fredag, lördag

förfest hos olivia sen station igår, trevligt trevligt.
Ikväll blir det nog partyparty igen.


lov

inte riktigt frisk = ingen träning
positivt, man kan inte få svinis om man är sjuk på annat sätt (om det är sant vet jag inte men jag tror det iaf)

kaos

Förbereder mig på min jobbigaste kväll i livet.
41 ungar, de flesta födda 1998 och senare. 
Vi, 7 st som ska hålla koll på alla barn.
Spökstig i skogen, med reflexkläddabarn.
Sen få dessa livrädda barn och sova, antagligen somnar dom sent och kliver upp omänskligt tidigt.
Ja jag känner att jag måste sova en stund nu.

Hoppas bara att vi inte tappar bort något barn.
Taggar inför att vara ansvarig på prova på imorgon också. Yey.



träning: hoppade Chirren på stallet, imorgon rida Hera.

 såhär gott vill jag sova inatt, men jag ska nog ta bort tandkrämen runt munnen idag, det såg inte så fräscht ut.


fredag

död_flicka_91
ingen tävling för olivia imorgon, ingen tävling att åka på för mig, men ändå sova NU. Godnatt.
Skickade just in svenska utredande uppsats. Kommer få IG kan jag lova, svenska har aldrig riktigt varit min grej.

154212

Hittills har veckan bestått av, promenad, löpning och lite styrketräning Resten av veckan består av, ridningx2. idrott och styrketräning. Har abstinens efter gymmet, längtar längtar!

Tävling på lördag, laddad till 1000!


torsdag

Provridit häst idag, blir så att jag börjar rida henne också. Toppen. Precis en sån häst som jag gillar, lyhörd, väluppfostrad och lagomt stor.

Kvällen kommer att vara supertrist. Inlämningsuppgift till svenskan om smala modeller. Har skrivit en halv sida och det ska vara minst 2. Ska även försöka hinna med att springa en sväng, inflammationen i fotlederna verkar ha släppt.

ta mig tillbaka.

måndag.tisdag

Igår blev det ingen Jalleträning för mig, var ute och sprang en sväng istället.
Klippte mig även igår, har inget hår kvar kan jag lova, uschuschusch....

Idag specialidrott sitsträning. Tror inte jag springer något idag, har nog fått inflammation i fotlederna så det blir lite malariadrugs istället.

Söndag

Idag har jag hunnit med att vara ute på en joggingtur, imorgon så blir det nog också en joggingtur. I skogen, känner att mina fötter behöver lite mjukt att springa på, men på kvällarna känner jag inte för att springa i skogen haha.

Imorron ryker håret. klippning hos frisör för första gången på typ två år..... 


Söndag

Blev en löprunda på 3km idag, tog tid på 2km. Förbättring med 7sek men 60 till återstår..

Fredag

Har skrivit klart loggbok2. Har dock inte uppdaterat allt jag gjort i bloggen. Finns på andra säkra ställen.
Riktigt kul och jobbigt basketpass på idrotten idag, nostalgiiiiiiiiiiiiiii!! Nu blir det hoppträning på stallet.



Säger bara, stackars er som inte var där.

 


fredag

Ett superjobbigt cirkelträningspass på skolan idag, svetten bara rann. Riktigt kul var det, och inte så jätte svåra övningar heller. Jag tror att jag förstod och gjorde hyfsat rätt iaf. Träningsvärk imorgon gissar jag på. Ikväll blir det hoppning med Kompan sen något annat spännande, nu loggboksskrivning.

 

äntligen

Var nyss ute och sprang, och ja nu börjar min träning ge resultat. Det kändes nästan kul och lätt att springa. Sprang inte lika långt som förra gången men ändå längre än vad jag brukar.
Riktigt kul att man märker resultat, kanske är det mest psykiskt men. Innan jag sprang så hann jag med att rida Chirren en sväng, mysfaktorn var hög och det hade varit superhärligt om det inte varit för att de satt plogpinnar överallt på "ridstigen".


jajamensan

Gårdagens planering sket sig, plugg till NK provet idag tog upp hela min kväll. Somnade tillochmed med boken. Fast efter att ha gjort provet så kan jag erkänna att jag lika gärna kunnat skippa och plugga. Gick inget vidare.
Idag blir det att fara till Chirren sen ut och springa. Nu snart blir det Friluftsliv efter ett långt hål, inga gympakläder har jag med mig heller. 



Run girl run

Sprang 2000 i söndags. Gick inte bra.
Mitt mål är att springa under 9min.

Har nu fixat allt material förutom träningskort.
Hälsostudion vs Aerobicsstudion?!?!

vecka 42

Måndag: Specialidrottsträning
Tisdag: Specialidrott ridning
Onsdag: Jogga, egen träning spec
Torsdag: Jogga
Fredag: Ridning
Lördag: Jogga, egen träning spec
Söndag: Vila

Så ska jag försöka få min vecka att se ut.
Min träningsvärk sen träningen igår är inte att leka med.



Slödag

Benhinneinflammation orsakas vanligen av överansträngning p.g.a. för intensiv träning, för snabb ökning av träningsdosen, hög hålfot (högt fotvalv), pronation av foten, ändrad skotyp, byte av underlag eller träning på hårt underlag. Benhinneinflammation uppstår företrädesvis under och efter löpning, hoppträning eller långpromenader och kan ta lång tid att läka.

Jo det var ju JÄTTEkul. Men så går det när man har dåligt lokalsinne.

Idag har jag ridit Chirren och vilat mina benhinnor.






ambitiös

Igår blev det vattengympa med klassen, lite smygkul sådär. Kanske att jag prövar det igen någon gång. På kvällen red jag Ballad Pan. Efter det till Olle med Sofia. Imorse klev jag upp klockan sju, fråga mig inte varför. Sen for jag ut och sprang elljusspåret med Freiya, tyvärr så sprang jag fel så min kropp fick nog en chock av den långa tidiga joggingturen. När jag väl kom hem igen så tränade jag igenom specialidrotts övningarna.
Alltså; klockan är inte ens tio och jag har hunnit med massor, t.om att duscha och äta. Senare idag blir det stan med Malin och Olivia.


sista skolkortet någonsin.


torsdag

Igår, Hanna träning med Chirren.
Idag sprunigt 2000m tagit tid och tränat igenom specidrottsövningarna 2ggr.


Onsdag

Gick en långprommis med Sandra igår- trevligt! Mätte rundan med sån där grej..sattellitskit? haha iallafall så uppgick den till 9.48 km. bra jobbat!! en sån här promenad varjedag nu? Nej tror inte det, pumpar typ blod i benen..kanske syns ytligt..känns så allafall. Nu har jag iaf bestämt mig för att det blir träningskort på hälsostudion!

tisdag

Red Primus på specen, hoppade, det var helt okej kul. Sen ett superlångt hål, åt fiskgratäng hos Olle sen tillbaka till skolan. Men än är inte skolan över, kvällen blir ute i skogen för att skrämma tvåorna. Hoppas vi lyckas annars känns det fruktansvärt ovärt att ha slösat tid på det.. Just det, mina knähöga eller hur höga skorna nu ska vara, har kommit. Jag konstaterar att min fot är kort, men tjock = svårt att hitta skor.


 snygg bild, not.


Måndag

Dagen har bestått av träning med specialidrotten, lite träning i gymmet blev det, någon sorts cirkelträning. Enligt mig borde varje tid på olika stationer varit längre, 30sek var inte lång tid kan jag säga. Men nästa gång skulle han öka tiden, han visste inte riktigt hur mycket vi skulle orka. Han trodde säkert att vi var fruktansvärt otränade, kanske är vi också det. ;P Träningsvärken släppte lite, men mina lår är fortfarande smärtfulla eller vad man ska säga. Ska ta och kolla upp, fick höra idag, (nog för att källan inte är och lita på) att man inte ska träna de muskler man har träningsvärk i för då bygger man inga muskler utan man ska låta dom återhämta sig..? Antingen är det sant eller så är det en dålig ursäkt för att slippa träna.

Kom nyss in från en riktig powerwalk med mina dogs, jag kom fram till att det är kallt och jag måste hitta mig en ny vinterjacka. 
Nu blir det tv, Färjan 3, ungefär som att gå på station eller liknande nykter och se alla fulla göra bort sig. Förutom att det här är typ gratis :)

 

Gillar inte synen utanför fönstret..

Dålig uppdatering från mitt håll! . Kanske för att jag inte alls tränat, har endast blivit promenader istället för cykelturer till ställen jag behövt åka till. (Skriver dels i min träningsdagbok) Hostan och förkylningen har äntligen börjat lägga sig så nu till veckan blir det träning träning!! Dock vet jag inte vart det blir träningskort..saknar gymmet så det får bli Hälsostudion eller Eddahallen.
Orientering, promenader, ridning är det som blivit av som träning denna vecka!

Hejdå sommar
Hej vinter

Kissväder

Regnregnregn(fast inte hos olivia där det tydligen snöar asmkt). Och grymt mycket träningsvärk, är i chock, brukar inte få träningsvärk av att rida. Men tydligen. Idag har jag ridit också, trots skitvädret. Annars blir det nog inte mer träning för mig idag, morgondagen blir istället träning för fulla muggar. Först specialidrotts träning med Jalle sen besöker jag nog skolans "superbra" gym.

Fick ett samtal från swedbank, dom ville ställa några frågor och han lät så trevlig så jag tänkte äh några minuter av mitt liv kan jag väl slösa. Jag kan säga att jag ångrade mig väldigt mycket, fattade knappt någon fråga. "Vad tycker du om swedbanks påverkan i det lokala samhället?" så jag sa sanningen, jag fattar ingenting, sen svarade jag 3 på varje fråga. Man ringer inte en 18åring och frågar konstiga frågor som inte ens har med betalkort att göra... SÅDETSÅ


saturday

Igår led jag av seriös stress. Avslutade den stressiga dagen med FLfest i nyhamn. Trevligttrevligt, förutom att alla drog där vid halv tolv typ. En mindre pigg Karolin blev väckt 05.50 och begav sig till stallet. Lastade hästen, (efter att ha fångat kräket som bestämde sig för att rymma) Men tillslut var vi iallafall på KDRF. Första klassen gick bara bra, kunde ha ridit lite mer engagerat men är man inte 100 så ;) andra klassen gick precis som vanligt värdelöst. Kompan var på riktigt ponnyhumör och lyssnade ingenting. Kvällen blir bio med Malin. trevlarns



Torsdag

Goderafton bloggen.
Gårdagen var hemsk, cyklade runt hela j*vla stan med en förstor cykel som hade fastnat på 1ans växel och hade en sadel av hårdplast(vi snackar öm röv). Sen ställa sig och ta kort ungefär sju gånger och inte nog med det, allt avslutades med att SJUNGA "jag går och fiskar" inför alla FL klasser. Men jag överlevde och det var iaf roligare än svenska och historia. 
Kvällen spenderades hos Josse, där nästan alla tjejer från klassen var, en trevlig kväll och vi hann även med att titta lite på tv. Även fast det som visades inte var särskilt vackert.
Idag blir det att fara och ta hand om Chirren sen hem och vila.




/K.B

RSS 2.0