Work?

Broarna med Malin, sen häng hos Jenny.
Idag fortsätter mitt jobbletande och mitt stamgästande på Waynes.

Titta mamma, nykterheten var hög..?

Green light

Idag skulle jag kunnat börja socionomutbildningen, men istället sitter jag här. Dagen ska spenderas med ett besök på Arbetsförmedlingen sen ska jag börja hälsosamma livet med cykel till och från Ansellia.
Känns skönt att inte börja någon skola just nu, men känns mindre bra att vara utan jobb. Vart framtiden leder blir spännande att se, har som inte några planer på något än.



Bumpy ride

Att pressa sin kropp mer än nödvändigt är inte någon bra idé.
Cyklade som sagt bakis mer än en mil, sen släpade jag runt på hästar och barn i någon timme. Och efter det tjänade jag ihop lite pengar på hemtj i lövånger. Efter det styrde jag Saaben mot Jenny och somnade i hennes soffa och på hennes golv.
Idag har jag sovit på soffan sen tog jag mig till stan igen och åt på matfesten sen häng hos Olle.


Om någon har en etta till övers i vår vackra stad Skellefteå tveka inte att höra av dig till mig. Omedelbart.


skaka rumpa

Gårkvällen: Började med mat hos Anna plus lite förfest, sen gick vi vidare och skrek som ett gäng fjortisar och hamnade på Daniels 20års fest ett tag. Sen tog vi taxin = bakluckan på Hannas bil. Anlände till station och slapp stå i kö i mer än 10minuter. Sen dansade vi tills vi inte kunde stå längre. Kvällen avslutades på bästa sätt med pommes på max, att jag är dummare än tåget och beställer var sak för sig så priset blir betydligt högre låtsas vi inte om.

Med tung huvudvärk ska jag snart styra cykeln mot Bergsbyn. Love life!



No regrets!.....???

Så ändrar man sig igen då. Än är det inte måndag, blir kanske ett halvår med lite tänk ändå. Kan känna lugnet lite sådär. Ska kanske meditera lite till Anitha med H bandet, för just nu är jag så stressad av mig själv att jag snart börjar gråta. Låt mig vara 13år och tycka att matte är det jobbigaste som finns.

Ikväll blir det fest. Börjar först med en liten matbit med några av brudarna, sen vidare till Daniels 20års fest och sen shake it på Station åtta. Frågan är bara vad jag ska ha för skor när jag festat sönder varenda par och att hitta passande skor till mina korta tjocka fötter är inte det lättaste, blir nog converse som man vant sig med i turkiet.



Sluttänkt

Okej, nu har jag bestämt mig. Inget mera velande, på måndag så biter jag i det sura äpplet tar bussen till Umeå och börjar plugga. Sover på en parkbänk ifall det behövs, annars pendlar jag. Funkar det inte så är det bara att hoppa av, och just nu orkar jag inte fundera mer det är bara att chansa.



shake it shake it

varför all denna ångest. Idag så vill jag verkligen plugga. Vart är min fina lägenhet som jag tycker jag borde ha fått. Nej jag kommer att få åka buss 6timmar per dag, ja vi gillar det supermycket. Borde bestämma mig nu kanske, skolan börjar lixom på måndag.


Hej sverige Hej!

Hemma i iskalla Sverige efter en vecka i 50gradig(iskuggan) värme.
Veckan har bestått av sol, bad, fest, dans, vadslagning mellan mig och malin, buss/taxiåkning, bråk, äta ute, nattbad, tequila, drinkar, lite sömn, mycket restid. Har varit skönt att få komma bort men är inte mer återhämtad än innan jag åkte så att säga.

Hotellet vi bodde på bjöd på konstig mat, ryssar, tyskar, retarded personal, pervers bartender, strömavbrott, lite städning, en handduk, massa katter

Nu taggar vi station på fredag, skiter i skolan nästa vecka och hoppas på att allt bara löser sig av sig själv!





.


I came to move

Imorgon åker vi. Idag har vi varit och klagat på Ticket. Vi ska reklamera när vi kommer hem.
Jag hoppas att våran resa blir bra trots allt. Imorgon super vi skallen av oss och dansar på bardisken. No holding back här inte. Sen hoppas jag att vi hittar en buss som tar oss dom förbannade 4km till hamnen och sen hem till hotellet.

När jag kommer hem igen ska jag ta tag i mitt liv igen. Men nu ska jag bara skita i allt i en veckas tid, låt min hjärna få stänga av ett tag det är den värd.




Resa tillsalu

Skulle kunna döda någon just nu!
När jag vaknade i morse såg jag ett sms från Olivia att vårat hotell ligger nästan 2km från centrum. Hon på resebyrån sa att det låg mitt i smeten vilket var anledningen till att vi tog hotellet. Imorgon ska jag in och klaga ska ha någon ersättning annars blir jag väldigt arg..................
Känner någon att den vill köpa resan av mig så får ni den för ett höstpris, bara 5000kr (seriöst) 7000kr och ni får mina fickpengar som jag har växlat till resan också.

Dessutom måste jag bestämma mig om jag ska fortsätta i ridgruppen till hösten, för dagen vi kommer hem är samma dag som det börjar om. Skolan måste jag också bestämma mig om. Jag får lite panik.




varmtvarmtvarmt

Solen har visat sig idag, och värmen infann sig den med. Jobbade 7-12 och sen har jag fikat och tittat förbi PEAB Olivia. Helgen ser ut att bli lite jobb, packa, packa och stallet. Ska försöka vila upp mig litegrann också, film, godis och mys. För om 4dagar befinner vi oss i värmen för bad och party en hel vecka. Efter det får vi se vart framtiden leder.


jag minns



Gårdagen, förfest hos tant Malin. Vi satt i ring och höll i varandras händer, lyssnade på svensk musik och hade trevligt. Begav oss till station, stod i kö hur länge som helst. Blev besviken på att dom bara hade öppet på övervåningen. Kvällen var väl mest en väntan, stå i kö för att komma in, sen kö till toaletterna och typ kö till dansgolvet.
Gick barfota genom stan med Sofia, har grymt ont i fötterna och jag har insett att i turkiet blir det inte högklackat.

play it all night long

nu blir det jobb men först lite mat.
Imorgon är det station med the girls, kan inte vara mer taggad!
Jag har sökt massor med rum i umeå, men jag undrar om jag verkligen vill dela lägenhet med en man på 35år.?
Måste även försöka få tag på ägaren till det där kreaturet nedan, börjar vara ett tag sen nu.


does it really matter

igår mös vi i boviken, vi badade och stekte på familjestranden. Sen tog vi varsin bil och körde in till stan, åt middag hos Ollebull, satt ute bredvid älven och skjutsade alkoholpåverkade män.
Bra väder idag också men jag orkar inte bry mig. Åker ändå till solen snart såatt. 

 

du kan kalla mig lucky girl

Eller...........?
Allt jag gör blir inte rätt och jag drabbas alltid av vad det än är.
På ett år med körkort har jag lyckats med följande

Punktering, ingen vuxen körbar som kunde hjälpa och byta däck. Klockan var 3 på natten och jag började jobba kl 7

Inbrott, klockan sju en söndagskväll med massa folk ute på stallets parkering

Avstulen regplåten, någon gång på en onsdagsnatt


Vill inte ens fantisera om vad nästa grej blir.
Och eftermiddagens otur var att min fiskpinne var rå och oätbar = ingen middag


står inte ut

Stan idag, växlat pengar till turkiet, köpt miljoner bikinunderdelar till turkiet, fått ett linne till turkiet, och en bok till turkiet. Snart lämnar vi Skellhell för en veckas semester. Känns skönt att få åka bort, hoppas bara inte att halva skellefteå är i turkiet samtidigt som oss bara.

Funderar på att pröva yoga, får som sagt inte träna så min puls ökar på ett tag och det gör det väl inte av yoga. Sen kan min stela kropp behöva mjukas upp. Ska försöka tvinga en vän att följa med.
Jobb ikväll också, sen ska jag svänga förbi Anna som har 19års fest.


bring me everyone

Besökt VC hela morgonen, ett halsprov och stick i fingret senare fick jag veta vad jag lidit av hela sommaren. Det innebär att jag kan ha symptomen ett halv år och inte ska träna så hårt innan jag är helt frisk. Jätteroligt.
Nu ska jag till stranden sen ikväll blir det jobb.


for a pessimist, i'm pretty optimistic

Gårdagen: Möhippa/svensexa
Trevlig dag med lekar på Boda Borg, där mitt lag var sämst och jag förstår ingenting av något rum och fattar inte hur barn kan klara av att förstå.
Sen fortsatte det med lekar, grill och badtunna. Inget alkoholintag för min del, kanske håller jag mig till turkiet, inte länge kvar nu. 17dagar sen ligger vi på playan.

Veckan: Jobb,jobb,jobb. (15dagar sen ledig(arbetslös) för att tänka positivt)

Sen vore det skönt att få njuta av sommaren litegrann, men nej ångesten för framtiden visar sig i panikattacker lite då och då.
Jag vill
Träffa nytt folk, göra något annorlunda, lämna skell ett tag. Men jag vill inte bestämma mig för vad jag ska göra åt saken.


kanske borde jag satsa på modell med tanke på att jag är väldigt snygg på kort. (not)

RSS 2.0