megafonen + tjugoårs förfest

några bilder sen igår !
/m

Chasing lights

Förlåt karro, vi brukar inte alltid ha samma smak när det kommer till vilka bilder som är fina och inte haha. Men tyckte bara du var så fin på bilden, så du kan bara inte ogilla den=)

Och när jag väl är igång - Tack för en mysig kväll igår=)



/A

TAgGGA

bara att tagga till alla torrbollar och sjuklingar!!!!!!
/m

blir blind när alla lampor lyser



Fredag. Ikväll är det fullt ös nästan medvetslös som gäller. Preparty hos mig med mängder av alkohol och grillade djur. Sen vidare till megafonenfesten. Kommer bli kung, även om jag nästan spytt av slemhosta. Ska snart ta bussen till älskade skehamn.
/Karolin

how wonderful life is now you're in the world

pilgrimsmusslor?

Sömnen vill som inte komma..  Pratat lite med Matilda ikväll, kul för henne som har ändrat på vardagen, nu bor hon i Washington och gör det jag vill göra alltså jobba som Au Pair. Ååh man blir  avis ibland, men egntligen är det väl bara att ta tag i livet och anmäla sig ?
Hälsan känns bättre nu än i morse,  fast halsen är inte riktigt på hugget, blev väl för lite halstabletter och te idag?
Dagen har annars spenderats på att inte göra något och en sväng med Olivia och Jenny på stan där vid halv 8 till 9.. men så är det väl ibland, imorgon blir desto roligare! 20 års förfest hos Karro och efetr det Megafonens 1 års fest!
Imorgon ska jag grilla pilgrimsmusslor...  Är det någon som vet hur det smakar? kan bli spännande!
TAGGA !!!!
/m

Still feelin myself I'm like outta control, can't stop now more shots lets go, ten more rounds can I get a Kato

Taggar som ett djur inför morgondagen, sitter som på halvspänn. Mår faktiskt lite illa också. Så känner hur hypokondrikern som jag nu är kommer fram och tror att jag är på G att bli mag/parasitsjuk. Om min känsla stämmer återstår väl att se i morgon. Nej nu ska jag skärpa mig och är jag magsjuk och spyr som ett djur så kanske det är lika bra att fara & festa ändå. Så taggade som alla verkar vara lär jag väl inte hamna själv i rampljuset... Ses i dimman halva Skellefteå, skål! /Olivia





braskit


take care of your body.

vad  händer... har ont i halsen, känns som om jag har svalt en sork som gnager på halsväggarna... ingen feber tror jag iaf  vågar inte pröva.. här ska de inte vara sjuk imorgon....  blir en liter te och fem paket halstabletter ska de nog funka?
/m

ingenting jag säger spelar längre någon roll

Godmorgon världen, tror febern intagit min kropp. Snoret rinner och slemmet i halsen är på plats. Idag SKA jag cykla till campus, typ nu snart. Jag måste. Sen får vi se om jag mår lite bättre, ska jobba 16-21 ikväll. Känns lite sådär otaggande då jag inte mår toppen.

Imorgon åker jag till hamn, har inte träffat min kära hund på mer än en vecka, och mamma och pappa har jag väl inte heller sett på ett bra tag. Ska fixa lite innan the party crew kommer.
/KAROLIN


Någon gång måste du bli själv och jag väntar på dig.

Dagen började inte bra, vaknade med värk i nästan hela kroppen. Smörjde in med linnex och knaprade lite tabletter. Därefter försökte jag ta tag i städningen och göra lite andra nödvändiga saker. La ner den planen rätt snabbt...men fick iaf ngra saker gjorda. Karro kom även förbi en liten stund med sitt nya lyxåk (såg dig från fönstret)och vi dödade lite tid med ganska mycket babbel om allt mellan himmel och jord. Därefter mötte jag upp David på stan. Blev inte alls långvariga där utan gick hem för att bara chilla en stund innan vi mötte upp bror på W och därefter begav oss till bion. Därifrån gick jag hem nöjd eftersom filmen var bättre än jag förväntat mig.

Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik och funderar på att ta tag i städningen.. Är inte alls trött, så lika bra att göra något vettigt av de sista timmarna som är kvar på dagen?kvällen?natten? /Olivia


det finns alltid någon som har det värre...

Ingen vidare bra sömn kan aldrig starta en bra dag ?!  Tränings värk från igår, precis överallt.. fast har lyckas sova som ett djur på bussen till Umeå och halva vägen hem..
De där med Umeå resan var inge vidare kul.. träffade läkaren igen som sa att att hon inte hade hittat något fel på  varken proverna eller rönkenbilderna, det var tydligen helt normala(?) De jag kan har är nått jag kommer få leva  med i resten av livet... antingen kommer det vara som det är nu eller bli värre som senare kunde utveklas till en allvarligare sjukdom, fast hon hade inte hittat nått i proverna fast har symtomer på det.. så med tiden får vi se vad som sker och inte sker.
Fick iaf en medicin som kanske skulle kunna lindra problemen, en blodtrycksmedicin som skulle vidga kälen lite kanske jag lyckas få lite mer blod i händerna och fötterna. Problemet ligger bara där att jag har redan väldigt lågt  blodtryck och medicinen skulle göra pulsen lägre, så om jag ställer mej upp kvickt så kan jag svimma.. Så bli inte rädda om jag ramlar ihop sådär.  Måste iaf pröva annars måste jag flytta till varmare breddgrader när vintern kommer, för  de här funkar som inte...
men som mamma sa "det finns alltid någon som har det värre"  och idag räffade jag en person som hade cancer för andra gången i sitt liv, inte kul att höra...  ska försöka ännu mer att sluta gnälla..
/m

Hejsan hoppsan era paraskiter!

Hoppade ute igår efter man längtat som en galning!

Gick väl sådär men jag peppar ändå till på söndag. Lördagskvällen (valborgs) spenderas nog med att putsa min käre häst och mysa i stallet. Men vi får se om det iaf.

Idag har jag gått på stan och shoppade ingenting... annars har jag varit på möte på stallet och nu sitter jag här :)

Taggar som tusan tills på fredag då jag ska försöka hitta mig något riktigt vackert imorgonkväll på stan med brudarna.

Hade

Jonken

Hur den här satans parasiten påverkat min vardag

Kom hem från thai och såg framemot att dricka mycket kranvatten direkt ur kranen.
Men istället så har man fått
  • Betala för vattnet på Allstar
  • Inte fått obegränsat med påfyllning av dricka på Dallas
  • Fått köpa en av de få Merdrickorna som fanns kvar på Subway då hela kylen var tömd på cola
  • Behövt koka ett antal liter, för att sen dricka och tro att någon nyst ner en kuse i vattnet (visade sig vara en makaronbit)
  • Ännu mer beroende av söta drickor
  • Blivit galen av alla som skrivit på facebook om parasiten/alla tidningar som skriver om parasiten
  • Dessutom tror jag några parasiter byggtbo i min mage.

E.T.

Hunnit med endel, cyklat med nycykeln till Viljenko, ridit och cyklat tillbaka. Var hemma igen typ halv elva, då har man jobbat på bra. Efter det har jag dock inte gjort många knop, försökt skriva lite på inlämningsuppgift och tänkte försöka ta mig till campus för att kopa lite böcker. Men kanske gör det imorgon istället, känner mig inte vidare pigg längre. Att ta ut sig mer än vad man är van när man inte är frisk är ingen bra idé. Alla omkring mig verkar vara sjuka, hostar slem och sånt gulligt. Måste vara i toppform till helgen för då blir det roligheter på fredagen med alldeles för mycket alkohol, och för de som tänkt dricka för mycket så släpar jag ner er i källaren och ställer fram en hink. Sen får ni sköta er själva.

Onödigt vetande man får veta när man ser på tv kl kvart över ett en onsdag. Hushållsarbete är lika bra motion som jogging och sex. Inte konstigt att jag inte har någon kondition at all.

/karolin


As the winter winds.

Bjuder ett fåtal bilder från hemavan.../Olivia






En tredjedel av den jag var.

Nyss hemkommen efter ett biobesök med David, blev att se Scre4m. Lite sådäär om jag får säga min mening. Gör en repris i morgon, ännu en visit på Bion, denna gång blir det att se Thor med David & Bror. Före det så gör jag och David en stan, gamlingen fyller ju år på lördag. Därefter ska vi möta upp Nokkobert för en middag på W.

Dagen har sett ut som så att den startade med en inte så lång joggingtur, därefter stan, där jag inhandlade ett par örhängen och en hoodtröja som jag kan ha i stallet. Därefter begav jag mig dit, alltså stallet för hoppträning. Är inte nöjd med hur det gick och känner mig inte så taggad på tävling på söndag. Men jag ska ta mig i kragen och rida som fn. Hästen är iallfall sötast men denna dag var vi inte på samma lag!

Längtar som en idiot till helgen, alla ska väl på folkparken! För oss blir det för första gången förkrök hos Karro i hamn, med grillning och trevligt sällskap, ska sprätta första vääldigt tidigt, moahaha. Valborgs blir nog vääldigt lugn eftersom det är tävling den första. /Olivia


kan energi smitta av sig ?

Denna dag har varit  lång, trevlig men också rent i botten. Har  bott på stallet idag nästan,ridit tre hästar. En uteritt på Pelle helt okej faktiskt mysigt i vårsolen! Med Prillan gick det inte alls, ska nog sluta hoppa ändå? går som bara dåligt.. får se hur det blir 1maj om jag ens kommer starta?! jag som har sett fram imot den där tävlingen, just nu skulle jag bara vilja  banka skallen iväggen, ha en häst med mindre humör och rida bättre.
Efter jag hade skjusat hem Jenny och Olivia blev det lite föda sen iväg till stallet igen för tredje gången, där jag skulle kika när Rebecka red men slutade med att jag red hela passet på Detal själv. Rebecka mådde inte super, en släng av magparasiten?
nu ska de sovas..  imorgon kanske man får ny information om vad jag nu kan ha i lederna? Bussen mot Umeå rullar lite väl tidigt imorgon så nu är det bara att hoppa isäng!
/m

Jag vet vad som måste göras Ändå sitter jag kvar här

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls


man must dance

Men hur tänkte jag nu riktigt klara av skolan? Var inte där något förra veckan, har inskolning imorgon och kommer inte palla åka för föreläsning 15-17 på onsdag. Hur ska detta gå, tar nog och åker till campus på onsdag och kopierar alla böcker jag bara kan. Får lite smått panik, men har som inte motivation nu när jag vet hur skönt det är att vara ledig.

Idag har jag sovit ganska länge, tvättat lite tvätt och ätit subway macka vid älven med Klas. Har just kommit tillbaka från syster, lämnade igen pärlan och är nu billös. Borde kanske börja med lite middag, men jag tycker att det är mannens uppgift.




/Karolin

burvik

3 ögon?
Riktigt fint väder idag och hela helgen!  i natt har jag sovit in alla timmar som jag har legat back den här hårda helgen! Och det bästa stället att sova på är nog i stugan!
Idag har de varit lagomt varmt att vistas ute i bikini och shorts riktigt sommar väder eller var det för mitt "hårda" arbete med att krattat löv, rensat ogräs, klippt ner en buske/träd och sågat ner lite ruttna grenar.  Känns iaf som att man har bidragit till nått!
/m

take you there

Tvådagars denna helg. Började med några drinkar här sen cyklade vi vidare till Allstar för mat och mer alkohol, var full house med Mollys och så mycket folk att en av oss var tvungen att agera bulldozer för att vi ens skulle ta oss fram. Kände nästan ingen, men kvällen var trevlig ändå. Idag har det solats och vilats. Nu får jag finbesök av olivia för BB tittande.
/Karolin

Saturday night

Blev en annorlunda kväll, inte riktigt som vi hade tänkt oss..



HAha nää så där känner jag inte! bus hihi

Vi hamnade på Max och sen tillbaka till stan, hämtade Maris nykel och gick hem. Så vi var hemma tidigare än planerat men det känns bra:) Chill hos Mari iaf.

Seriousface? jag vill itne sova än känner jag

   The date:)

Haha när vi väl är igång så får ni en underlig sidbild också, why not liksom så ni som inte vet hur jag ser ut får helheten, varsågoda;D
 Hon tar för snabba bilder den bruden alltså, hinner inte med

go natt!

Sofia, kabi var ute ikväll igen, och hälsar! Kram

I don't need no other one

Party all night, sleep all day

  
/A

dancing in the moonlight

Förfest hos Malin, trevliga människor och spårade samtalsämnen. Mådde som en ko och tänkte fara hem, feber och huvudvärk. Men kvinnorna fick mig på andra tankar och vinaren sänktes på en timme. Efter det knatade vi vidare genom staden i högklackat och in på mollys, mycket folk och en trevlig kväll. Mått ganska bra idag, ätit mat på dallas och åkt lite bil.
Ikväll ska jag hänga med PartyMalin och PartyEmma, blir först middag på obestämd plats och senare vidare till hemligt ställe. Blir en bra natt oavsett vart det slutar.
/niloraK


är sommaren snart här?

Idag har jag inte mått fina fisken direkt, men ändå måste man stiga upp! tråk brillorna på och ut i den fina vårsolen för att få lite extra brunfärg. Dagens radio kanal blev P3,  sen blev det lite  smak på de första färska jordgubbarna i år, ingen direkt höjdare de var som lite sura.. Kanske fick jag en ask dåligt exemplar? Vem vet?   Ikväll vankas det middag med lite fest, mina kompanjoner Emma Eklund och Karolin Brännström gör mej sällskap!  Så nu blir det till att göra de mindre roliga..  göra sig i ordning.
/m

skumparty + partymalin = sant

bilderna säger nog det mesta! riktigt kul kväll med en blandat kompott av människor. Det årts chips och popcorn i mängder och togs spektakulära bilder.   Det snöade bubblor från taket och det träffades folk. riktigt kul asså! Synd bara att man är kort nog att få fimp i fejjan av en långeman..  Sen när man kommer hem blir man hämtad i taxi för efterfest! vilken kväll asså, tack tjejer!
/m

Everyday I’m shuffelin

Hästen är riden, hundskötare har fixats, vinet är på kylning. Ikväll blir det vin med några trevliga filurer, vet dock inte vilka eller vart.
Villson skötte sig utmärkt och frågan är om det blir tävling 1a maj eller utgång valborgs.....?
/kb


Oh sunny day!

Glajjorna sitter på plats och tillsammans beger vi oss ut i solen, mot jobbet!







/A

tuggummi är min drog.

idag har jag hunnit med en promenix runt broarna med Emma!  Fick också sällskap av en mindre rolig vän.. årets föststa geting.
efter promenaden skulle jag till frissan som jag  trodde var kl 13.15 men var tvungen att ringa och kolla, som sagt skulle vara där 12.45... jag står i hallen och klockan är 12.40. hatar att stressa...  Min  ruffsiga kaluffs fick sej en omgång, klippning, färga utväxt och några slingor på det.  Topparna är raka och ingen utväx rätt skönt!
Nu ikväll blir det att fara till stugan och hänga med mina föräldrar för imorgon ska de festas!
/m

Hej på dig lilla tjej!

Har spenderat nästan hela mitt lov i stugan :) bara myyst i solen och haft det gött. Idag ska vi byta däck på bilen och jag vill förbi stan för jag har fått min lön från AIK! :) Men borde egentligen inte, fast något ska jag nog kunna unna mig hehe. Sedan ska jag tillbaka till stugan och käka middag och mysa och äta fett och onyttigt.

Har fått fortsätta på Kaplan iaf nästa vecka sen får vi se hur det blir. Känns bra efterom jag behöver pengar nu när man inte längre bor hemma.

I helgen så var det dressyrtävlingar och jag jobbade för fullt, gick faktiskt riktigt bra :) Förutom jobb på tävlingen så blev det party med mina goa´goa´vänner, vi är så bra på att parta så vi hade det svinkul, iaf jag ;) På Lördagen blev det Niclas lagfest och blev t.om nämnd i ett tal haha.

Annars så taggar jag som tusan till majtävligen där jag ska rida häcken av mig och Felix. Ska bli skitkul!
Sen har vi ju också på megafonenfesten som jag hoppas massa andra ska på också! :)



Ha det!

/ Jennsan

salta såren i magen..

Har ont i magen.. belv nog kanske för mycket försaltade popcorn idag? haha för vissa kan inte dela med sig av popcornkryddan och andra tappar ner hela saltkaret i sina popcorn, bara synd att man inte kan sluta äta... För den där parasiten verkar ha varit en myt har jag hört?  Synd bara att min fara har varit och införskaffat 2 dunkar, sedan kört till våran stuga i burvik och hämtat vatten...
Parasit misstänks ha gjort tusentals magsjuka i Östersund... myten i Skellefteå eller?
/m som i malin.

förvirrad..

Dagens händeler har varit på toppen och rent i botten.
Karro min trogna vän hängde med till stallet, jag red på hoppebanan, Pelle och jag fungerade bra ihop idag, nästa som ett kontaktutag och en kontakt.  Fick också prova Detal idag! Riktigt mys häst de fast lite stor.. iaf väldigt stort steg, lite svaårt att hänga med! efter stallet blev det Maxi en sväng sen hem och iväg igen..Mot stallet den här gången också, fast nu skulle jag agera ledsagare. blev bara en elev i gruppen idag, så det blev jag och Sandra plus eleven.
Halva kvällen spenderades på bion där de sågs Water For Elephants , bra film men hade nästan förvänta mej mer av Robert Pattinson..  Kan kanske bara kan se han i en roll, i twilight som vampyr alltså. Resten av kvällen styrdes upp med tv tittande m.m...
Imorgon ska de bli hel renovering på min skalle.. har ångest vill inte klippa mej! men nu är det dax, funkar som inte att sätta håret i en toffs och klippa längst ner...
bild sen dagens hopp historia synd bara hindret är 130cm för högt, blev bara små skutt idag!
/m

Ge mig arsenik För stan är full av tanter och tragik

Skolade in på jobbet igår, de flesta på jobbet är tydligen mellan 18-25år, lite skillnad mot för där jag jobbade förr och alla var mellan 50-65år.
Idag har jag och Malin kört runt i reaunalten, hon har ridit och jag har solat. Efter lekte jag hemmafru, bakat lite och så.
/Karolin

eftersom jag var tränare så gick det riktigt bra för malin, hon tog sitt höjdrekord och är väldigt nöjd med dagen.

klas tror att jag lagar maten från grunden, jag låter honom tro det också.

ensamvarg och parasit älskare.

en riktig ensam dag alltså.. alla är upptagna med nått annat blir tokig. ge mej lite sällskap!
parasiterna är de ända som gör mej sällskap, de ligger och guppar i magen tillsammans med saft.. Tror inte på den dära hysterin, men ica tjänar pengar på att sälja all loka och dricka som de har på hyllorna. Man kan som inte få mer bakterier än vad jag någonsin kunnat få Laos. Deras flod Vieng Vang tar alla rekord hitintills. I den dära  floden belv det nog några kallsupar av vattnet och vem vet vad fanns i vattnet? inte bara vatten iaf,  färgen på vattnet var mer latte färgad än genomskinlig.
/m

måndag och ny vecka.

Aldrig mer ge sig ut när det blåser stormvindrar  så man knappt tar sig fram.   Skulle springa broarna..  Men vad blev det? När jag kommer fram till lejonstömsbron är den avstängd...  har plågat mej fram i motvind,  fick vända på klacken och springa samma gamla tråkiga väg tillbaka, fast med medvind! Fast ska väl som egentligen inte gnälla tog mej runt, kanske inte på den bästa tiden men har som inte sprungit på 5 veckor.. Eller ihuvutaget rört en fena?
Imorgon ska det ridas, jobba och ridas igen! nu väntar jag på big brother som aldrig vill börja så jag får gå och lägga mej någon gång! Är faktiskt trött för första gången på länge!
En riktig "hemma död" bild, ny vaken, mobilen i högsta hugg och bror som inte är som alla andra!
/m

godermorgon

Grillade hemma i skehamn, blev ett dagis av våran gård när alla barn i hela hamn ville vara med mina syskons barn. Efter det besökte jag och Klas rusta och maxi. Jag lagade maten, tvättade och städade, han sov. Såg Charlie st cloud, och då sov jag. Imorse vaknade jag inte ens när han åkte till jobbet, då är jag ganska trött.
Nu ser jag lite big brother, ska ta kort till idkort kl 11 sen vara på jobbet och lära mig procapita 13-16. Önskar jag fått påsklov från skolan, men nepp, fast kanske ger jag mig själv påsklov. Får väl se. Har sökt ledigt i sommar också, hoppas på att stadsfesten blir jobbfri, och får jag önska riktigt mycket även midsommar. Förra året sög ju som ganska hårt.

/Karolin


nu har de laddats upp med lite possetiv energi för veckan!

Men som alltid ska det finnas men...
Men som vanligt kan man inte  sova...   vaknade 8 imorse, kollar på mobilen ser att jag har fått 5 sms varav ett vara fårn Sophie. Där det stod (Hej skulle du kunna komma och jobba LB o LA idag? vi har två stycken som är sjuka.)  vad gör man nä man inte kan sova och klockan är 8 på morgonen ?  Trycker lite frukost lika fort som jag klär på mig! Jobbar tills kl 12 en skulle jag hämta min far på flyget, men har inte fått någon exakt tid..  jenny ringer  säger att jag har Prova pån på stallet, stressar sönder och två små knattar rider.
När jag  sedan kommer he är jag som en död säl, lägger jag mej i sängen och påbörjar en bok. Kände mej lite som en tant där i sängen men riktigt skönt var det!
En riktig krigar-Pocahontas ska tagga till nu! NU ska de sovas , imorgon blir det en lång dag?
/m


put your hands up

Utgång igår, trevlig kväll och väldigt skötsam av mig. Klev upp tidigt och åkte till stallet för att kolla på ponnydressyren. Fina ponnysar och jag känner att jag blivit lite mer taggad på häst igen. Ikväll har jag Anna och Emma hängt hos Malin. Jag har sovit sen kl åtta tills vi åkte hem, så nu är jag ganska utsövd, ska ändå snart gå mot sängen. Imorgon blir det korvgrillning med la familia hoppas på sol så jag kan steka på lite.
/annaKAROLINbrännström


Last friday night

HAHAHahah jag vet inte varför men jag tänker på Jenny när jag hör den här


Kan bero på "näbben";)

 /A

Kabi?

Hade sinnessjukt kul igår så det var värt priset jag fick betala senare haha

Kvällen var helt crazy, haha eller det var även vi på bilden nedan. Övertaggade helt enkelt!

Kan bara skratta när jag tänker tillbaka



Älskar skellefteå när det kommer till mina vänner!


Skräcken när man kollar vimmelbilder och plötsligt dyker denna upp:S

Just ja! Sofia, Kabi hälsar!
/A


water for elephants

Någon som skulle vilja uthärda en kväll och följa mej på bio?
/m

förtidiga påskägg är gott, eller hur?

Gårdagens förkrök var vi hemma hos mej!  Först så anlände Karro, efter en middag med sin familj på Tatung. Person nummer två var min så kallade dejt Jenny..  efter en liten stund får jag ett samtal av två män, som senare dyker upp och gör oss sällskap!  De sista två som dyker upp vid nio tiden, partybrudarna Maja och Paula! de åts chips, popcorn, förtidiga påskägg och till de dracks det vin!
trevlig utgång på Mollys, men den sista shoten kunde jag nog ha skippat.
i morse mådde jag nog som jag förtjänade, men inget stoppade mej. På med tråkbrillorna, iväg på cykeln mot stallet där det kikades på ponnytävlingarna.. Nu är jag hemma igen, laddar energi för att vikariera för Jenny i seket på stallet senare idag.
Vimmel Malin var framme igen..
/m

Jag hör alla steg i trappen, men inga går till min dörr.

Ikväll är jag den duktiga av oss, blir en vit helg och tv-tittande med SandraM mlf. Är redan fruktansvärt trött så jag hoppas jag håller mig vaken. Men jag är ju inte som Karro, jag kan ju kontrollera mig själv..
I morgon ska jag på bröllop, det är Davids mamma som gifter sig och de ska bli superkuul! Har dock haft ångest hur länge som helst över klädseln men nu är det "löst" kanske man kan säga. Ska stiga upp tidigt i morgon, ifall jag nu skulle ändra mig. Brukar vela över frisyrer i hundra år också så, varför inte stiga upp vid ottan.  

Idag då..riktigt varm och skön vårdag, satt på Möjligheternas torg (haha) med Karro & Malin i cirkus en timme och stekte. Därefter gjorde vi en stan där det inhandlades nagellack 3 för 39:- Så det var bara att klippa till! /Olivia

fult med rosa dojjer?

Blodproverna gick ovanligt bra inget illamående eller yrande! Mötet på af gick bra (tror jag) hoppas jag! bara att hålla tummarna!  Efter de jobbiga grejorna träffade jag Karro och Olivia för lite häng på stan. Karro köpte en kebab av en som ser ut som Gurkan i BB, fick skratta lite när hon skulle betala! Sedan köptes de saker som man behöver bl.a mascara och strumpbyxor.
Nu väntar jag på min dejt, vi ska äta tacos och mysa  tills Karro och Co kommer!
Köpte också ett par nya träningsskor, snygga eller fula de vet jag inte? snyggare än mina förra iaf! Annars gör Asics riktigt bra skor faktiskt, rekomenderas!
/m

I just wanna make you sweat

Sommarjobbet fixat, börjar snart inskolning and so, blir nog bra det här. Betydligt närmare än förra året, och jag kommer vikariera lite när jag kan också. Stan har avverkats, shorts införskaffat, men dom ska lämnas igen för jag har ju inga pengar. Ikväll var tanken grillad korv i skogen, men vi bytte ut den tanken mot utgång och party istället! Först middag med familjen på tatung.
/KaBr

Jenny, i detta skick vill vi se dig ikväll.

braaaa :D:D:D: sol och fint väder= bryggan :D

Malin säger :
hihihi tar på mej något som är lätt att ta av :)
Olivia säger:
jag tar nog pponcho......eller just ja
min monkijacka
fast den e dryg å ta av
näe
ponchon
fåre blii
Malin säger:
jag ska vara naken..
haha
  • nää jag vet inte vad jag ska ta :)
hihiihih
Oliva säger:
typ jag å.
ändå ganska nice
då får man ju mer färg på heeeeeeeela kroppen
Malin säger:
mmm va fint när bilarna kör förbi och kikar..
hehhe
nää blir nog påklädd med polo och halsduk
Olivia säger:
haha jaa
visste inte att bilar hade ögon..
Malin säger: mm va fint när bilarna kör förbi och kikar
Malin säger:
hahaha
men vet ju aldri :)
hahaha
turkiet 2010
/m

You're my Cuppycake, Gumdrop Snoogums-Boogums, You're the apple of my eye.

Ännu en dag har gått och det har väl inte hänt ngn superdrastisk sak..Vaknade, gjorde inte mycket av värde, tog en löpartur upp till Solbacken för handling, åkte hem med far, käkade middag på Coasters med järngänget, såg lite hockey och därefter hem och bakade Cupcakes. Gjorde en liten prövning till hemavan, blev faktiskt rätt goda, så om ngn vill ha kom hit och fika lite. /Olivia The housewife


tappat räkningen för länge sen..

Bra balans tjejen..   nä inte direkt trillade av idag igen, borde väl snart vara uppe i 100 gånger? idag var dett mitt fel, dålig väg, dålig dag, dålig Malin och en Pelle som inte var beredd på vad jag hade hittat på!  Men annars har det nog inte gått så bra när vi har tränat, fick lära mig mycket som jag inte tänker på i vanliga fall.
Neråt kurvan kanske har fått en vändning uppåt igen? Får allt hålla tummarna för bättre tider helt enkelt!
fina sovmärken får man när man sover gott !
idag eller imorse fick jag sova för första gången på jätte länge riktigt skönt!
imorgon blir det ingen sovmorgon och bara jobbiga saker som väntas, blodprover ska tas och ett besök på af...
/m

party rock anthem

Skolis idag, förstod 2% av hela föreläsningen. Sen blev jag utröstad ur gruppen så blir att göra ännu mer kompletterande uppgifter. Men jag ångrar inte min thai resa för det, även fast den inte blev riktigt som jag ville. Bussen hem blev full så jag och fyra andra fick åka en egen vipbuss till skellefteå och sen hämtade snälla mamma mig. Ska äta här och sen till Ville. Första ridturen på en månad, körde bil första gången på en månad idag också. Sen kanske jag kikar på matchen. Imorgon är jag "ledig" ska först till ev jobb och sen stan osåntdär. Kanske blir det en nykter helg andra helgen i rad. eller???

/Karolinnnnnn


när slår drömmen i uppfyllelse?

En grej bort gjord från "göra listan".  Söka skola tills hösten, kommer förmodligen inte ens gå eller komma in på de jag vill så blir nog inget plugg i alla fall men har sökt! ett till alternativ till hösten! Eller snarare kanske sista utvägen? idag har  det varit en till låååång dag, rätt tråkig den här också.. Har dock gjort lite mer nytta skjusat min bror till flyget, agerat ledsagare och varit ett snällt barn och följt min mor och handlat.
typisk hand bild, skapad när tristessen bröt ut på stallet!
/m

samma gamla visa men vet inte vad det är förlåt

Har som sagt sökt högskola nu och ställer verkligen in mig på flytt efter sommaren. Frågan är bara, vart? Umeå är nära och bra hem + att det finns de högsta prioriterade utbildningarna där. Men jag vill egentligen ha en större omställning.. Åhhh dessa svåra val. Men först får man väl invänta och se vad man kommer in på.

Denna dag har jag inte alls gjort mkt. Lite träning, stan och sedan stallet.
Nu kom tydligen broder hem för ett litet besök, ska kila och hälsa på honom.


I know you want to stay in bed, but it's light outside.

Blir t-o-k-i-g på detta. Har försökt sova sedan kl 12, men det är helt omöjligt, är klarvaken och ligger och tittar upp i taket. Så nu drog jag fram datorn eftersom den gör mig ofta trött. De senaste månaderna har jag haft feta problem med sömnen, somnar tidigast 2 och vaknar mellan 8-11. Måste vara denna understimulansen jag känner och den lilla oron över framtiden... Har i alla fall lagt 15 utbildningar i min lilla varukorg på studera.nu. Blev allt från Psykolog till Beteendevetare med spec inriktning och PA i städer över heeeeeela Sverige. Så hur resterande del av året kommer att bli återstår att se.

Är pisssed över att jag missade hoppträningen idag, men what to do, man måste ju jobba, och det gillas såklart. Men..snart är det tävling och behöver all träning vi kan få tills dess, missar ju även nästa vecka också..Saknar ju hästen.. ponnyn? hästen?

Men nu ska jag ta mig en alvedon & ipren för att dämpa denna smärta som befinner sig i ryggen och lägga huvudet på kudden och bara slappna av och banne mig somna. Måste bara påpeka en sak som jag tycker det är så kul att mamma sa när jag var liten "Skynda dig och sov". Hur kan man skynda sig och sova? föreställer mig att man typ kutar till sängen, slänger sig i den, och typ kniper som fan med ögonen och bara tänker, SOOOOOOOOOOOOOOV!? Kanske ska göra mig ett försök. /Olivia

tråktisdag

T som i tisdag, tråkig, trist och tallbarr!?
tråkigaste dagen på väldigt länge! och bland de längsta också, tråkig och lång ingen bra kombination.. men men hinner med  mycket på en lång dag i allafall! roligast var nog att rida,  hoppade för första gången på 1 månad gick typ ändå okej för att vara så länge sen! kanske bra att ta ett uppehåll när det går dåligt, och sedan börja om?
/m

I'll keep my helmet on just in case my head caves in

Har jobbat idag, så nu är jag officiellt frisk!

Nu drar jag ut på en springtur. ska bli skönt:D BYE! 






/A


tisdaggggg

Föreläsning igår, kändes sådär ovärt som vanligt. Satte mig på bussen mot staden där jag bor, blev bjuden på god mat. Tur att en av oss kan laga mat, jag kan inte ens koka potatis. Efter det myste jag Malin och Olivia på waynes till stängning. Sen mot Klas och sova, vaknade imorse och mådde inte prima skinka feber och ont i huvudet. Fast eventuellt så simulerar jag bara som vanligt. Sjukdag och missa lite till föreläsning, men känns som ändå ganska kört för mig på tentorna.
Har försökt göra thailandspannkakor, gick väl sådär smakar som i thai men formen är fel och den blev extremt tjock för den bara kladdar fast överallt.
/karolinbr


vårkänslor

Igår var det riktigt skönt ute  känndes som att våren var på väg! blev lunch på stan med min bror och efter det träffade jag Emma. Riktigt mysigt, låg nere vid älven på bryggorna! rekomenderas starkt om solen är framme!
saknades bara jordgubbar och en bit vattenmelon! och kanske en cola?
/m

god morgon

morgon pigg är väl de jag är, vakna kl 7 när man kan sova till kl 11 är väl att ta i?  igår hade jag en effektiv dag!  men det var också  mer av ett mål eller en sak jag har lovat mig  själv att jag ska vara! alltså mer effektiv och  ta tag i saker! rätt dålig på det egentligen.. men som sagt förändring efter thailand!  Känns bara som att vi har varit borta typ 1 år från verkligheten, att tre veckor i Thailand plus 1 i Milano kan göra så mycket?  jobbigt  är bara att jag har blivit mer tankspridd och förvirrad..  hjärnan fungerar som inte som den ska..  känns som om jag har en tvättsvamp som hjärna,  så där mjuk och pluffsig.. Känns just nu som om någon har kramat ur vattnet ur den och att alla hjärnceller har fursvunnit eller bytt plats med varandra. Tror inte det blir bättre av att man inte sover som man ska heller?
god morgon på Arlanda ! längtar tills det blir varmt nog så man alltid kan ha shorts.
/m

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen.

Måndag, avverkad. Idag har jag hunnit med att kolla på olika utbildningar, lite drygt och jag inte alls vet vad jag vill göra längre. Psykolog känns vääldigt långt borta, men vill man så går det...kanske Karlstad annars? Hur som haver, annars har jag varit med Julia på stallet och gjort lite förarbete till helgens tävlingar. Därefter en ganska duktig joggingtur broarna runt, två gånger, ville hoppa i älven där ett tag. Kvällen avslutades med två fina flickor på Waynes. I morgon blir det att göra stan, träning, jobb och sedan får vi se om vi ska klämma in ngt mer! Hade velat fara på stallet och träna men icket, jobbet låg lite illa till..grr!

Nästa vecka blir det efter många om och men Hemavan.
/Olivia

mihihi!

tillbaka till verkligheten

Har levt livet i tre veckor, nu tillbaka till reality. Börjar det med en skoldag kl 13-16. Hemma ikväll någon gång. Ska innan det ringa lite samtal, äta lunch, duscha, köpa busskort och sånt där man måste göra. Positivt är att nu blir det ljust tidigt och är ljust länge, som sommar ungefär. Känns bara jobbigt att ställa om dygnet, svårare nu än i thailand, är som död tidigt på kvällen och vaknar tidigt på morgonen och kan inte sova.
/KB
stugmys snart flickor??

Party in my head

direkt när man kommer inanför dörren möts man av en flaska champagne! tänk om det var så varje gång man kommer hem?  men det slutade inte där middagen avslutades med flaska nummer två! är det någon som vet vad som har hänt med min far? undra vad som sker här näst?
gårdagen var nog den längsta någonsin, 3,5timmars sömn på en hård soffa på Arlanda. kommer hem får skumpa och lite  svenskmat, träffade tjejerna på Stigs där de åts fika och kebab för dom som äter kött, kommer hem ska se hockeyn men däckar i sängen efter 3 minuter. Äter middag, dricker lite mer bubbel, cyklar mot Olivia där förfesten höll hus! utgång på Olles där det var packat med gamlingar och yngre.. Lat som man är åker man taxi hem, har så där 5 minuter till stan men det stoppar inte mej! Kommer hem och är förvirrad kan inte somna.. Sen vaknar man kl 07.40.. piggatjejen idag?!
/m

jag vill vara i min säng. NU

Ge mig flyget till skellefteå nu tack. Har inte sovit så jäkla bra, kvinnor verkar tycka att när man ska och flyga använder man sig av högklackat och stampar extra hårt i golvet. Sen när jag skulle sitta framför datorn skickar jag sms för att få en kod, men får den aldrig, betalar in med kortet och helt plötsligt har jag tre timmars surftid. Är redan less och det har inte ens gått en halvtimme. Vad dagen och kvällen bjuder på återstår att se, helst av allt vill jag krypa ner under en filt, äta riktigt mycket godis och se en film. Men det lär ju inte hända.

/karolin

sverige

sitter på arlanda och väntar på sömnen som inte vill komma.. får nog kanske skylla mig själv, hälla i 2 koppar kaffe på planet 1 timme innan vi ska landa..  de var en riktigt jobbig 11 timmars resa  utan sömn och skrikande  ungar! aldrig mer åka med et charter plan.  tiden spenderades med att kika film, blev rätt många filmer till slut och några riktigt dåliga! men men lite tidigt att sova än så länge så! vill bara vara hemma i min egen säng och sova..men icket inatt blir det övernattning på arlanda , flyget går hem kl 08.45 imorgon!  så är hemma strax före 10.

 i morgon taggas de fest om nu inte party manniskorna är sjuka!! eller jag själv.
nu ska jag  gå och mysa med karro!!!natti natti



/m


homesweethome

Haft soligt sista dagen har i phuket, stekt pa Patong. Ikvall blir det en brakmiddag med efterratt och allt, sen en ganska tidig kvall for imorgon blir det antligen Sverige. Ska bli skont att komma tillbaka till det normala igen, nog for vi haft jakligt kul men det tar pa.
Fran Phuket till koh pangang, sen samui, sen krabi, railay, oversvamning och surathani, flyg till BK, buss direkt i for manga timmar, nytt land Laos och tubing, flyg till BK, flyg till phuket och imorgon sthlm och lordagmorgon hem. Och allt pa bara tre veckor. Kamerasladden har gett upp sa bilder kommer nar jag ar hemma igen.
Seya!
/Karolin

Hejda BK hej igen phuket

Igar anlande vi till bangkok efter massa tjafs med flyg och buss och sant dar som alltid hander oss. Blev annu en partykvall med pojkarna. Denna sparade  dock mer an normalt da mer an halften kommer till sverige med tatuerade rumpor, och en halig brostvarta. Vissa atervande till roofgarden nar andra kliver upp och alla madde kanske inte som MammaKarro idag. Hunnit med en snabbesok pa ett kopcenter och nu vantar vi pa flyget till phuket en dags stek seen mot sverige och kylan.
Ses snart  pussheeeej!

/Trakmalin och mammakarrro

If you go hard you gotta get on the floor, if you're a party freak then step on the floor

Pollen var riktigt fin idag! Jag & Lina följer varandras spår, förra veckan gick det käpprättåthvete och nu gick de super! Men det är iaf ett stort plus idag, blev även så glad pga. detta vackra väder, love it! Annars så har jag umgåtts med Farmor denna dag, blev att åka och handla, därefter vårstädning i hennes lilla lägga.

I helgen ser det ut att  kanske bli party party och kan inte vara mer taggad, var vääldigt lägesedan det intogs en ynka droppe alkohol. Sen så kommer mina thaibarn hem snart också, blir nog en liten date på lördag hoppas jag! Före detta så blir det hårdträning i veckan så att man kan festa med gott samvete. Men nu ska jag lägga mig i soffan och se en film med pappa, Ben & Jerry. / En fett festsugen Oliviane.




Inhandlade en vår/sommar parfym också, 550:- fy fan så tråkigt dyrt. Men gillar denna, nästan mer än den gröna.


Ge mig sommar nu!

Haha jag borde inte få vistas utomhus..

Det räcker tydligen inte med att jag nyligt halkat med cykeln och fått hjärnskakning. Såklart halkar jag idag när jag promenerar med Mari också.

Maris ögon blir stora som klot och det första hon frågar är "BLEV DU BLÖT!?! :O" hahaha

Är ändå på strålande humör som tur är! Tog en joggingtur efteråt, vilket måste bevisa att jag inte skadat mig allvarligt:P

Lever farligt

/A

Hej

Fortfarande sjuk så det blir tyvärr ingen ridning för mig ikväll :( Har inte ridit på tisdagarna på jättelänge... Tog nyss en mucoangin så jag inte ska hosta och ha ont i halsen men glömde bort att jag hade den i gommen så är typ helt bortdomnad, känns jätteobehagligt :S Typ som att jag har en mackbit fastlimmad och jag inte kan ta bort den.

Snart kommer Malin och Karro hem! :)

/ Jonken

and now we’ve got the whole stadium in love

Hur kan jag ha såhär mycket energi och känna mig så glaaaaaaad!? :D WOHOO!



/A

Laos

har inte haft det battre! snart kommer man hem till kall-sverige igen, alltsa ta tag i livet pa riktigt! riktigt sliten efter  nagra harda fest dagar, imorgon blir det en bussresa i 3 timmar om inte langre sen vidare med plan till Bankok!

/ m

Sjukling

Hej hå, var hemma från jobbet idag. Känner mig krasslig och inte alls så pigg så fick bli att stanna hemma. Får se hur det blir imorgon. Only time can tell.

/ Jonken

Uppd fran Laos

Blev less regn och naturkatastrofer, bokade in oss pa flyg fran Suranthani till phuket. Flyget gar sonder och vi skulle behova vanta till kl 8 pa kvallen for att fa aka. Drog ihop en logn om att vi skulle till Sverige kl 21 sa vi fick da aka VIP klass upp till BK. I BK motte vi upp ett gang killar som lurade oss att ta nattbuss till Laos. Efter mycket strul sa var vi antligen framme, akte tuktuk i ett antal timmar for minibussen gick sonder. Har fyllt ut passet med ett visum och nya stamplar. Senaste dagarna har vi hangt vid tubingen, forsta olen har val oppnats vid kl 11 pa morgonen sen har vissa fortsatt festa till tidigt pa morgonen. Riktigt vart att aka upp hit, har bara ett antal mil innan vi befinner oss i phuket igen, men ner blir det flyg hela vagen. Nu blir det snart brunch nar de med lite tunga huvuden tagit sig upp ur sangen, sen vidare till tubingen och party all day long.
Nu vill jag inte hem langre iaf.

Glada halsningar fran ett stekigt Laos.

Nothing can break me, cause im flying high

Har hängt med Karlsson på hennes jobb i morse. Knappt någon där så vi satt och snackade tills arbetet var klart haha. Riktigt nice faktiskt!

Kvällen spenderas hos Stina!:)


/A

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt, samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Högskoleprovet idag. Var kanske första och sista gången, ska man verkligen utsätta sig själv för denna förnedring? Får väl skylla mig själv att jag är värdelös haha! Carro nästa gång far du själv, ok?

Annars så pendlas det mellan förkylning, halsont, huvudvärk & illamående. Men kan ju inte bara sitta inne och slöa ihop och bli mer sjuk utan det är bara att bita ihop, jobba, träna & ta tag i de viktiga sakerna här i livet. Som exempelvis flytt & plugg, vart? vad? Vill inte stanna kvar här men eftersom jag inte vill börja ett helt nytt liv totally alone så kanske jag måste dra mig ner så jag bor nära min älskade Sofiero. Vill inte bo i norrland längre, inget fel på norrland men behöver ngt nytt!

Jobb fr.o.m 11 i morgon så ska ta mig i kragen och lägga mig till  så jag kan ta mig upp ur sängen i morgon. 
Lägger mig med blandade känslor i kroppen. De flesta alla är dåliga. /Olivia

Kom hem?


speak no feeling no I don't believe, you don't care a bit

Hej jag vill flytta långt ifrån den här staden. Typ i morgon.


Doesn't mean anything


RSS 2.0