PUSS


Ja hemklickat, hoppas inte ngt blir fel så jag inte får mina nya pjucks

I shake, I move

Ursäkta frånvaro.
Fick en kommentar om vi kunde skriva lite mer om mentalträning. Jag lägger en länk till våran hemsida där du kan läsa lite mer om vad mental träning är. :)

http://karrolivia.webs.com/mentaltrning.htm


Olivia

Känner att jag varit oerhört dålig på att uppdatera i bloggen men senaste veckorna har BARA bestått av plugg! Har inte haft tid till någonting annat förutom det och lite träning. Så nu har man dragit på sig en förkylning, nice work - tack skolan..
I morgon blir det operation så vi får väl se hur man mår efter detta. Alla stora arbeten är i allafall inskickade vilket är tur eftersom man tydligen mår fruktansvärt dåligt efter denna operation.
Precis såhär ser det ut i munnen min.
- Har en smula panik med tanke på att man ska vara vaken under operationen.
- Är förkyld så jag vette fasen vart jag ska andas ifrån.
- Vet inte hur länge jag kommer ha ont och må dåligt och i helgen händer massor med saker..

Japp

Övermycket att göra = död blogg.

dags att ta tag i projektarbetetsskrivandet med rapporten. Påbörjas iallafall inte måndag 15/2

Let it rock

var en vecka sedan jag skrev här.
Är sönderstressad tack vare skolan, att jag bara skjuter saker framför mig gör inte saken bättre. Har haft ont i huvudet konstant en längre tid nu. Det kan inte vara synfel påstår moder eftersom jag kollat synen typ 2ggr per år. Tror det är ngt med nacken eller så, möjligtvis stress.

Grejen med skolan är att vi är typ alltid lediga men har miljoner uppgifter ändå. Jag går hellre skola än att försöka jobba hemma och ha inlämningsuppgifter. Har fått dåligt på alla inlämningar senaste tiden så min tro på mig själv är inte på topp...

Nä nu ska jag ta och fixa lite i läggan innan jag åker till Ansellia, blir en mystur i skogen :)


torsdag

Inga lektioner idag, bara campusdag. Har ingen aning om vad jag ska gå på för informationer mer än socionom, har ju redan bestämt vad jag ska söka och kommer jag inte in på det så vet jag inte vad jag gör. Sen är min kropp och mitt huvud bara inställt på att ta det jävligt lugnt idag, har inte varit så här slut på LÄÄNGE. Vilket är konstigt eftersom att olivia och jenny for tidigt igår och jag sov ganska länge imorse.
Men ska nog ändå fara och rida Ansan, hon behöver gå ner lite i vikt ;)


If we ever meet again

Senaste dagarna har varit så sjukt annorlunda än vad jag är van.
Bor inte hemma längre, vilket betyder att jag har ansvar för att plocka undan, diska, laga mat, sätta i motorvärmaren osv.
Jag som nog är den mest bortskämda människan som finns, kan inte koka potatis eller nåt. Men igår så lagade jag fiskpinnar och potatismos och det gick det med. Har varit utan dator eftersom den blev trasig, men idag så får jag tillbaka den. Just nu är jag hemma i hamn på besök, ska äta några mål mat så jag klarar mig ett tag innan jag åker till lägenheten igen. Tror jag ska ta och sova en stund också, har inte sovit speciellt gott då katterna väcker mig ca tio ggr per natt.



Fredag: Red Ansan
Lördag: Red Ansan
Söndag: Hoppade Primus
Måndag: Hoppade primus, promenad
Tisdag: Red Ville och Ansan

RSS 2.0