Äntligen...

....lov!!! Har iofs en uppgift som ska lämnas in om första världskriget innan fredag. Men just nu kunde jag inte bry mig mindre. Idag har vi sett på en totalt sinnesjuk teater, de tog fram tårta och jag kände mig jättesugen men min sugenhet varade inte länge om man säger så. Vuxenpoängen för dagen blir att laga min mat själv igen, kanske eventuellt hänga upp gardinerna om jag hinner innan taxin är här som ska ta mig till Sofia. Den som lever får se.
Tjingtjong!


enresatillsolenkännsväldigtlockande...

vuxenpoäng

jag har samlat mycket vuxenpoäng igår och idag. Igår så städade jag hela lägenheten, alltså dammsög och skurade golvet. Sen strök jag gardiner. Och idag har jag bakat en kaka till mamma som fyller år och lagat mat. Duktigt gjort!

Annars då, har Chirren till på torsdag, alltså ridning ridning ridning.
Mitt liv är nästan lika spännande som i en film.

frågan är varför mina kinder alltid blir rödare än rödast....

Måndag

 

Vi vill ha lov nununununununu, helst sommarlov men ett påsklov går bra det med.


Dance like nobody is watching....


Party all night long

Igår var det party för hela slanten vilket resulterade i nya blåmärken på väldigt konstiga ställen. En hyffsat trevlig kväll, massa folk och massa dans.
Idag har jag inte mått som en prinsessa precis. Klockan åtta hämtade Jenny upp mig och sen har vi varit på stallet och jobbat hela dagen.
BIlder från fredag lägger jag upp när jag fått tag i kameran igen.


Onsdag

Idag har jag och Olivia gjort iordning vårat bord där vi ska sitta imorgon, ingen kommer nog att komma och titta på våran fina hemsida. Men det spelar ingen roll för då får vi iaf våra kakor för oss själva.





Matmatmat

Som vår gästbloggare, Little J, skrev så har vi bakat idag. Nästan allt är fixat för projektmässan på torsdag nu, bara några grejer som ska skrivas ut.
Jag fortsätter med att vara ambitiös och lagar kyckling och ris idag, är alltså i lägenheten själv tur att telefonen finns så jag kan ringa mamma om hjälp.



Gästbloggare

Tjena sitter nu här med "psychona", har just bakat lite kakor och ätit i mängder. Hehe faktiskt första gången jag bloggar. Kanske ska starta upp en egen och bli nästa Kenza? ;) A hälsar också

Sunshine

Gårdagen var trevlig, men har tyvärr inte så många bilder att bjuda på. Har ganska många men de är inte något som borde visas.







Ska kanske ta och sätta mig ute i solen och försöka jobba på brännan..?

Life is a bitch

Blev inte någon kurs, vi packade in hästen tog oss dit, red fram och sen var det bara och sitta av. Hon var inte riktigt fräsch i ett bakben. Hoppas inte det är något allvarligt.
Nu ska jag ta två ipren och lägga mig framför tv:n. Ikväll blir det förfest hos Anton sen vidare till Denices fest.


=)

Ibland känns livet riktigt roligt
Idag blir det middag med klassen och sen kalas Hos Jenny
Imorgon så blir det kurs för mig och Ansellia för någon Ida på KDRF, som jag fick av Gun, Tacktack
Sen vidare till MB för fest
PUSS på HELG


NAJS

Ingen läxa som måste göras, gud så skönt.
Idag har inget av värde genomförts, åkte för att rida Ansan, men icket. Tunnan hade tappat en baksko så det blev bara lite mys med damen idag. Sen for jag till hamn för att slippa vara ensam ikväll, men inte det heller, mamma och pappa är försvunna så jag är totally alone.
Nu ska jag se lite tv och äta tonvis med chokladpudding


DM på en lånad tunna av storlek C, mindre lyckat resultat

Klart

Min dag har varit allt annat än lyckad.
Men nu är iaf rapporten inskickad. Hoppas givetvis på ett betyg med ett M i, men känner jag mig själv rätt så blir det inte så.
Skönt iaf att slippa det där. Ikväll firar jag och brudarna med Champagne i mitt plejs.



Imorgon

Imorgon, förhoppningsvis ikväll så säger jag HEJDÅ till Projektarbetet. Kommer vara härligaste känslan på länge. Det har verkligen varit ett Hel*ete att skriva rapporten.
Imorgon blir det också att åka skidor i bygdsiljum, hoppas på sol.
Kanske blir det snowboard? troligtvis inte, efter förra året tror jag det dröjer många år innan jag ställer mig på en såndär igen.

Efter imorgon så är allt med arbetet klart, men då är det kvar projektmässan som jag och Olle ska vara med på. Troligtvis kommer ingen att komma och titta på vårat arbete, men no hard feelings.
Kolla in sidan iallafall, ny design och nya bilder!
http://karrolivia.webs.com/


Projektrapporten kommer bli min död.


Lov?

Trodde att jag skulle få en lite slappt lov iallafall.
Men icket, hunden har opererats så har åkt fram och tillbaka till Luleå två dagar i rad, har sovit på stallet med massa kids, har specialidrott hela veckan, måste skriva PA arbetet. Sen fick jag ett tråkigt samtal i söndags, min morfar finns inte längre.

Den jobbigaste veckan hitills det här året blev det.
Ansan har jag inte sett på flera dagar, och allt känns allmänt skit. Men jag försöker rycka upp mig, åker till stallet rider ut med Sigge och co. Sen till lägenheten och skriva PA med Olivia, och efter det laga tacos med the girls.



Projektarbete

Huvvaligen. Inte vidare roligt det här. Försöker få ihop rapporten. Men fattar inte hundra hur den ska vara. Har kopierat alla loggböcker och från bloggen, har bara hunnit med september och det är redan tio sidor enbart skit. Kommer att bli ett Hel*ete att skriva.
Imorgon blir det besök hos sjukgymnasten, fixa nacken så jag slipper huvudvärk. Tack på förhand.
/K


RSS 2.0