jag vill fara nu!!!!

11 dagar kvar till Milano
17 dagar kvar till Thailand
/m

min hjärna har en på och av knapp?

kul start.. första Core passet på 360,  hur gick det då..  som  vi redan vet så fungerar inte min hjärna ibland.. idag la den nog av helt och hållet. koordinationen mellan armar och ben verkar ha haft semester... mitt i  passet  när jag var som mest koncentrerad för att  få övningen att fungera hör jag från gubben bakom mej säga,  "de är samma ben hela tiden". varför han iaktog mej de vet jag inte, kanske för min unika röda färg i ansiktet eller för att jag höll på sparka han i huvudet. hädan efter  blir  det nog inga mer pass för mej eller så får jag hålla till längst bak. de där med att försöka gömma sig fungerar nog inte heller för som ni vet är det speglar överallt.
/m

only girl in the world

Ikväll blir det mys med mina brudar. Ska äta lite extra fett, vill vara så blek och fet som möjligt till thai.
Imorgon är det kortdag på skolan, väldigt skönt. Annars händer inte mycket i mitt liv.
/kArOlIn







Jenny gillade kameran. och alkoholen.

tummen upp

http://svtplay.se/v/2321106/melodifestivalen/my_heart_is_refusing_me_med_loreen?sb,k151375,3,f,-1



/A


Måndagsbarn

Men trevlarns, har ett nytt grupparbete att ta tag i. Igår låg jag och mådde dåligt typ hela dagen, besökte toaletten ett antal gånger och somnade när film skulle ses vid halv nio. I lördags var jag upptagen all day. Och nu när jag kliver upp extra tidigt för att kunna kolla igenom några artiklar så går det inte att öppna PDF på datorn. Superkul.
Och jag lovar, till helgen ska jag inte dricka en droppe alkohol. LOVAR!

Nu ska jag göra mig någon sorts frukost och bege mig mot skolan, kommer hem i natt typ. Yey.
/KAROLIN


Hej alla fina, mitt namn är inte Stina. Vi är snälla och rara, inte alltid lika underbara...

Tjenare! Här hänger två söta brudar i sina bästa dagar. Mys med candled lights och fika? Inte läge att bli rädd och skrika. Just nu älskar vi livet, allt annat får förbli övergivet. Vi trivs med varann, vår kärlek är sann?:S
Hihihoho vi är trötta och slitna, inte allför bitna. We're the boom, you like our song?;)

Nämen skämta mer hörru.. våra slitna jag tar över och allt spårar. Så för er skull ska vi se lite television istället hih. Vi kramar oss själva från er (KRAM)




/Slitna krigare som kämpar vidare

My heart is refusing me

Var på stan med tjejerna i fredags. Hipps vipps hade jag tagit hål i örat. Sjukt spontant! Men det är sånt som är så damn nice också;) I feel alive!

Ångrar mig inte ens en gnutta;) Är ruskigt nöjd!

 
Awesomeness it self
/A

.

hej jag ser ut som att jag har varit med om 7 svåra år.
/m

i do this just for kicks

ridit Viljenko tidigt som skrutt, sen for jag till SRK och tittade på när mina vänner tävlade, några avfallningar och några rosetter. Kändes jäkligt surt att inte få vara med. Men så gåre.
Ikväll blir det party, först en miljon personer hos Olivia sen utgång någonstans. Troligen olles eftersom vi inte är fyllda 20 än och skellefteå är en håla.

/KAROLIN







,,,,,,


So take a dirty picture for me

Twinrix spruta nr 1 avklarad. Höll på att svimma, fick lägga mig ner, dricka vatten och andas. Förstår inte vad som hänt med mig, har aldrig varit påväg att svimma förut men nu har det hänt två ggr på kort tid.
Nästa fredag ska nästa spruta tas, om jag nu vågar, sen tar jag tredje dagen vi åker till Thailand.

Ikväll ska jag hänge med den viktigaste personen i mitt liv, mig själv. Kul en fredagkväll, totalt vänlös.

/KAROLIN


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Kusiiiin :D
/Olivia


Honey and the moon

Idag har jag jobbat och tränat. Ska snart till Olivia för att äta middag och mysa med tjejerna:) Har inte bestämt mig för vad jag ska äta än, men det löser sig nog;)

Saknar min kusin och vår vän

Vad gör jag?

/A


24e bilden: En bild som gör dig glad.

"Min" lilla gulleplutt som nästan var valp här, med världens största tassar och längsta öron.
Hon är busig och glad jämt så blir alltid glad när jag ser den här bilden♥
/Olivia


The same deep water as you

Som Jenny nämnt så blir det en liten resa till Karlstad, riktigt roligt är så himla sugen på att åka bort ett litet tag. Dock avis på de andra som åker till Thailand. Helgen är fullspäckad allt från tävling till jobb och fest. Jag hoppas på att veckan ska gå fort för jag vill åka nu!!! /Olivia


Hola guapas!

Idag när jag slutat hämtade jag upp Olivia och vi drog till getberget för att senare vandra vidare till Anna Panna för att gå ut och gå en sväng.

Ikväll blir det bara slapphäng framför TV'n och bara relaxa, fattar inte varför jag är så trött hela tiden :S

Imorgon blir det iaf käk och hockey hos Olivia :) ska bli jättekul!

Jag Olivia och David ska ta oss ner till Karlstad där Sofia och anton bor och bara ha det mysigt och kul. Can't wait...! :D

På lördag blir det utgång förhoppningsvis på Mollys med brudsen, tävling och häng med syster som kommer hem från Stockholm :)

/ JennyLoo


all i do is win

Blir thai för mig och Malin.
Torsdag den 17mars går flyget mot bad, värme, party och massa lata dagar.
Resan kan dock sluta hur som helst, jag och Malin ensamma i ett helt nytt land. Vi är ju inte kändast i skell för att vara mogna och ansvarsfulla om man säger så.

/Karolin


?

vad gör man när man känner sig ihålig ?
/m

ont

tror jag förfrös hakan idag den gör jätte ont och är röd och svullen..  har ridit ute men inte frusit var bara -9 när jag red, fast har ont i händerna handlederna ändå. snart kan man inte ens vara ute, eller?
Red både Pelle och Prillan idag,  Pelle var snäll som vanligt! Prillan var seg som gröt, jag var nervös och vi krascha nästan tack vare mig..  gick bra till slut när jag började rida, jag måste sluta sitta och åka... undra hur nervös jag kommer vara på lördag är frågan...?
/m

hejhejhej

Resa bokad men inte betald, åker isåfall den 17mars och tillbaka 8april.
Landar i Phuket och ser vart vi hamnar.
Så nu är det bara att bestämma sig om man ska åka eller inte.

Nu taggar vi till!



23e bilden: En bild från i somras.


Sommarens härligaste dag! Båtutflykt, +30 till kl 9 på kvällen, varma hällor och grillad mat.
/Olivia
 


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig jag kan inte skilja på om jag vill va med dig jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Myste hos Anna med brudarna igår. Nu snart ska jag bege mig mot stan, blir ett besök på resebyrån med tant Malin.


Och just ja, bil nummer två, lillbilen vägrade starta för mig igår. Startade upp den med startkablar och var påväg mot stan, då ger fläkten upp. Sweet.

/Karro


"Malin det är grönt...MALIN!? MALIN DET ÄR GRÖNT!? :O"


Ett annat tillfälle i bilen med Hultman: Malin, MALIN! DET ÄR RÖÖÖTTTTT!!!! (Malin och Olivia befann sig på tågrälsen och Malin kör mot rött:/..men bestämmer sig senare för att backa tillbaka..)

Lite farligt att åka med malin kanske?



Btw så har vi har en på bloggen som har gift sig....





ekvatorvärme, ja tack!

idag har jag idag har jag frusit, svettats och frusit! idag har jag också hälsat på Lizzy!  blev en tur i det soliga vädret med Karro och Ville,  rätt härligt var det faktiskt, fast kallt om tårna !  Efter jag hade kämpat i  Lizzys stall drog jag vidare till nästa  stall där jag agerade ledsagare åt Felicia!
Nu sitter jag här, väntar på mat  och håller på frysa  till is...   efterlängtad resa  till varmare  breddgrader måste bokas!  Måste bara komma hem från Italien så man kan packa om väskan för bad och sol!
/m

Superstar

Hittade bilder på några småttingar;) Vilka mjukisar. Sött:)

En utekväll på Mollys


Mjaoo

/A

himlen luktar plast

Körde av vägen med hästen idag, ner i diket med bakkärran. Som tur va blev det ingen skada och jag höll mig kvar. Annars en mycket trevlig ridtur förutom att herr V är knäpp i skallen. Bestämdes att det nog blir en utlandsresa mycket snart. Jag och Malin lever med värk och behöver värme, och det nu.
Ikväll blir det kanske mys med mina flickvänner, och imorgon sover jag ut igen för jag är leeeeeeeeedig.

/karolin



22e bilden: En bild på en tid du saknar.


Studentveckan, utan tvekan!


if i was you

solen skiner och det är bara minus 14, beger mig mot stallet. Uteritt i det fina vädret med Malin och Lizzy.
Kändes som ett vettigt val att låta bli att åka till skolan idag.

/Karolin


21/2 KAROLIN

Godmorgon alla glada.
Igår kväll sågs BigBrother med Klarre men tveksamt om jag kommer att följa det, ingen hunk att spana på plus att jag inte har kanalen hemma. Börjar egentligen skolan kl 10 men känner att jag inte behöver höra på allt lärarna säger, nä men tar mig ditåt kl 13 istället. Typ. Motivationen dog som, efter ett prov på fyrtioelva böcker som jag läst varenda en och så är det åtta frågor kändes det skoj att man lagt ner asmycket tid. Hade enbart behövt plugga på föreläsningarnas powerpoints då hade provet antagligen gått bättre.

Just ja har upplevt ännu en till bilhändelse, skulle starta bilen i lördags efter en kall natt utomhus. Men icket, biljävlen startar inte så blev startkablar istället. Har man tur med bilar så har man som. Fast har inte sagt till pappa, då får jag väl aldrig mer låna bilen.


ihåligt

idag vaknade jag av mej själv kvart över 8 i morse,  vad  gör man då  joo  jag olivia och karro har  kikat Pelle kurs  till kl 12. Olivia skjusade hem mej och jag har legat hela dagen och sett Solsidan. steg upp vid  4  då jag blev hämtad av Jenny  för att  fara på lag möte på stallet.  hoppas  bara det blir nått lag i hoppning i år och att både jag och hästen funkar.  sepecielt min hjärna den verkar ha lagt av...  vet inte den kanske har börjat ruttna känns så ibland.
nu på kvällen har jag inte  gjort någon större  nytta heller, haft ont i ryggen, sett Solisidan och kikat  på Big Brother.  så har min super roliga dag varit,  många positiva vibbar sökes.
/m

20e bilden: En bild på dina närmaste.


Har inte en bild med alla samlade på en så då får de helt enkelt bli på den som känner mig bäst av alla. Blev mkt bilder på denna människa men så går det.


Disk

Hola guapas!

Har just diskat klart medans jag väntat på att min man ska stiga ur duschen som ska visa sitt nyklippta hår (damdamdam...) Vilket säkert blev skitbra! ;)

Måste bara säga att diskningen var extra rolig idag eftersom att Niclas har fått en rolig diskborste.

Mötet idag gick bra, hoppas bara att det kommer bli ett divIII i hoppningen...

Här har ni iaf en bild på diskborsten, den längst till vänster. Jag kan säga att she was workin' that bodeeey ;) And fro'



Ha de'!

/ JLo


We're living in a glasshouse, Cause everything's shattering all around.

Min helg har bestått av fest och utgång på mollys och när vi krigade  blev det ordentlig man mot man så jag åkte i golvet. Stukade min hand rejält (fast Klas säger att det är en liten vrickning) Men blå är den, och ont gör det.
Igår sågs melodifestivalen, och idag kollat på Pellekurs och motionerat herr Villson.
Nu är helgen slut och imorgon blir det skola.

/karolin



Och det är konstaterat, jag är sveriges svagaste person.

Umeå

Igår var jag med syster i Umeå, många roliga stunder och spårade kommentarer. Som vanligt ;) Shoppade en badmössa (haha) en tunika och en tröja :)

Ikväll blir det möte på stallet om lagtävling det ser jag fram emot :)

Ha det så bra!


/ JLo

wow

jag vet det var ett tag sen men  har inget vettigt att skriva så....
idag har jag och Olivia varit på stallet och kikat lite på Pelle kursen, blev rätt hoppsugen!  Bara att vänta tills nästa helg då det vankas klubbhoppning.. hoppas Prillan är frisk och kry lika så Pelle! blir Prillans och min debut desamma  med Pelle kan bli spännande bara att hålla tummarna på att jag inte flyger av och bryter något.
/m

Do you think these one way efforts can last?

Blir fan tokig. Skrev just ett hyfsat långt inlägg och tvärt så typ sprängs internet? Tillbaka på rälsen i allafall, dagen har bestått av ett träningspass och en sväng på stan där jag fyndade två par leggings för endast hundralappen (kör Jenny-style).
Därefter mötte jag upp en frusen och smått irriterad pojkvän. Tycker alla med äkta svensk blod ska sluta klaga, ni är ju gjorda för att bo här, jag däremot, jag fryser ju fan ihjäl.
Hur som haver, jag och den frusne har bara tagit det chill ikv och jag är för dryga timmen hemma efter att ha skjutsat Sandra och Frida till Mollys. Ångrar som stryk att jag inte tog mig i kragen och gick ut ikväll.. Nu ska jag dra mig till kojs och fundera på hur jag ska lägga upp morgondagen. Slänger även in lite bilder på efterlängtade tider.../Olivia
Alanya, stugan, joggintur och promenad längst älven.
 
 

tonight i'm fuckin' you



Tentan över.
Firar med lite alkohol, mat och utgång. Kungligt.
PUSSHEJ!

/KARRO


19e bilden: En person som är snygg.


Down here there is just winners and loosers that dont get caught on the right side of that line.

Oväntat, nej.
Saker och ting löser sig.
Nej inte för mig.
Vill ha bätter tider.
Hatar denna skitstad
Vill härifrån nu.
Vill flytta hemifrån nu.
Är less på mkt.
/Olivia

18e bilden: En bild på din fritid.


lite mums


Malin är snäll...?

Karolin: jag är en fin tjej

Malin: elelr?(A)
Karolin: VAAAAAAAAAAH:O

Helt plötsligt kändes det inte så kul att åka utomlands med dig, eller bo med dig i Umeå, eller UMGÅS överhuvudtaget.

over

men åt helvete med den här tentan.

Har solat idag, men jag blev inte nå brun. Sen skjutsade snälla Malin mig till till Ville och sen hem.
Letade resor, får se vart det slutar. Antagligen i Karlstad med Sofiero. Men det är inte illa det heller.
Imorgon ska det sluta hemma i min säng och en hink bredvid. Kl halv 11 på kvällen.
/K

ser fett överviktig ut. men bjuder pådet

jag är bara ärlig

Jag kan ärligt talat inte plugga.
Jag kommer ärligt talat att kugga på tentan imorgon.
Jag har ärligt talat ingen självdisciplin.
Jag ska ärligt talat försöka plugga nu. (försöka, inte säkert att jag lyckas.)

/KAROLIN


Lock sport krock

Idag har jag inte överansträngt mig om man så säger. I morse/dag blev det träning och ikväll film med far, nu är man igång med Sons of Anarchy också. Morgondagen ser väl lite mer händelserik ut, funderar på att städa som ini,träna och slutligen jobba! Och vad som blir till helgen återstår att se.

Idag så blev man i allafall kallad grottmänniska och neandertalare, alltid lika trevligt med de fina komplimangerna från ens pojkvän. Nämen tack i allafall, kan ju säga att du inte har sån jvla bra smak på tjejer isf..

Bara för att du var såhär i helgen..payback is a b.

/Olivia

this feeling inside.....

http://leloveimage.blogspot.com/





/k

Istid

det är så förbannat jävla satans kallt ute att min hud är blå, jag känner mig inte speciellt vacker. Blåprickigt ansikte är inte fint.
/KAROLIN


JATACKTAMIGDITPÅMOMANGEN
där svetten rann så man såg nyduschad ut, där det skvittrade när man skakade på huvudet. Där jag flännade för att det var så förbannat varmt. Där svante stod under ACn för att han höll på att dö, där man inte kunde göra annat än att ligga i poolen.


17e bilden: En ovanlig bild.


Jenny trodde hon hade fina naglar..
/Olivia


Så här....

..........pigg var Malin i fredags, nu taggar vi om för denna fredag, jag ska fira som aldrig förr att tentan är bortgjord.


Karolin

Soffipropp har nu lämnat skellefteå. Känns tråkigt men det är väl så att livet förändras och man måste bli vuxen tillslut.
Är trött som stryk, har varit på VC hälsat på läkaren och tömt armen på några rör blod. Otrevligare personal än på Skelleftehamns VC får man allt leta efter. Bittra kärringar det där.

Idag och imorgon ska jag begrava näsan i mina böcker och anteckningar, plugga i sinne och försöka göra bort det mesta av plugget på dagen. Kommer jag att lyckas, svar nej, kuggar troligtvis på tentan.



You can never say never, while we don't know when. But time and time again, younger now than we were before

Har idag hämtat ut mina skor och blev nöjd med att de blev låga så jag slipper ha ett par trampstampskor ståendes i skogarderoben..Så på mindre än 1 vecka har jag blivit ägare till 2 nya skor, som i mitt fal inte är bra, för nu vill jag bara ha fleeer. Shoes is my drug.
 
Ett sent inlägg blev det här. Dagen har kommit med bra nyheter (får jag verkligen hoppas dock) vilket behövs i detta skede i livet. Ska kanske lösa sig detta år ändå på något sätt? Idag så åker min älskade Sofia "hem"..med ett körkort och ett par möten med sina bästa-vän-jag rikare. Kommer sakna henne som stryk men förhoppningsvis så ses vi väldigt snart!♥ /Olivia 


16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


♥ /O


15e bilden: En person som du vill vara med.

Hihi en mkt gammal bild, men för den som inte ser vem det är, Magda!
Var längesedan jag träffade henne så hon fick ta hem denna titel :D
/O


Myspys!

Alla <3-nsdag började med jobb sedan mys på kvantum för handling, finmiddagen bestod av makaroner och korv :) Men jag gillar det!

Än har ju inte kvällen slutat ;) ¨

MYYYS <3






/ Jay


Alla <3ans dag /Karolin

Redovisning imorgon, tenta på fredag, sen då? Fortsätta eller inte.... det är frågan. Och bestämma mig måste jag göra innan fredag annars spenderar jag 1200kr på ett busskort som inte kommer användas.

Helgen blev fest på fredag, allt jag ville var att äta pommes och där hamnade vi innan Olles stängde. Lördagen melodifestivalen med brudarna. Söndagen promenad med Jenny och Malin sen tvingade jag Klas att vara med mig resten av dagen och kvällen.
Idag har jag hunnit med skolan i umeå sen lunchat med Malin, Sofia och Olivia i Skellefteå. Sofia har nu fått sitt efterlängtade körkort och jag hoppas hon kör mig ikväll.
Ikväll ska allahjärtansdag firas med min Klas, först middag sen mys.

/KAROLIN


Watch me as I dance under the spotlight

Blev uppringd av min chef imorse så det blir jobb idag. Men jag gillare;)

Dagens låt:




Alla hjärtans dag idag

/A


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


/O


And you, you knew the hands of the devil, and you, kept us awake with wolf teeth, sharing different heartbeats

Om en halvtimme traskar jag iväg till Allstar för en god middag och blir en massa babbel med mina älskade vänninor. Dagen har varit ganska händelsefattig, har skrivit om lite cv, cyklat en timme och har efter det bara tagit det lugnt. I morse när jag vaknade så var jag vid medvetande men kroppen agerade inte, hur mkt min hjärna än ville så kunde jag inte röra en fena. Fett obehagligt må jag säga.

I morgon är det alla stjärtas dag som Sofire sa förr när hon själv var en single lady. För mig och min lille man så är vi först bortbjudna på middag och därefter blir det väl mys med en romantisk film, eller någon som david vill se. haha.
/O


Hejsan hallå!

Idag har jag varit ute och gått en liten prommis med Malin och Karro, håret blev lite grått men det har ju ingen dött av ;) sedan begav vi oss till Stigs för att fika :)



/ Jonken

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Går som sagt inte skola just nu, så därför blir det en bild på mig och hela min förra och bästa klass genom tiderna, kärlek till alla! ♥
/Olivia



i går

fy vad trött jag är det tar på att ha roligt !  nu ska det sovas, min ända lediga morgon.. kommer ändå vakna typ 7...
typ den gulligaste jag har sett
/m

9e bilden: Någon i din släkt.

9e bilden: Någon i din släkt.
kreta 2009

/m

12e bilden: En bild på din vardag.

figure it out
/O


8e bilden: En person som du saknar.

8e bilden: En person som du saknar.







/m
















Karolin, rabiosa

Nja vidare brun blev jag inte.
Men ikväll slår vi klackarna i taket, förfesten blir i stämnings med massa trevliga brudar plus miss uppsala. Sen vidare till olearys. Huvudvärken får väl följa med då den inte gett upp än, och tabletter och alkohol är ingen vidare hit.


11/2

Halsen svullen och huvudet känns som om det väger ett ton. Igår kväll var det minus 30grader och jag vill till ett varmt land nu idag. Ska strax iväg till solen en stund med Malone, hon sa att jag var väldigt blek så kanske dags att ta tag i sitt utseende som håller på att förfalla. Sen åker jag hem, taggar om för ett liv ikväll. Ska tömma mina boxar på varenda droppe vin som finns kvar. Kanske. Men innan det blir det kalas hos broders barn och sen förfest någerst. Kanske.

/KAROLIN



11e bilden: En person du kan berätta allt för.


hey baby girl what ya doin' tonigt.

Fy fan vad jag mått illa i natt/morgon, jag mår alltid illa och har gjort det typ regelbundet sedan jag var pytteliten.
Dagen ser ut som följande, duscha o göra mig liiite smått klar, åka å handla med farmor, möta upp David, fixa å trixa, käka middag med han, sofia och ev Anna, dra vidare till deger, förfest all night long..nästan och därefter får vi se vart vi slutar eller stupar.


Förresten, fick mina skor igår från nelly, kärlek till dem! Passade perfekt och kommer att användas ikv.
 

Och inte nog med det så får jag "nya" skor nästa vecka också. Har ett par lårhöga skor som ska bli till ett par ankle boots, kilklack, går på 100:- så sjukt jävla värt. /Olivia



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


fail kapade skallarna...

/m

I never told you

Ah nice liv alltså!

Fyndade ett par jeans och lite prydnader på stan idag. Allt tack vare Emma Marklund. Min tappre vän som förser mig med yoggi när blodsockret sjunker och jag blir lite cranky:P
Insåg mitt behov efter påfyllnad av mat då varje jacka som Emma testade fick betyget "men nee så ful....nu går vi och äteeer!!?" Hahah men jag återgick snabbt till det glatta humöret.

Nu kommer en liten filur in genom dörren. Ska passa på att umgås med henne!

Snor en mysig bild från bästa kusinen Terr, som numera bor i sthlm;)


/A

Känns gammalt...

Hejsan alla småfisar, som ni kanske sett på alla vackra bilder nedan så fyllde jag 20 år. Vill inte bli äldre :(

Fick typ allt jag önskat mig så det kändes kul! :)

Tack alla som grattat mig och för alla fina presenter!



/ Jonken

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Min bror är nog det snällaste som finns, love him! ♥
/Olivia


i wanna go crazy..........?



Skulle sitta jävligt bra med ett sånt där fikabord just nu.
Sen är frågan om det blir utgång med fullt ös imorgon, eller nykter chaufför.....??
/KAROLIN

ibland känner man bara att det är dags att göra något åt det



2timmar tog det



Jag lovar och svär att när jag flyttat hemifrån ska det inte få gå sådär långt.

/Karolin

9e bilden: Någon i din släkt.

Världens bästa farmor!♥
/Olivia


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Amanda och jag midsommar 2008

/m




en av de finaste fyller 20!

Grattis Jenny på 20års dagen !  Hoppas du får en härlig dag  och hoppas att makaronipuddingen smakade  bra! Om ni undra så gillar Jenny makaronipudding, förstår som inte  varför men?  tur att alla är olika!
2006?
Grattiskramar från Malin & Co

Grattis på systembolagetdagen!

Grattis på 20-års dagen min bästa vän!♥
/O 


hold it against me







jag gillar inte hur mycket jag bryr mig när du inte verkar bry dig det minsta.

Chakaron, chakaron.

DAGENS VILL HA: En resa bort härifrån
DAGENS KLÄDSEL: Träningsbrallor & monkitröja, bra kombo.
DAGENS FRISYR: Så rakt som det kan bli, utsläppt och tydligen lite ljusare enligt sofia?
DAGENS LÅT: Chakaron såklart? 
DAGENS PLANER: Var att bara ligga hemma pga. migrän men resulterade i häng.
DAGENS SAKNAD: Bor man här längtar man efter sommar varje dag.
DAGENS DUMMASTE: Inte träna.
DAGENS MISSLYCKANDE: Att vakna upp med huvudvärk.
DAGENS DROG: Vatten & alvedon
DAGENS KÖP: Mat
DAGENS GODIS: Vindruvor!
DAGENS HUMÖR: Började bra slutade i helvetet själv.
DAGENS CITAT: "Siren in my head"
DAGENS ROLIGASTE: Sofia och Davids helt sjuka dampanfall bak i bilen.

Pingu-homies♥




8e bilden: En person som du saknar.

Svantiie!


5e bilden: En gammal bild på dig själv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


haha Pontus (katten) var lika stor som mej typ ! varför jag hade på mig ballerinaklänningen är det ingen som vet...

/m


tomat

inte konstigt att  folk kollar konstigt och  ser  ut som om dom har sett ett spöke..    jag svettas, blir röd och svullen som en tomat,  jätte kul..  som sagt har köpt träningskort på 360 ingen billig resa måste jag säga, men kan inte sitta  hemma och rulla tummarna heller. Har inte heller tränat på 2 år så är väl inte så konstigt att man ser ut som man gör..
ska vi mysa ?
/m

marry you


Karolin

visste du..
att jag vill ha -  mer tid
att  min senaste kyss - var fruktansvärt äcklig, haha nädå
att jag lyssnar på - massa tjejmusik
att  jag pratar - helst inte i onödan
att jag ogillar -  att stressa
att  jag avskyr när folk - är komplicerade
att kärlek är - något fint
att jag gillar att - göra sånt jag tycker om
att  jag alltid kommer att - vet väl inte riktigt vad jag alltid kommer
att jag  är hemligt förälskad i - ingen
att sist jag grät  var - idag
att min mobiltelefon är - en del av mig
att  när jag vaknar på morgonen - svär jag lite för mig själv
att  innan jag går och lägger mig - ställer jag väckarklockan på alldeles för tidigt
att idag  har jag - åkt buss, varit i skolan, skrivit ut typ en bok med papper till skolan
att jag just nu tänker på
- hur jag ska göra med mitt liv

att imorgon kommer jag - fundera vidare på vad jag ska göra med mitt liv
att i övermorgon kommer jag -
förhoppningsvis vara ledig från skolan
att  jag hoppas - jag försöker att inte hoppas

har du
någon som förstår dig? - inte fullt ut
någon  som du saknar? - inte som jag kommer på
någon som du hatar? - jo eller hatar och hatar. inte tycker om

vem
vem kramade dig senast? -  Klas
vem kramade  du senast? - Klas
vem ringde dig senast? -  Daniel
vem  ringde du senast? - Daniel
vem var hemma hos dig  senast? - Olivia och Malin
vem var du hemma hos senast?
- Syster

har  du några kärleksproblem? - problem har jag, men kärleksproblem vet jag väl inte.

jag
svär ofta? - givetvis
sjunger i  duschen? - nepp
skulle kunna ha pyjamas på dig i  skolan? - nej
skrattar  åt dina egna skämt? - jag skämtar inte
skulle  göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - jajamen!



back in the days



Hejgladaflickor.

Fetto...

Har tittat runt på lite gamla tävlingsbilder på mig och Felle, kan inte sluita skratta när jag tittar på denna bild som togs för 2 år sedan. Dräktig?



Jag ser också ut som en klump...

Ikväll hoppas jag att jag hinner träffa Soffan Propp och Olle Bull :) Vi hörs!

Btw imorgon fyller jag 20 år! :O shitt..

/ J

feeling kind of emotional

Det spelar ingen roll, oavsett vilket val jag har gjort så har det alltid blivit fel i slutändan. Funderar på att från och med nu bara glida med och inte göra något val alls.


Vart försvann motivationen? eller just ja, har som aldrig haft motivation till något alls...

/K


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Haha jag vet inte riktigt vad som hände med mitt ansikte!
Sofia var iaf gullig!
/O


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
haft en del konstiga tider under min tid på jorden men tiden med djävulen i sig är nog den konstigaste ?


tack för att ni fanns!
/m

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Min lilla, liiilla fd klasskompis Andrea.
/Olivia


whoo

glad tjej_91
sommar 2003
/m

som vanligt när man inte kan sova tittar jag på gamla bilder!

han med hjälmen såg lite sur ut när jag klappade hästen..

bra att man kan läsa och hålla sig till regler?
ridande vakt i London
/m

5e bilden: En gammal bild på dig själv


På mig och min äääälskade bror! ♥
/O


missing you

Helgen är slut och imorgon går min buss klockan tio i sex från stan.
Inte en droppe promillehaltig dryck har intagits och jag borde vara ganska utvilad iallafall. I fredags firade vi Jenny snart 20, vissa stekte sig röda i bastun medans jag och Olivia åt upp alla vindruvor, sen blev det fika, godis och massa snack. Lördagen myste jag med Klas, och stannade tills idag.
Veckan blir fullt upp med grupparbetet på skolan, på torsdag ska paperet in och efter det blir det full fokus på tentan. Snart är moment A över och jag ska slå mig en signal till syon, kanske tar jag mig en pluggpaus. Jag är ju trots allt inte ens 20år än och har inga barn eller särskilt mycket livserfarenhet så känner mig lite outsider.
/Karolin


Men hej gladaflickor_91

Hello

Nice dag idag alltså!;)

Tog sovmorgon, en promenad, frukost framför tvn. Senare en joggingtur och en semla med fader. Väntar besök och gó midda' och eventuellt tjejhäng ikväll:) Sen hard work till veckan!



/A

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Första året i gymnasiet..
/Olivia


3e bilden: En bild på någon i din familj.

3e bilden: En bild på någon i din familj.
England med Magnus

/m



2a bilden: En bild på dig själv.

2a bilden: En bild på dig själv.


/m

HAHA!

Har visserligen ramlat en gång med cykeln och två gånger gåendes i vinter..men vad som just hände måste vara det pinsamaste i år:P Hihihi kan inte sluta skratta och håna mig själv!

Hahaha jag ska bara samla mig lite... vad som hände var iaf att jag hade varit på hemlig plats och körde hem.
Jag parkerade utanför huset och öppnade dörren för att ta ett första kliv utanför bilen.
När jag just så pass hunnit lyfta min lilla stjärt från sätet så flyger benet rakt ut och upp i full fart, och PANG!- plötsligt ligger jag klubbad UNDER DÖRREN som står öppen:P
Hahah jag känner hur jag dör en smula av skam men rullar klumpigt upp på knä och försöker så graciöst som möjligt att ställa mig upp. Sopar hetskt bort all snö och tittar arton gånger åt varje håll. Ser att en dam som just passerat gatan kollar lite suspekt. Kändes som att jag var så generad att jag var alldeles röd i ansiktet fast jag tror att snön kamouflerade mig ganska väl så. Jag kände dock lite smärta i svanskotan men fokuserade mest på att skynda mig in fnissandes över hur TYPISKT sånt är mig!(A)

Hahaha och under dörren! Gu det var typ obehagligt...men roligt:P

Hihih nu ska jag fnissa vidare och göra mig klar för kvällen;)



/A

What's the point of doing anything



/k



HAHAHA

HAHAHA jag dör hittade mappen med gamla bilder....  några på ja och Emma!
gillar ögonbrynen...
Jag och Emma!
/m

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med







1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

/m

-

helt plötsligt har ångesten intagit min kropp.

do it like a dude

Det går inte att lägga in youtube inlägg. jag sörjer.
Har fått helg iallafall. KUNG. Firade med film hos Malone, var så trött att ögonen gjorde ont. For vidare till min man och sov en godskönhetssömn till kl 9.00 då bilen skulle flyttas. Har parkerat så att jag troligtvis inte tar mig därifrån och får ringa någon som får skotta fram mig. Dagen ska spenderas på stan och sen till Villson. Och ikväll äta mig fet hos Jensan som firar sin 20årsdag utan alkohol.
/KAROL



Our darkest hour

Vad ska man hitta på till hösten då? Plugga/resa/jobba..?
Vad fan ska man göra av livet?

Helgen är i allafall fullspäckad, vilket känns kul!! I morgon vankas middag på Allstar och därefter födelsedagsfirande hos Jenny med bastu och annat gott. The day after tomorrow kommer att tillbringas i stallet med US heeela dagen lång. Blir lite lek och bus med småbarnen, tolka inte det där fel.

Bäst av allt, i morgonkväll kommer Morran hem! ♥ Kan dock inte träffas förrän på söndag, men jävlar vad det ska bli leka av då!  Titta vad hon taggar, än har hon inte börjat hejja på färjestad. Isf är du då inte välkommen i detta hus..

/Oliven

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Hoppas farsgubben inte blir allt för arg när jag lägger ut denna...fagra bild.
/O


ååh

ja du tänk om dom här skulle kunna sitta snyggt?
click for larger view
grattis till den !
/  m

vem är felfri?

twiggy
så vill ja se ut, kanske blir i mitt nästa liv ? för lyckades inte i nu läget.   eller vem vet kanske  blir en humla eller en  hare i mitt nästa liv?   finns  det ett annat liv efter döden ? ingen vet så man lär aldrig få något svar heller...
/malo

3/2

idag har jag  tagit  farväl av Matilda som flyttar till USA på  måndag, eller närmare sagt washington dc för att jobba som au pair! När man skaffa sig nya vänner ska dom flytta vad är de för stil egentligen? Är  väl egentligen  avundsjuk på henne  skulle  gärna tagit hennes plats ! Vi fikade på Waynes, blev kaffe som och en  pepparkaka! Skjutsade sedan hem henne fick  mej en  hemma bakad macarons  sedan tittade jag på när hon gjorde  Sushi! Matilda lycka till i det andra landet, kommer att sakna dej!

efter jag hade sett fel på Matildas köks klocka  hämtar jag upp mamma för en snöig färd mot mormor! hos mormor ska de färgas hår,  jag står för att vara frisören.... hoppas resultatet blev bra!
Efter mormor  hade jag lovat mamma att följa och handla..  jobbigt, men vad annars ska man få för mat i magen?  någon gång måste man ju handla... efter jag hade varit och handlat kom Karro hit och såg halva Karate kid filmen, resten får vi se en annan dag !
/m

Hola!

Ikväll blir det jobb, idag var det. Jobb. Imorgon blir det... jobb!

Hehe, gick hem från jobbet idag för pappa ville inte komma och hämta mig men det gick det med!

Har handlat lite inför morgondagen. fett, fett och åter fett ;) Det gillar vi.

Tänkte lägga ut en liten bild på vår gamle vän Julia, och mig. Eftersom hon var så hel i helgen och gjorde massa roliga saker på station så tänkte jag att hon ska få synas på denna blogg. Jaa Julia du har tur du.



HAHA

/ Jonken

Olivia är en veteran inom bloggvärlden..

Helt sjukt att jag började blogga 2006. Var inte alls lika populärt med bloggar då. Jag hade ju faktiskt 900 besökare där ett tag, inte illa. Dock så fattar jag inte hur det kommer sig med tanke på att jag skrev som en jävla 5-åring och om helt ointressanta saker! Här ska ni få lite exempel på hur mina inlägg såg ut.


Vad händer om jag inte kan hyra häst eller bara få ta hand om någon liten stackare!!
-Jo, sommaren blir förstörd! utan hästarna blir sommaren förstörd!!

Igångsättning....njaaa det får vi se om men det ser inte så ljust ut förtillfälligt.
Helst av allt skulle jag vilja passa på att rida Liljan<3! när jag kan..men vi får väl se hur det blir med det.
Liljan<3 Liljan<3 Liljan<3 Liljan<3 Liljan<3.

Oliviia. säger:
yeah, sitter du på nå pizzakartonger nu din fattiglapp?
Jenny säger:
nää på en kudde lutandes mot väggen.
Oliviia. säger:
pruttkudde eller?
Jenny säger:
nejnej det behöver ju inte jag ;)
Oliviia. säger:
roligt..
En helt oförglömlig resa!
9A är ändå ganska bäst..

Kit är bäst i världen, han är min man. <3<3<3<3<3<3<3<3

Therese påstod idag att 298 människor i Sverige klarade sig från misshandel, resterande del av Sverige dog.
Här pratar vi högt IQ.

Fanny säger: Jag vill ha kladdkaka och butterbullar....
Olivia säger: Så fruktansvärt fet!
Fanny säger: Hahaha
Olivia säger: Alltså hade man inte sett hur du såg ut hade man kunnat tro att du hade en svår fetma!

MEN HEJ MAMMA!
Det är ju sorgligt att man inte kan få ha ett liv utanför familjen!
Sluta snoka omkring i min blogg morsan, DET BÖRJAR BLI LITE HALVJOBBIGT

P.S Jag skriver "VI PISSADE PÅ DEM" bäst jag vill !!!
P.S IGEN kan du lägga in lite pengar på kontot åt mig så jag klarar mig tills den 20:e ?

2a bilden: En bild på dig själv.


/O

?

blandad kompott med sådär ful fina bilder tagna med mina nya mobil....  ni kan ha överseende om kvalla på bilderna...
ser ut  som om jag har ont någonstans?
fet klas
Allstar  med Angelica och Matilda Grillning
Lizzan
/M

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


/Olivia


Another day is here and im still alive.

Har aldrig gjort en sådan här grej, så är väl på tiden att prova på och se om det är..kul?

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

/Olivia

Hårt studerande flicka_91

Hejhejhejhej.
Inte mycket att säga, sett Love and other drugs, eldat massa korv och ätit ihjäl mig, umgåtts med Klas, pluggat i sinne. Igår kraschade min lilladators word. Så jag kunde inte skriva klart en sammanfattning av artikeln, blir att göra det nu istället.
Har bara en skoldag kvar sen är det helg och jag längtar ihjäl mig, har fullt upp hela tiden och min hjärna börjar sakta men säkert bli överbelastad. En sak som jag önskar mig lite sådär är att få byta till skellefteå efter moment A, jag hoppas att RIKTIGT många hoppar av i skell. Jag gillar min hemstad. <3

/KARRO


Clearly I remember, from the windows they were watching, while we froze, down below.

Karro har inspirerat mig lite till att käka toast, vet inte varför men toast & karro är något som liksom .. är tillsammans. Tack för den. Gjorde iallafall en supergod toast m. sallad á la Olivia, godare än Waynes och säkert 70 spänn billigare. Annars har dagen bestått av träning, utomhus, 360 och på hästryggen. Det jobbigaste och såklart roligaste passet var det sista, alltid.

Gud vad jag saknar att ha en hund. Längesedan dock, men gud så icke-ensamt det är med en liten hund som är där när man kommer hem jämt. Tror jag måste fråga morfars om jag får sno denna lilla krabat från dem i ett par..år.

ja fryser...

stallkläder sen kl 10  i morse, hästar tar  tid  och energi! när jag kommer hem kl 20 säger magen godis! letade överallt hittade inget blev alltså att fara på ica , ser ut som skräp hör jag en röst ropa mitt namn det är Karro och Klas!  de tittar på mej  som  om jag är från en annan planet, jag  ser ut som en fryst pinne med min  fjällrävenjacka, min stickadtröja, mjukis, med min svarta stickade mössa på skallen och på fötterna har jag uggs.. dessutom är jag typ rödblå. (det är ju inte ens kallt ute idag?)
Var hon hälsade på Lizzy idag, känner nu hur mycket jag egentligen saknar henne. Men hos Sara där nu bor nu har hon det jätte bra!   Vit som snö var hon just innan hon skulle rakas förra året, eller hur?
  • Just nu känner jag mej som en halvtinad fiskpinne och funderar på att  hoppa i sängen?
/m

jess.

dagens första ridpass gick hyffsat bra, Pelle var lite stretig i början fast bra mot slutet, mindre roligt var det när jag hoppar av och känner att ja har ont på ena skinkan, bryr mej inte om det utan går vidare.  När jag kommer hem  märker jag att jag har fått ett skavsår på skinkan! jippie...
/m

RSS 2.0