nya skor

ett par till till min samling. denna dag har varit en hård och jobbig dag..   igår  blev det först jobb nästan 12 timmar och på  de agerade jag och min bästavän bilen taxi verksamhet, från kl 23 till alldeles för sent  för att vara människa idag. leva kan man göra nån annan dag för idag har jag varit ett lik, men vad gör man inte för sina vänner?  förutom  att köpa skor idag har jag jobbat, sett harry P för andra gångenb och kvällen som egntligen skulle bli en mamma&malin kväll blev spenderad hos Nina för lite bakis prat !
/m

!!!!!

Pdol igår, först förfestade jag Olivia och Ida lite innan bussen gick, fortsatte sen att hälla på bussen. Kom fram till piteå och satt på en parkering och fortsatte hälla. Skyndade in och såg Maggio typ tre låtar. Sen gick det utför. Snälla Malin tog supervolvon och hämtade tre berusade flickor på busstationen innan klockan slagit 1. Hon plockade upp en liftare efter vägen, den killen ångrade nog att han satt sig i bilen med oss. En kväll som innehöll allt möjligt, men kul hade jag iallafall, till typ klockan 11.
Nu är jag tröttare än tröttast och längtar tills man får gå och sova. Sen kommer tydligen min sambo hem imorgon, kommer kännas konstigt att inte vara ensam längre.

Ja har ju doppat mobilen i toaletten så det känns ju mindre roligt. Har lagt den på tork i en påse ris och hoppas på att den startar om några dagar.

/karolin

.

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

...

ibland är det skönt att kräkas.

sår


jag vet att jag knappt känner nått ibland, men blir lite rädd när jag kollade ner på mitt ben idag sen rinner de blod  från ett typ sticksår..har inte ens märkt de, kanske ska kolla upp om känseln fungerar riktigt som den ska?   imorgon blir det jobb till 21.15  sen ser vi vad som händer. dax att hoppa isäng. natti
/m

hejhejbloggen

Hej bloggen. Jag har hunnit med ganska mycket dom senaste dagarna, hängt med brudarna, firat mormor 80år, tältat på mamma och pappas gräsmatta, ridit ville, jobbat osv. Lite gått tillbaka till mitt gamla liv då jag fick något gjort.
Imorgon jobbar jag till kl 12 sen beger jag och Olivia oss till pdol. Ska skrika till maggio tills rösten är förstörd och dricka alkohol som om det inte fanns en morgondag.

/karolin


.

bottennapp. Har nog inte känt mej så tom och ensam förut, nu av nån gång behöver jag en axel att luta mej mot och en famn att krama.
/M

tisdag

men ja, jag taggar jobb med en vagel i ögat och ont i huvudet.
Flyttara kanske hem till mammsen och pappsen imorgon då Klas åker på äventyr och jag vill inte vara själv.
/karolin

Du kan välja att skylla dina omständigheter på ödet, otur eller dåliga val.

Puuuh.. så mycket tankar och känslor, allt snurrar runt och man vet varken ut eller in. Detta året har varit minst sagt händelserik. Så många beslut man tagit, hur mycket tid man lagt ner på rent sagt Skitsaker och så många uppoffringar man gjort för ingen nytta alls. Är besviken, ledsen, förbannad, arg och sårad. F. off.

tisdag

Längesen sist. Mitt liv rullar på, har haft "semester" och bara legat i solen och stekt. Festat på helgerna och en onsdag och tagit hand om Viljenko. Igår började jag på mitt jobbschema, jobbar 98% till 14augusti och vad jag sen spenderar min tid på återstår att se, han sån beslutsångest som vanligt.
Har också fått mig ett par stigyglar som ska göra så man får mindre ont i knäna, hoppas på att dom fungerar bara. Sen har röntgen från armbågen kommit, har partat sönder armen, har oregelbundenheter i skelettet och kanske en benbit lös. Sweet.
och grattis på snuttepluttklas också.
/karolin
jag vill ha en egen fyrbent sak

jobb jobb jobb!!!

taggad njaaaa typ kom på idag att jag ska jobba 16 dagar i sträck,  imorgon blir min 6e.. fast de gör mej inget har jätte kul på jobbet plus jag tjänar pengar!  i kväll har jag varit och kikat på Ninas nya lilla kojja!  en riktigt mys lägenhet faktiskt, belv avundsjuk till 1000 vill också ha eget..   men ska väl inte gnälla,  läggan för mej själv hela sommaren !  imorgon blir det stan sen natt på jobbet i skråmträsk! första natten själv också lite nervös faktisk..
i söndags var jag med jobbet och såg de susar i säven som utomhus teater riktigt bra faktiskt. Passar både  gammal och ung, rekommenderas!
/m

torsdag

Nu har jag uppnått 7 grejor på listan! har en känsla av att jag kommer förlora.. ligger redan efter, dessutom har Emmy löst en av de tyngsta sakerna!  vad gör man hittar frivilliga till uppdragen !?
2 saker gjorda idag, bada fontän och picknicka i rondell.

/m

monsunregn?

efter regn kommer sol? efter denna dags eftermiddag kan man då knappast tro det. Men vem dör av lite regn är ju inte direkt  gjord av socker !  dagens inköp lyckades bli en blå pool som jag nu ska försöka poola med i älven när jag nån gång är ledig och de är sol och fint väder! just nu önskar jag mej bra väder, ledighet och lite rehab sen de senaste helgerna..  denna vecka blir en så kallad rehabvecka "vila" upp sig tills nästa helg och trästocks!
/m

Du kan välja att skylla dina omständigheter på ödet eller otur eller dåliga val.

Sitter här i min ensamhet och grubblar över livets alla frågor. Hittar kanske svar på 1% av dem...
Väntar förövrigt på ett samtal från föräldrarna som ska ha skjuts från Bodanträsket till Byske vilket motsvarar ca 5 mil.. kan inte påstå att jag är överlycklig att klockan börjar närma sig 02.00 och jag är fruktansvärt trött. Dessutom så är det pyspunka på volvon så det blir att köra chevan, kul? - nej.
Sover i stugan för andra natten i rad vilket känns riktigt skönt, älskar att vakna upp där, kan inte finnas ngt ställe där man känner sig mer utvilad än i ens stuga. Dock hände kanske inte detta i morse när jag kring ottan vaknade av att lillstugan där jag sov skakade till och därefter hörde jag ett vääääldigt högt mullrande - åskan..kan vara mysigt men nu var det bara obehagligt.

Morgondagen blir att pressa i solen och få lite mer färg.. är typ vit/grå/brun på benen och det är inte smickrande för någon människas ögon kan jag tala om. Kanske även blir att ta ett dopp i det blå, var ändå dryga 20 grader varmt i helgen.


You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices.
Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world.
That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
Rest of your life is being shaped right now.
With the dreams you chase, the choices you make and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time.
And the rest of your life starts right now.

RSS 2.0