit lite fel, Cimon är min man inte Malins. Men idag eftersom vi ska fira henne så får hon låna honom!
GRATTIS I FÖRSKOTT LILLAN! Fulltös!!!!!!!!!!!!!

/Karolin


dagensman

Cimon Lundberg
/m

vila i frid

Det var min längsta halvtimme i hela mitt liv, begravning är aldrig roligt. 92 år gammal blev min farmor, bara 8 år till 100 men cancern tog hennes liv, som många andras! hennes liv var långt och hon hade  hunnit med massor, men tyvärr ska livet ta slut!  1 vecka efter hennes 92års dag tog det stopp, Vila i frid  min fina farmor.
du gör mej stark, tänker på dej! 
/m

She owns the night

Satsade på en lång sovmorgon, men icket, dom ringde från röntgen och gav mig en tid till veckan för ryggen. Jag orkar inte med att alla drar och sliter i mig, jobb varje dag, köra bil flera mil, massa grejer som ska tas tag i. Är så less på mitt tråkiga liv. Idag ska jag leka med mina hästar igen, blir att rida Ville och eventuellt en skogstur med Ansellia. Mysigt med snön men utan snöklampsulor lär det inte vara vidare mysigt.

Ikväll klär jag mig i svart och reflexer, befinner mig hos Malin, räknar till 1,2,3 fanta och rosé, leker med flickvännerna(kanske en och annan pojke), sen skakar vi rumpaa på mollys.

/Karolin

gammal vimmelbild från Balzac

Channing Tatum

dagens man hjärta mej
/sickan

(livet) är beige och tråkig(t)

Hej ! Idag har det varit en lång och jobbig dag har hunnit med nästan allt jag skulle hinna med.  Dagen började med att jag hade utsläpp av hästarna,  plaska runt i leran på morgonen kan inte vara av rekomendera på morgonkvisten,  men efter det blev en kort uteritt med Lizzy också sen bar det iväg hem  för att duscha innan frissan!  Maria min kära arbetskamrat färgade mitt extremt ovårdade hår en aning ljusare, så nu är både mitt hår och min hud samma färg, vart nöjd med behandlingen! (boka tid hos Maria på Torsten 0910-88033).
Efter fissörbesöket så var det tänkt att jag skulle på Us-möte men de hann jag inte med utan var tvungen att hämta  min bror på flygplatsen. Efter middagen  tog jag cykeln mot jobbet, och jobbade tills halv 11 rätt tufft men kul! och nu sitter jag här och funderar hur jag ska hinna med allt som ska göras imorgon! De löser sig nog får jag hoppas!
/ sickan

Pepparkakor

Idag har syster varit här och vi har bakat pepparkakor, druckit glögg och tränat :) ingen bra kombo men vad gör man inte för en pepparkaka eller två eller tre, eller hur det nu var... ;)

Imorgon blir det att gå på stan och kika efter ett par skinnshorts sen ska jag piffa till mig lite för utgång och förfest hos Malin som fyller år på söndag! :)


Se hela bilden







Have it so good! :)

/ Little J

put hands up

Mötet idag gick som smort, kanske för att jag Jenny och Anton inhandlade fika för typ hela stallet men bara sex stycken kom så vi åt tills vi kräktes. På lördag ska vi mysa med alla söta sjuåriga barn och skrämma dom tills de ringer föräldrarna.


Don't bring flowers after im dead

JAG KAN INTE FLYGA, JAG ÄR RÄDD!
Blir ju alldeles till mig, mitt psyke är rubbat just nu. Klarar inte av att sitta 10 000m ovanför jordens yta och inte ha kontroll över situationen utan ska lita på en liten plåtmaskin...
..eller

/The Queen

They be actin like they drunk

Godmorgon, är ledig men är ändå vaken trots klockan inte ens är 8. Min sömnrytmn är inte som den ska, men om man kliver upp klockan 5-6 alla dagar i veckan så är det svårt att sova till 10 helt plötsligt. Positivt är att jag har många timmar på mig att göra saker, ska tvätta lite, städa, skicka iväg lite mejl och så där. Inte det roligaste man kan hitta på men det är mycket välbehövligt. Vid två infinner vi oss på stallet för möte och planering.

/Karolin Konung







löshår frågetecken ? nej lössvans utropstecken !

hallå hej idag  har jag  som ni redan vet varit på stan med Karro och Jenny,  och  ni vet  redan vad vi gjorde !   men före  jag  fick besök av Karro  var jag på  utvecklingssamtal på Allstars, de  gick bra! Efter stan blev de annat red Lizzy för första gången på nästan 1 vecka, red  ut i mörkret hoppas hästar ser bättre än människor för jag kan säga att jag såg inte vars jag red..  Vi kom i allafall tillbaka efter en mörk och ganska kort  färd i skogen. Kvällen spenderades hos Anna med  film, en  rätt  mysko film men  levde  mej igenom den också..  dagen annars har inte varit toppen bra men man överlever sådana dagar också. Nu taggar jag (med flera) till fredag, utklädnad med tema ! Tagga Tagga Tagga!

min man ingen annans!

/sickan

Shopaholic

Blev som sagt stan idag med 2 som egentligen inte bör nämnas på bloggen. Malin och Karro.

Shoppade ett par likadana jeans som jag redan har fast en annan färg. Dom är så sjukt sköna så jag var tvungen :) Hade lust att köpa ännu mer men jag lyckades hålla mig.



Dessa från gina blev inhandlade :)


/ Little J

jag blir så blind

Hittade inte så mycket, men kom iallafall hem med en tröja. Suttit på Waynes och planerat fredagen, blir mer och mer taggad för varje timme som går. Revansch sugen som jag är ska jag visa att jag kan festa ordentligt också.  Ikväll blir det supermys hos Anna med skräckfilm och myspersonerna.

/Karro


Voy a Estocolmo


I morgon åker jag till huvudstaden, där även mitt hem finns, slottet. Hoppas på massa shopping men främst en säker resa dit och hem, haaaaaatar flyget! Kommer säkert att flänna igen men  nu åker jag med de som kan vara snälla iaf, hade höga förhoppningar på david när vi åkte till Turklandet men han blev less på mig ganska fort eftersom hans arm fick typ blodstopp.

/Queen Olivia

Dum av dig

Blir ett stadsbesök med Sickan och Little J, ska spendera hela lönen och äta mig fet på Waynes.
/Lillefot



engel



Mamma tror nästan att jag brytit tån, jag tror det är en blåtå som kommer finnas kvar i ett halvår. Men oavsett vad det är så kan jag knappt gå på foten, just när ryggen börjat bli bättre så blir tån allvarligt skadad. Högklackade skor får vila ett tag nu, mina fötter pallar inte mer.
En annan sak jag insett är att jag jobbat nästan konstant sen början av juni, allt jag vill är att lägga mig under täcket och strunta i allt. Känns skönt att jag faktiskt har nästan en veckas ledighet nu, om dom inte ringer från jobbet då. Imorgon ska jag iallafall inte jobba utan ska ta mig en välförtjänt sovmorgon och fundera på livet.

Ikväll försöker jag mig på att rida igen, hoppas ryggen håller.

/ Karolin Konung

feber?

hej hallå. branchfesten blev helt klart en lyckad grej!  det var trevligt att träffa alla restaurang människor på ett mer avslappnat vis, blev en dock sen  kväll var hemma  halv 5!  trött och sliten idag,  blev  nog inte  bättre att jag skulle starta  mitt mer aktiva och hälsosammare  liv idag..  ute och springa dagen efter är ingen hit vill jag lova.
efter  min joggingrunda så blev de stallet, Lizzy har nya skor med brodd så imorgon blir det nog att ta en sväng ut i skogen! kvällen spenderades  hos Lina,  blev paradise,  något  camping program och Zodiac efter de, dock ska man må  dåligt och fara hem. Mamma var snäll och hämtade mej som tur var, tror febern kommer krypande helgen har nog tagit ut sin rätt.
Just  nu sitter ja och kikar lite film, Zodiac lite skum film men ändå bra på något vis.  Ont i magen har jag också  för tredje gången idag. Skulle  nog inte ha  tryckt i mej  de där 4 mandarinerna, att man aldrig lär sig. Väntar på att Olivia ska komma från Lina med min börs och min nyckel.
bjuder på en man
/ sickan

All my underdogs, we will never never be!

Ett viktigare bestlutsångest val är om jag ska sitta hemma i soffan och sova eller bege mig mot moröbacke för mys med kvinnorna. Att ställa om klockan really messed up my head. Tröttare än en jagad hare. Borde dock vara i bättre form än Tant M som partade järnet både fredag och söndag.


Och denna sexiga blondin kan ta och pallra sig till Skellefteå NU.


/K

Beslutsångest




Måste typ köpa ett par nya jeans/ byxor men jag har beslutsångest... Vilka ska jag köpa :S Är typ intresserad av ngt av dom här. Skinnbrallor vore ju coolt ;)

/Little J

Veckans hit

P!nk med "Raise your glass"


Varsågod Little J med hjälpen att göra ett fint inlägg

Bilar...

I torsdags var jag så nöjd över att vår bil var klar på verkstaden. Hade verkligen längtat efter att få digga stenhårt i bilen med mina älskade skivor. Men när jag trycker på "CD" står det error. What the.. Pappa var ju såklart inte hemma så var tvungen att köra bil och lyssna på radio :S ÅH FY!

Men idag så fick den åka in igen och det visar sig att det kommer ta 4 veckor innan delarna kommer in. That sucks.




Såhär bra gick det sist jag körde bilen när jag var på stallet i Innervik och bärgaren var tvungen att komma för tändningslåset pajat... Inte mitt fel som tur var ;)


/ Little J


nothing sweet about me

Såg att Olivia lagt ut en mycket vacker bild på mig.
Svarar med ett nytt lookalike.
Nu Off to grandma för sibyllamat!



Guitar Hero?                                                           RockerOlivia?

Det är dags å vakna, upp till kamp och slå tillbaka.

Blev ju en ganska vild kväll och det intogs BARA alkohol. Polisen som vi umgicks med i helgen frågade om vår käre redlösa vän tryckt in något annat än alkohol i sin lilla foderlucka. Såklart så håller vi inte på med sådant skit i vår lilla änglagrupp.

Dock så ser Karro ut att vara på villovägar mot de tyngre sakerna, lite Promoestil över det hela. Men vi ska göra allt vi kan för att hon inte ska se ut som en pundare.  Och när de ändå dragit igång med look a like på bloggen så fortsätter vi här.

Promoe                                                     Karro?

RSS 2.0