Thailand suger.

Jag ville ha en solsemester men fick en naturkatastrof. Tanken var att fly regnet for tre dagar sen, avgang fran Railay dar batarna bara gick fran ena stranden pga for hoga vagor. Kopte en bussbiljett till Bangkok kom oss till Surathani dar vi motte upp med resten som skulle till Bangkok, men icket vagen hade rasat och det var omojligt att ta sig uppat. Vi blev tillslut korda till ett hotell for att ev kunna aka vidare nasta morgon. Men vagen var fortfarande avstangd, tog taxi till flygplatsen och kopte biljett. Inga flyg gick. Idag verkar det dock att vi ska fa ta oss till BK. Blir nagra dagar dar sen tillbaka till Phuket. Jag skulle dock garna aka hem idag, ar sa javla less detta regn och allt sa jag kraks.

/Karolin

Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss.

Resten av veckan/helgen ser ganska full ut vilket känns riktigt bra.
Torsdag - Hoppträning, 09.00 info om jobb, träna, Allstar.
Fredag- Jobb 11-16 och 17-19
Lördag - Högskoleprov (fy fan)
Söndag - Jobb 11-14


Älskar när det börjar dra ihop sig mot vår. Gillar att ha allt det där framför sig, varma och ljusa dagar och kvällar, jobb, festivaler, fester, stugan och allt det där, som är somrigt. Bjuder på lite sommarbilder från stugan /Olivia 





Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav


I'm loosing control right now and I feel it's right


Solen skiner idag och ikväll har jag bokat taxi för mig och olivia, kanske jenny, för att åka på äventyr;) hihi
Jag den rike av oss står för kostnaden, för jag är så snäll idag

/A


hej sol som inte finns?

halla hej! regnet oser ner och vi laser bocker som aldrig forr!  vi befinner oss pa railay beach och kommer osss inte ens har ifran for det stormar for mycket..  jag tror att nagot vill oss illa helt enkelt? idag har vi annars  varit pa  en fard in i skogen tatt jagade av alla mygg.. vi hittade ocksa en grotta som vi kikade in i! 


/m

Pellekursen!






/Olivia

Catch me if you can

Bra drag på klosterg.
No one partys like her;)
Kusin och underbar vän i samma kungliga form
Therese Jonsson, även kallad T-rex

/A

Do you care enough to see?

Denna helg kan dra åt helvete.
-Var i allafall kul på pellekursen!


Thailandsresan vidare mot nya aventyr

Jag och mallan skulle bara byta till stranden bredvid imorse, men trogchaufforen ville kora oss betydligt langre sa vi hoppade av efter att ha akt fram och tillbaka till samma strand som vi var pa hela tiden. Det blev en kostnad helt onodig. Bestamde oss istallet for att hoppa pa en longboat och ta oss vidare till Railay, har haft sol hela dagen och ar en aning branda. Enligt alla ska detta vara partystallet, men vi har mest sett skog och unga svenska flickor som oss. Och givetvis dessa forbannade snuskpar. Far val soka reda pa nagra snygga man att hanga med. Om dom finns har. Betalar bara 500bath per natt men bor hyffsat bra, gillas jada. Vad som sker imorgon vet man aldrig, ar det bra vader kanske vi tar en longboat ngn stans och hanger, kostar som ingenting!
/Karolinnnnnnn

One night to be confused

Tyckte det här var så gulligt så jag snodde kortet från Davids syster, hihi!
/Olivia 


Partyweekend!

"JAG ORKAR, JAG ÄR UNG!"

Fest fest och åter fest sen jobb varje morgon.

Jag, Mari, Anna och Thea var ute igår och ägde dansgolvet på mollys;) Sen gick jag och Mari på Max och sen hem:) 

Ska bara gå på en promenad för att lugna mig lite, sen taggar vi om för ikväll!




/A

tur att vi inte ar gjorda av socker.

vi  ar pa regn semester.   solen har varit framme 2 dagar av den tid vi har varit ha.  igar kl 6 pa  morgonen  blev vi hamtade  av en mini buss som skulle ta oss till piren dar farjan skulle  ga ifran. Vi satte oss pa farjan fran  koh samui till fastlandet, vi blev vackta pa farjan bada hade lyckats somna pa baten,  tur att det finns snalla manniskor! sedan begav vi oss mot krabi (aonang) med  en mini buss som korde som en galning vi var framme pa 2 timmar.  vi gick ner pa strande och utforskade omgivningen. valdigt fin natur runt om har i Aonang fast vadret gor det inte de minsta roligt.

idag har det regnat hela dagen.. at nagon spannande lunch med rakor och ingefara,  min mage  blev stekt sa fick avsluta med en frukttallrik, de  var  gott  men starkt som sagt har typ ont imagen nu.. Karro at en hamburgare  som sag ut som en semla med sallad istallet for gradde!  undra  vad som sker ikvall hoppas  att  regnet avtar sa vi kan leva iaf.



tillkommna grejor pa resan ar ett halsband (ett orange sant dar som lyser) som karro fick av nagon pa Green Mango, i utbyte av en stukad arm!

en bortsprungen grej ar ett av mina vita linnen som har fursvunnit nagonstans.


/ en deprimerad malin och karro.

jag saknar.....

.. min Klas. Men tur att man har Malin istallet, hon sover sa nara hon bara kan sa narhet far jag. Dessutom kan vi prata med varandra aven om den andra sover. Hon ar allt mysig min flickvan, det ar dessutom karlekslandet om nagot det har. Sa vi haller handen och smeks som alla andra. Vi har aven nott fashion tv inget som ar att rekommendera.
Glada halsningar fran regning Ao nang
/Karolin


Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker.

Den här dagen började inte bra, den fortsatte inte bra och den kommer inte sluta bra heller. Blir att ta det lugnt och tagga inför kursen i morgon istället. Håller även på att bli sjuk, vad bra, precis vad man behövde.


Känner verkligen hur mycket jag måste flytta från den här staden efter sommaren. Finns inte en chans i världen att jag stannar ett år till, blir att starta om på nytt vilket vid det här laget känns mer än rätt. Har klickat in några utbildningar i varukorgen på studera.  Så hoppas på bra resultat på högskoleprovet nästa helg och att betygen räcker till.

/Olivia


Be someone

Nyduschad och sugen på en promenad i vårvädret!

Hade planer med ollebull men det ändrades när hon och jenny skulle till luleå med jobbet. Så istället passar jag på att ha INGET att göra och tänker laga en lite extra god middag ikväll:) Måste bara gå och handla först... och kanske städa också.

Hade tänkt ta en springtur i morse men när jag vaknade av att det blåste galet mycket så tappade jag taggen och fortsatt sova istället:) Förvånas inte om jag får en vindpust i ryggen på väg till stan, halkar och får hjärnskakning...igen...

Helgen blir full av jobb och festande, hur ska jag orka? Men det är värt det!;)


Igår direkt efter jobbet åkte jag till Olivia och tillsammans med Jenny gick vi på Coasters. Såg Nikola Sarcevic live, riktigt duktig! Vi började med att beställa mat och åt tills byxsömmarna sprack. Pratade och skrattade mest hela tiden;D Helt enkelt en grym kväll!



/A

Regn regn regn.

Igar blev det forst lite preparty pa the Ark dar det var beachparty, hangde med tva tjejer fran australien och fick sallskap av nagra killar goteborg. Efter gick vi till Green mango dar det dansades som aldrig forr. Men sjalvklart lyckades jag gora stortdykning fran en scen och har antagligen en rejal stukning. Dagen hanns med nagon timme solande innan regnet kom, da tog vi skydd med hjalp av massage i en timme. Imorgon ska vi resa vidare, fragan ar om man ska jaga solen uppat i landet eller om vi ska chansa pa att alla vadersidor har fel och att det ar sol aven i sodra thai. Har kommer lite bilder fran gardagen.
de roliga vadret.
/ karro och malin

I don't believe in much but I believe in you.

Trevlig kväll ikväll! God mat och Nikola Sarcevic var vääldigt bra!! Spelade alla låtar som jag hoppats på förutom en, men totally worth it - loved it! /Olive

Lovetrap
Lock sport krock
Viola
My aim is you
Vila rada



You are the reason i am living and to you I owe a lot.

Blev 1½ mil idag, sköönt i kroppen efteråt. Dock inte i foten som mår ännu sämre med skavsår också, nu blir det att chilla en dag och se hur foten mår på fredag! Nu ska jag duscha och göra mig klar, bokat bord på Coasters kl 7. Undra vad man ska ta på sig..

Undrar också hur det är med the lesbian couple! Miss you
/olivia

Halsningar fran ett regning koh samui

Garkvallen blev en mycket blot utekvall i koh samui, hangde med tre trevliga man, en san francisco bo, och tva hollandare(eller polen). Fargglada drinkar dracks och det minglades pa. Imorse stod vackaren pa 9 och sakerna packades ihop. Bytte boende, halften sa dyrt alltsa typ 50 spann per person och natt. Ungefar lika frascht, men vi skedar inatt. Imorgon kanske vi byter igen, kanske inte. Hyrde oss en kajak idag och paddlade runt i viken eller vad man ska kalla det. Sen snoozade vi pa stranden sa folk skrattade at oss. Efter det kom regnet, det regnar fortfarande darfor sitter vi har och bloggar pa. Snart ska vi ga en svang pa stan, och ikvall blir det att ata ute igen. Ska tydligen vara beachparty, sa far se hur det blir. Vet inte riktigt hur lange vi stannar har, sen blir det nog vidare till phiphi eller krabi. Fragan ar om det blir bat och buss eller flyg.
Blir inga fler bilder da datorn tar femhundratjugosju ar pa sig.
Tjingeling.

forsta kvallen innan fullmoon

vi lagar varan egen mamma jag lar mig!Gardagens hotellrum

Dagens utsikt.



Do you care enough to see, she's in pain and misery

Är superladdad inför kursen i helgen, vill verkligen att det ska gå bra för en gång skull..
Förresten!! Veckan blev plötsligt ännu bättre. 
Onsdag, i morgon, coasters & Nikola Sarcevic.  
Torsdag, Upp till luleå och se matchen med jobbet.
Fredag, Kanske party hos Her(r)melin.
Lördag, kurs.
Söndag, kurs.

Något som är vääldigt minus är att min kropp helt har lagt av? Ont i ryggen, har dock blivit bättre än för ett halvår sedan men nu jäklar är det ngt som ligger alldeles på tok för fel. Dessutom så sprack något i foten när jag sist tränade och jag har nu en inte så liten svullnad  på vristen, som bultar och bankar! Och på tal om bultar och bankar så ska jag kolla upp hjärtat eftersom det slår inte riktigt som det ska. Frisk tjej va?
Blir i allafall träning i morgon, det är bara att bita ihop! All smärta går nog snart över!
/Sjuk liten Oliv

Dream on



Har gått på stan med Mari idag:) Kom hem med lite småsaker.

Mina senaste köp!






/A

stekt

hej nu har jag bytt farg fran ljusbla till en mer rod brand ton.. vet inte vad som ar battre dock!  nu blir det att  kopa en keps eller nan slags solhatt att tacka huvudet med !  

 nu ska vi ta oss en breezer i nagon bar!


mvh malin

Living life

Idag har vi stekt pa stranden. Brant knavecken och harbotten, och malins ansikte bubblar. Nyss kakat pa en restaurang dar man fick ata buffe hur mycket man villle for ca 25spann. Riktigt gott och man stekte eller kokade maten sjalv. Ikvall hade vi tankt oss pa Ice bar dar det tydligen ska vara minus grader, och imorgon blir det nog beach party. Dagen ar inte bestamd, kanske en massage for mindre an hundra kr, solen bor nog hallas ifran. Imorgon ska vi flytta ut fran varat rum och har varit pa lite jakt idag, sa far se vart vi hamnar.
Inga bilder idag eftersom jag inte vill fylla pa listan med bortsupna saker med kamera sladd.

Hejs och puss!

Karolin

Låt mig höra kärlekens tunga

Blir ganska mkt bloggande när man har lite att göra..
Blev ett ganska lätt pass på 360 idag så her mig nog också ut på en joggingtur. Ska bara laga lite krubb först. I morgon blir det att stiga upp tidigt för ännu ett träningspass, den här gången med AnnaBanana. Tänkte efter joggingturen gå ner till hemmakväll och hyra mig någon/några filmer.

När jag var med David så sa jag att jag ville se en film som jag ska ha hört vara bra, "Till det som är vackert" eller vad den nu heter. David för övrigt gillar inte svenska filmer så han sa bara, men vad kul att du ska se den.. Jaha då får man väl se den själv då.   

Lite mer bilder från Kallestaden.







HAHA vi kom bara på att vi måste göra en ny malibu-pose-bild! 

2009

2011


/Olivia





 

Hej!

Idag har jag varit på utbildning på Brinken om hygien. Nu befinner jag mig i läggan och ska trycka i mig lite mat för att senare ta en löprunda. Imorgon blir det jobb och senare på e.m jobb...

Längtar till helgen för då ska jag få vara med min käre Fellebubbe sen kommer syster och Enrique hit hela långa vägen från Stockholm = nötning på dom.


Sugen på godis...

Ha det!

J

Halsningar fran thailand

Landade i Phuket fredag kl 16, akte till ett riktigt skabbstalle dar det var kackerlackor och odlor. Klev upp nasta morgon och satte oss pa bussen, akte buss hela dagen sen bat till Koh pagnan. Karro spydde som ett barn, och det gick sjo. Klev iland pa on och akte till Klas och co. Snabbt gora sig iordning for att festa sonder pa fullmoon. Vi var vitare an manen. Nasta dag chillade vi i poolen hela dagen, blev lite branda. Efter en heldag i poolen sa blev det fest igen. Denna gang poolparty, dit vi anlande vid tva tiden pa kvallen. Idag har vi rest igen och ar nu pa koh samui, ska snart bege oss mot mat och spana runt pa utelivet ingen alkohol for oss dock da vi ar lite doda i kroppen och har taggar i fotterna och ben efter en upptacksfard i skogen, men vi hittade iaf hem tillslut.













Antal bortsupna grejer
Tva par flipflops
Sammes halsband och bors
Ett par trosor
Varandra
Pengar
Listan kommer troligtvis att fyllas pa om jag kanner mig och Malin ratt.

Vi saknar er darhemma men inte landet. HADES PA ER!!!

KAROLOT OCH MARLIN!


It was planned from the beginning and the plan was carried through, and I'm still in the middle.

Vill köpa mig ett nytt skal till mobilen, vilket är frågan?! Dock så tror jag att jag utesluter det rosa eftersom det ligger på dryga 4 lusentappar!
Diamond Black
Diamond Light Silver
Crystal Pink
Nu drar jag mig mot 360. Let the fat burn! 
/Olivia

If I'm moving like this, then you move it like that

Fullt upp i veckan med jobb och vänner!:)

Mot jobbet nu! Men först bjuder jag på en bild på de tre vännernas första år på atorp;)


hahahaha så smååå!

/A

I just want to hear what you have got to say

Har just lagt in bilderna från när vi besökte Sofia & Anton (Svante) i Kallestaden. Så här kommer ett litet smakprov på hur morgondagens bilder kan se ut. Kommer dock inte lägga in fatboost bilderna, för de ska banne mig inte visas för allmänheten!

Tycker vi är rätt söta.

/Olivia


You will be someone they would look up to.

Puuuh, är helt slut efter att ha varit på ladan. Inte för jobbets skull utanför att det alltid ska vara så helvettes spännande när AIK spelar, $in i det sista ska det vara, men tur att det gick vägen! Semi mot Luleå, kunde väl inte bli roligare?

Veckan kommer nog rulla på ganska bra, blir som sagt jobb och hoppkurs i helgen, men för att inte tala om onsdag. Ska gå den "låååånga" vägen till Coasters och se Nikola Sarcevic (Sångaren i Millencolin). Längtar som stryk, har ju lyssnat på den snubben sedan 7an, typ. /Olivia


Teddybjörnen Fredriksson

Har hunnit hända mycket på några dagar i Umeå haha. Vi är inte stolta över allt, men det är kul med galenskap!
Åkte buss hem idag och körde max-drive in till lunch med mamma:) Har just duschat och ska ta en prommis i fina vädret.

Bra

 
Vi ägde coronas dansgolv;)

/A


jag har gått för långt, kan inte sluta gå, hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Denna dag har inte varit så händelserik. Sov 3, 4 timmar i natt. Har hunnit med att skjutsat pappa till pk och därifrån ska de med sin lilla "turnebuss" till umeå för en spelning. Höll fan på att skratta ihjäl mig! Hur som haver så blev det en promenad, hade ingen lust att gymma idag eftersom ryggen inte riktigt håller. Taggar morgondagen att jobba i domartornet, älskar att se på ponnytävlingar, dock roligare när man var med själv men man ska ju växa ifrån det också. /O

 
2007 & 2009,  lilla ponnyplutt.

Happiness

Hade planerat att vara i säng nu, men det blev inte riktigt så. Men glad är jag över det för kvällen blev bättre!

Ska skynda mig att packa och ta en dusch, för imorgon ska jag jobba heeela dagen, sen åker jag direkt till bussen som tar mig till Umeå! Wohoo! Bra belöning efter en veckas hårt jobb;)
Känns hur bra som helst;D taggar sönder!

Blir mys på fredagkväll för jag kommer fram ganska sent. Sen FEST lördagkväll;) och mys igen på söndag!
<3

I don't care if the whole club is dead, cause the party is in my head!

/A

e både full och kåt a du vet ja flyter på lite som en gummibåt

Läst alla bloggar jag känner är värda att läsa, försöker lyssna på musik jag tycker är bra men någon person tycker att han har bättre musiksmak så han har dragit på högsta volymen på sin medtagna högtalare. Tacktack. Ätit en pizzaslize, mår illa, vill ha lite chips, sen vill jag sova också. Vi har mänskådat i några timmar, enligt Malin har dom bättre ansiktsdrag här i södra sverige. Ingen kommentar från min sida. Det jag kan säga är att män här är lite feminina och pratar kvinnligare än vad jag gör, inte för att det är speciellt svårt. Har sett en man köra drive in med sparkcykel, vi tog kort.
Kl 23 går vårat flyg mot varmare destinationer, jag ska ta av mig skorna direkt jag klivit på, alla kommer att somna av odören. Ska försöka stå ut de 50 minuterna framför datorn sen kanske sova på en bänk.
SEYA.
/karolin










jag är blå, vilken färg är du?

sitter och fördriver tid på arlanda...   flyget blev bara sådär 3 timmar försenat! vill bara vara framme, somnade på flyget till arlanda..   hoppas bara att jag kan sova nu på planet!

  hejdå sverige vi syns om 3 veckor!


/m

The early morning, the city breaks, and i've been calling years and years and you never left me no messages.

♥Tror aldrig vi haft såhär rent hemma, har jävlart dammsugat, dammtorkat, skrubba överallt! Luktar sånt där rengöringsspray över hela lägenheten. Det är faktiskt ganska kul att städa när man väl kommer igång och om man har skithög musik på. Dessutom så ääälskar jag att se resultatet, tog även tag i mitt egna rum.
Nu har jag satt mig ner för att chilla en liten stund innan jag ska ta mig dagens första och sista måltid (blev så inne i städandet). Därefter sticker jag som tidigare sagt upp på maxi för lite handling och kanske en sväng förbi stallet!

Saknar denna lilla flicka så oerhört mkt!
/Olivia

I found a way to let you in

Nu ska jag ta tag i en storstädning här i läggan och får även en liten peng för det.. vääärt!
Orkar dock inte ta mitt egna rum, som egentligen skulle behöva typ..saneras. Sedan blir det nog ett pass på 360 och en promenix. Ikväll tar jag bilen upp till Maxi och handlar inför en god middag som väntar i morgon, då även brorsan kommer på besök ♥
Fruktansvärt tråkigt inlägg och helt meningslöst.


Ta det lugnt i Thailand nu barn!
/Olivia

Adjö skellefteå, hej thailand!

Spruta numero 3 avklarad. Väska packad. Bara att invänta Malin och sen mot falmark. På lördag ligger jag och Malin på playan och steker, förhoppningsvis, om det inte regnar då. Vi kommer att ha sjukt kul och ni torrbollar och snåljåpar som inte följer med ska allt ångra det.
Vi ska ta väl hand om varandra, vi ska inte dricka sånt vi inte vet vad det är, vi ska inte följa med någon suspekt person och även fast vi kommer bråka varje dag ska vi ta hand om varandra. VI LOVAR så var inte oroliga. Vi kan sköta oss.
Vi kanske bloggar någon gång, eller flera gånger. Men vänner och familj, förvänta er inget sms för det kostar HELA 4KR ATT SKICKA!
Vi hörs pusshej!
/karolin


Lesbiskt par, syskon, belgier ja vi har blivit kallat för mkt.

milano i några bilder

övernattade i förorten, höll inte på att ta oss där ifrån!
centralstation
åt fiskskinka..
var på fotbollsmatch, såg Zlatan! som senare blev utvisad.
någon kyrka
tog kort med underklädesmodeller och Magnus.
hemresan på flygplatsen.
inhandlat.
tack för resan världens bästa bror!
/m

Winter winds

But my head told my heart this time no, this time no.

Haha

 Kul på jul
/A


MEN HADET SÅ BRA I SKELL!

Min älskade mascara finns inte längre, blev en betydligt dyrare som jag hoppas är minst lika bra som min gamla kärlek. Ska städa ur lägenheten nu, stänga av dator, bädda säng, slänga sopor osv. Ikväll åker jag hem, packar och sånt som jag velat göra lite tidigare. Saknas nåt nu är det bara och leva med det. Imorgon blir det spruttagning på morgonen, sen hem igen för att packa klart, plocka upp Mallan och sen mot Falmark. Sen är vårat flyg till thai försenat till kl 22 så blir att hänga lite på flygplatsen. När vi kommer till thai ska vi stanna i phuket, först var tanken att stressa vidare till fullmoonparty men när vi kommer fram så sent så struntar vi i det helt enkelt. Vi kommer garanterat inte lida brist av alkohol iaf.

/KAROLIN


Lightning crashes

Är lika töntig som Karro och lägger upp en sådan här sak som man lägger upp när man har jääävligt lite att göra.

1. Tre ord varför du sist spydde? Den satas alkoholen.
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – Blev bländad av solen.
3. Vad gjorde du för 30min sen? – Såg en idiot på resa, jävligt kul.
4. Vad hände dig 1995? – Säkert inte mycket viktiga saker.
5. Vem fick dig att skratta senast? – Karl pilkington
6. Vilken färg är din borste? – Tandb. svart, hårb. svart, röd, brun, grå.
7. Vad köpte du sist? – Ägg, sallad, tomat och paprika.
8. Vilken färg har du på din tröja? – Organge & grå
9. Var förvarar du dina pengar? – Banken och plånkan? som normalt folk.
10. Hur var vädret igår? – Sunshine!
11. Vad ser du fram emot? – London!
12. Snarkar du? – Näe men andas jävligt konstigt.
13. Vad är 15? – Sånna personer som gör detta dagligen.
14. Vilken skostorlek har du? – 37, 38.
15. Vill du klippa dig? – Nej, men borde.
16. Är du över 25? – Nej..
17. Pratar du mycket? – Beror väl på, fast rätt mkt.
18. Kollar du på O.C? – Har sett alla avsnitt typ 100ggr. Men inte längre.
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – Olivia..nej?
20. Känner du ngn som heter Steve? – Näe.
21. Hittar du på egna ord? – Nej är inte så påhittig.
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – Näe, D får väl vara med vem han vill.
23. Vad har du för mobil? – Iphone 4 ♥
24. Vem ringde dig senast? – David.
25. Biter du på naglarna? – När jag är hungrig. Näe fan så äckligt.
26. Har du lockigt hår? – Ja egentligen, men ALDRIG MER.
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – Bruce, förhoppningsvis.
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – Jag själv. Nämen alla viktiga.
29. Hur många gånger har du svurit idag? – 2 ggr kanske?
30. Vilket ord säger du ofta? – blööööööö, är inget ord men ett läte? varierar mig rätt mkt..
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – Yes, hard work work!
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – Dave troligtvis.
33. Vad borde du göra nu? – Skaffa mig ett roligare liv.
34. Har du något smeknamn? – Olle?
35. Sover du mycket? – 6-8h/natt.
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - Mannen utan öde. 
37. När var du sist ute? – När jag stod utanför dörren..in.
38. Har du gråtit idag? – Nej men nära.
39. Är du en glad person? – Beror väl på till vad vi har att göra med.
40. Har du roligt nu? – Annars skulle jag inte göra det här.
41. Vad äter du helst? - Olika, men är jag bakis så får de fan bli nå fett.
42. Vem var du med sist? – Pappaa!
43. Pratar du i sömnen? – Nej men ger ifrån mig konstiga läten som sagt.
44. Vem kramade du sist? – Gav min lille polleplutt en kram.
45. Nämn den bästa personen – Jag..pff.
46. Tycker du om någon just nu? – Näe fy fan.
47. Vill du flytta? – JAAAAAA!
48. Hur ofta borstar du tänderna? – 2 ggr + flux & plackers.
49. Är du egoist? – Kanske de.
50. Gillar du att bada? – Love it, när det är varmt.
51. Skrattar du åt allt? – Nej bara åt roliga saker.
52. Vem får dig alltid att skratta? – Har fan annat å göra än att sitta och skratta ett hela tiden.  
53. Gråter du när du tittar på filmer? – Ja ibland.
54. När grät du senast? – De ni!


Två riktiga krulltottebarn ska jag tala om för er!
Här var jag dock halvskallig..

/Olivia


hemma igen!

borta bra men hemma (sämst) ! tur att  man ska bort från snön och kylan igen redan på torsdag! alltså om mindre än  2 dagar!  en resa som jag ser fram imot som fan! Hatar kylan, snön, sverige och mest av allt Skellefteå!  på torsdag  gäller det, flyget mot Thailand med Karro! slipper ha ont i lederna och föräldrar som tror att dom kan bestämma över en!  Fest, sol, bad och snygga män i badshorts kan det bli bättre?

Argare än  vad jag har varit idag kan jag inte ha varit på jag vet inte hur länge...
börjar med att en unge sitter och sparkar mej i ryggen hela resan (tre timmar) från Milano till Stockholm.. jag ger ungen en ond blick..  när jag landar i stockholm  har jag inte mycket tid på mig så snabbar mej allt vad jag kan från utrikes   tillinrikes när jag  just har kommit igenom tullen på inrikes  så ringer  det ett okänt  nummer och säger att jag har min väska  där...  väskan skulle ha varit incheckad hela vägen till Skellefteå! är hungrig, arg, trött och vet inte  vars  jag ska..  visar sig att jag måste  springa tillbaka helavöägen till utrikes igen hämta  sata väskan  som det till och med står på lappen att den ska skickad direkt till skellefteå...  Vill döda han med Harry Potter glasögon... iallafall bryta av de dära fula glasögonen..    springer vidare med väskan i högsta hugg. checkar in en väska som redan är incheckad. känner att jag vill grina som ett barn men biter mej i läppen och går vidare.
Tack för den annars helt perfekta julklappen och resan kära bror!
(bilder kommer senare)
/m

vi faller så fort

Såna här bussar gillar jag. Trådlöst internet, så jag kan då rent göra bort lite skoltjafs påväg hem. Annars då, min tidsplanering har blivit totalt förstörd. Var mening att jag skulle åka hem till hamn idag, hänga med min familj sådär, äta god mat kanske, se en film. Packa litegrann, lägga in musik på mobilen ja sånt där jag behöver göra. Men icket, min pappa har gått och blivit magsjuk! Hur kan han????? Nu får jag isolera mig i lägenheten, leva på nudlar och rostat. Sen packa på torsdag efter spruttagningen och sen direkt till flygplatsen. Så tackar pappa, det här gjorde att det tar en månad innan du får se din älskade dotter igen.
/karolin flickan med tur


tusen gånger starkare

vi får armbågar på brösten hela tiden. DET GÖR ONT!

you're losing me

Goder morgon.
Kramat hejdå till tjejerna.
Malin har inte kommit hem från milano än.
Jag har inte packat eller nåt än.
Jag går i skolan idag och imorgon.
Jag har inte städat/diskat.
Jag har ont i magen och är nervös.
Jag börjar ångra mig lite smått sådär.

/Karolin


Kanske ändå allting inte var så jävla enkelt då

Nu har han lämnat mig, vi fick väl ca 3månader tillsammans. Dom har varit bra, nog för att vi inte träffats så mycket, men stunderna tillsammans har varit underbara. Jag hoppas att han får det bra, han förtjänar någon som tycker om honom för den han är. Kommer att sakna honom enormt mycket. Men just nu behöver jag lite extra cash, ska ju på suparresa med Malin i tre veckor.


Ikväll tar jag ännu ett avsked, den här gången av tjejerna. Och imorgon tar jag avsked av lägenheten.

/Karoliiiiiinnnnn


Goodbye my lover, goodbye my friend, you have been the one, you have been the one for me.

Pappa har klampat innanför dörren och tagit min bästa vän som ska in på..rehab. Hejdå Iphone♥
/Olivia

but you're so far away

Sportlovet är slut, men jag sörjer ej. Har svårt att se hur jag ska hinna med allt, men det löser sig nog. Ska snart sätta mig på bussen till Umeå för grupparbete. Ikväll hoppas jag kunna hänga med mina brudar sista gången på ett bra tag. Annars åker jag hem och hänger med min familj, eller ser en film i ensamhet.
Somnade på soffan igår vid åtta, missade solsidan och bigbrother. Kung.

/karolin

Jag saknar.

thihihiihih

Tycker att jag har lite för lite att göra, (NOT) så därför gör jag den här lilla listan istället för att ta tag i det som jag BORDE ta tag i. Går skola måndag, tisdag, onsdag. Så jag borde kanske packa när jag väl är i hamn. Åker mot stan ikväll igen för att dregla ner nytvättade sängkläder.

/karolin

1. Tre ord varför du sist spydde? för mycket alkohol
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – tvättade sängkläder
3. Vad gjorde du för 30min sen? – kom hem från stan
4. Vad hände dig 1995? – Har inga minnen sen 4års åldern
5. Vem fick dig att skratta senast? – Olivia tror jag kanske
6. Vilken färg är din borste? – min hårborste är grå, ena tandborsten är väl grön, den andra är gul
7. Vad köpte du sist? – Pommes på frasses
8. Vilken färg har du på din tröja? – grå
9. Var förvarar du dina pengar? – de få slantar jag har kvar är på banken
10. Hur var vädret igår? – solsolsol
11. Vad ser du fram emot? – torsdag och thailand
12. Snarkar du? – tror inte det, men gnisslar tänder
13. Vad är 15? – beror på vad det gäller
14. Vilken skostorlek har du? – 36
15. Vill du klippa dig? – ja det tror jag
16. Är du över 25? – nej jag är tonåring i någon månad till
17. Pratar du mycket? – i fyllan kan jag prata lite väl mycket, annars nej
18. Kollar du på O.C? – Nejnejnej
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – Inte det inte
20. Känner du ngn som heter Steve? – tyvärr nej
21. Hittar du på egna ord? – kan hända
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – ärligt, ja
23. Vad har du för mobil? – Htc wildfire
24. Vem ringde dig senast? – Emma imorse
25. Biter du på naglarna? – Jag äter mat om jag är hungrig
26. Har du lockigt hår? – Har jag inte
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – jag går inte på konsert
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – Alla mina vänner thiihi
29. Hur många gånger har du svurit idag? – svär aldrig, låter så hemskt
30. Vilket ord säger du ofta? – fan kanske
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – japp mot umeåååå
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – Klas kanske
33. Vad borde du göra nu? – fixa inför thai
34. Har du något smeknamn? – Karro
35. Sover du mycket? – kan jag inte påstå nej.
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor – Black swan var väl okej
37. När var du sist ute? – när jag kom hem
38. Har du gråtit idag? – Nope
39. Är du en glad person? – väldigt pessimistisk av mig
40. Har du roligt nu? – nej
41. Vad äter du helst? – beror helt på
42. Vem var du med sist? – olivia
43. Pratar du i sömnen? – Ja ibland kan det hända.
44. Vem kramade du sist? – Malin Nordvall, lite sjukt sådär.
45. Nämn den bästa personen – men det känns orättvist
46. Tycker du om någon just nu? – Jamen det gör jag ju
47. Vill du flytta? – Ja det vill jag
48. Hur ofta borstar du tänderna? – Minst två gånger ibland fler.
49. Är du egoist? – Ja men inte alltför mycket
50. Gillar du att bada? – har varit simmare så ja, men inte där det finns havsdjur
51. Skrattar du åt allt? – Är jag på det humöret så
52. Vem får dig alltid att skratta? – Det är en konst ingen kan
53. Gråter du när du tittar på filmer? – Ja om det är en gråtdag
54. När grät du senast? – igår när jag kom hem från Olearys.

Klas kom hem, jag saknar att fläta ditt hår. 

Brand new day

Vet inte vad som händer med min dator. Både mina facebook- och blogginlägg far bort mellan gångerna jag loggar in:/ Får hoppas det funkar bättre idag!

Gårdagen spenderades hemma med bästa Anna Nordahl. Pratade konstant, hade så mycket att berätta och ta igen. Blev även tacos och Melodifestivalentittande. Haha man kunde tro att hon inte ätit tacos på hundra år ;)

Hur bra känns det inte att alla vänner börjar komma hem i tid till sommaren!? HUR BRA SOM HELST!


Nu hinner jag inte skriva mer, ska till jobbet! /A

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut flyger högt men jag landar så dåligt

Mått bättre.
Förfestade hos Sandra, först bara tjejer, sen for typ alla för att gå på allstar. Men dom ersattes av ett gäng pojkar. Jag och Emma tog oss till Olles där vi minglade runt till stängning, första gången på mycket länge jag varit ute så länge. Gick hem och la mig utan att äta fettmat. Det ångrar jag idag.
Ska väl försöka få i mig något ätbart, sen ska jag fortsätta mysa med soffan.

/karolin

typ såhär känner jag mig.

säg att du älskar mig

Ändrade planer, ingen film ikväll. Tar mig några cider, någon drink men absolut ingen shot. Sen ses vi ute någerst. Dags att leta igenom garderoben och tagga till.
Skålis!

/Karolin


En liten flicka taggar för zoo tour.

taking me higher

Solen skiner. Mitt huvud gör ont, sov på prydnadskuddar inatt. Igår var bror plus hans familj på middag, sen sågs Black Swan igen, och León. Sen hade jag feber och kunde inte somna. Idag vaknade jag som vanligt klockan 8.00
Dagens planer är kanske stan med mamma, apoteket ska plundras och lite annat små tjafs ska inhandlas. Kvällen ser inte ut att bli särskilt spännande, lutar åt ingen utgång utan sitta hemma igen. Malin kan ju ta sig i röven och låta bli att åka bort.
/karoliiiin





Dum av dig, säg bara till när, var, hur.

Vill tillbaka till Kallestaden och Sofia & Anton.
Nu är det en (två) sak man mindre ser fram emot men allt förändras med tiden.
Imorgon blir det att inta farlig dricka med andra ord alkohol. Jag David och Karro drar oss till Herrmelins nya lägga där vi ska parta tills vi stupar. Spy på väggarna, riva ner alla hyllor och slå sönder fönster, mjaaoo.
Men före det blir det jobb och därefter det jag är bäst på innan fest - Stressa!


Kom tillbaka ?
/Olivia


vem är full egentligen?

Sms konversation med Malin som sitter och ska snart lyfta till milano.

Malin: Sluta! Kul ett gäng fulla killar sitter bakom mig...

Jag: hahahahah häng med dom


Malin: Haha nä din lever om så flygvardinnan såg arg ut och ban shyyyyyy....


Jag: Vem är full du eller dom?

Malin: Dom dom skriker och. nu kom Eh gubbe som luktar konstigt som sitter bredvid mej...

Ska jag vara ärlig så tror jag malin var den som fått i sig för mkt alkohol

kärlekens tunga

Jaha, alltid när vi tjejer träffas och har grabbkväll, (fetmat och glo på hockey) så går det åt helvete för AIK. Men det var trevligt iallafall, kvällen avslutades med en promenad med Olivia genom stan. Somnade på soffan och vaknade vid fyratiden. Somnar alltid i soffan nuförtiden, tvn är mitt sällskap.
Ska snart gå mot stan för att möta upp Jenny och Malin, kanske bränna lite pengar, förhoppningsvis inte.
Tjingtjong.
/Karolin


mitt hår luktar regnskog

först var jag påstallet red ut med Lina och Jenny, hästen busade lite..  snabbade mej hem fortare än vinden gjorde jag mej klar för att träffa karro på Ticket.  dyker hon upp nej.. får ett samtal av en mindre glad karro, hon hade tydligen kört fast! när jag kommer fram till Klas hus  där Karro befinner sig, ser Karro skotta snö och en fastkörd bil kan jag inget annat göra än att skratta!!   tur kommer det en postgubbe, en man och en kvinna med en barnvagn. Jag löser problemet! "Du hjälp till här" säger jag till postgubben   och  två sekunder senare  ser jag mannen och kvinnan, tittar på mannen och vräker ur mej " JA du med!" Postgubben, mannen i kostymbyxor och jag  får loss bilen ur snödrivan....
Fröken Karolin ska nog inte köra något mer innan Thailand.
skam den som ger sig!
/M

Tjenis

Lämnade av min man på hallen i morse sen bar det av till stallet för min del där jag red ut med Lina och Malin. Red Fellebubben som var jättesnäll :) Sedan dess har jag varit en duktig hemmafru som har shoppat lite till hemmet, städat, och diskat :) k'nner mig så duktig. Dock är tvättmaskinen sjukt seg och jag har två tvättar kvar innan brudsen kommer förbi och ser lite hockey... :S Aja annars får jag agera hemmafru imorgon också.

Nä nu väntar mitt ägg i pannan på att få bli uppätet, håller på att svälta ihjäl...

/ Jenny


självförtroendet är just nu inte på topp.

Jag kommer inte köra bil något mer förrän jag är hemma från Thailand. Idag lyckades jag köra fast i en snöhög på innergården. Mittemellan två hyreshus, ja varsågod och titta på en mycket arg flicka_91 som försöker skotta sig ur, samlar ihop grus och lägger under framdäcken, sätter sig i bilen och tar sig inte därifrån ändå. Ringer en vän, vännen kommer, skrattar, tar kort och haffar brevbäraren och en kostymbyxklädd man. Du hjälp till här, ja du med!
Hon i bilen får färgen röd i ansiktet, men tar sig tillslut loss. Vännen Malin står sen och dirigerar misslyckade chauffören ut från gården. Ett antal personer, killar i 20 års åldern får givetvis beskåda denna uppvisning. Man kunde nästan tro att jag försökte mig på något så svårt som att backa med husvagn, eller långtradare.
JAG HATAR SAAB

Ikväll äter jag middag med mina brudar, ser på hockeyn och har allmänt trevligt. Och imorgon är det fredag. Och vet ni vad, nästa vecka är jag och malin påväg bort, lååååååååångt bort.

/KAROLINBRÄNNSTRÖM


Två av mina tidigare misslyckanden, finns tyvärr inte bilder på allt.

Hold my hand

Gårdagen var minst sagt händelserik. Minns att jag flög av cykeln men inte hur eller vart jag slog mig, bara att det tog väldigt ont överrallt. Lyckades ta mig till jobbet men klarade inte av att jobba. Som tur är har jag mina vänner och min familj:) Sötaste Malin kom direkt och hämtade mig och körde mig hem för att senare åka till akuten med mamma. Hjärnskakning och skadat knä:(

Blir däremot kul att tjejerna kommer hem idag!:)

lite misslyckad vinkel:/
Puss på malin!
/A


teenage dream

Känner ett stort sug efter chips, men orkar inte gå några hundra meter till hemmakväll. Blir att leta igenom Klas godisgömmor istället. Malin anländer snart efter det att hon hällt i sig hundra liter kaffe, ikväll ska vi mysa i soffan och se Black swan.
/Karolin

En annan Klas.

Come on

Tjenis, har fått en ledig stund och tänkte därför skriva lite här i bloggen :)
Som sagt har jag Olivia och David varit och hälsat på Sofia och Anton i Kallestad, det var skitkul med massa flams och flumm. Igår så åkte jag hit ( till Sthlm) och åker vidare hem till Skell ikväll. Först ska jag käka lite med syster och Eric sen drar jag till T-centralen och möter upp Olivia och David som kommer med tåget från Karlstad.
Tyvärr så har jag shoppat idag, en stickad tröja, ett par leggings en kjol och ett glasögonshalsband (vet inte vad det heter men ett sådant som man hänger fast glasögonen i så att man kan ha dom runt halsen:) ).
Hittade lite bilder på Anna's dator:
Jag i somras som ska åka ring (LIVRÄDD)
Anna, Stina och jag i Stockholm förra året då vi skulle se Pink
Det var allt från mig!
Jenny

Yeye

Godkänd på Moment A och första tentan.
Skönt.
2moment kvar.

/K

intimate connection

Vinkat hej då till Klas som nu åkt mot thailand. Känns väldigt konstigt och tråkigt att inte ses igen på mer än en månad. Bor nu i hans lägenhet tills jag och Malin tar flyget till thai nästa vecka. Och jag har bara tre skoldagar kvar att avverka, enormt skönt ska jag få be och tala om.
Nu ska jag hänga med min vän Mallan på stan, sen ikväll ska vi hänga ännu mer. Vi måste ju ta vara på tiden vi har med varandra, för på fredag åker hon till milano. Men sen ska vi ju hänga i tre veckor som tur är.

/karolinbrännström

Vi tror att vi kommer få mkt hugg i thailand

3 dagar

idag har jag varit med på banhoppningsträning! för första gången på  2 månader typ har jag kännt att de har gått bra.  skönt att det går bra nån gång iaf..   höll typ på att ge upp de där med att hoppa går som inte bra, blir bara för  nervös hela tiden.. förhoppningsvis  ser det bättre ut än hur det känns!
dax att börja packa också, vill inte göra de sista sekund som vanligt!!! milano på fredag hemma två dagar sen thailand!
/m

blå..

blåmärken har man ibland, nu har jag ett på ett konstigt ställe igen, dessutom gör det rätt ont..
/m

hehe

Men vad tusiken är det som händer, har sovmorgon idag och börjar inte förrän vid 13. Fast ändå sitter jag här och är pigg som bara den. Kanske beror det på att det har blivit ljust ute, kan inte se någon annan anledning.
/karolin

10dagar kvar


....


Rapportering från Kallestaden

Sitter här i Souf och Svantes mkt fiina lägga. De andra gör sig klara inför en liten resa till Ikea och hästaffärer. Vi är alla i olika tillstånd, vissa bättre än andra, jag dock mår som kungen själv!
Gårdagen var allt ifrån tråkigt, började dagen med en runda på stan, gick in på två affärer och kom såklart ut med plagg från varje. Var därefter tvungen att sansa mig, jenny också. En macka slank ner i magen för ytterligare någon timme i Kallestaden. Åkte och handlade godde inför kvällen, allt från godis, chips till pizza och alkohol.
Förfesten var kung, brukar alltid bli tråkigare när man går ut, men icket! Stog i kö till Glada ankan, gick in på Guldapan men resulterade ändå i att vi var i Red room? Allt var king, nu är alla klara så nu åker vi, tjing !

/Olivia

Förresten, vi behöver ingen fatboost.


vad sa vi om vimmelbilder?

inga vimmelbilder ändå ska man lyckas vara med...
melloförfest med chips  som tilltugg..  sen en trevlig utekväll med Emma och Carro.
idag blir det klutmark och åka lite bräda!
/m

You had my heart inside of your hands

Blev ingen melodifestival hos Emma igår. Åt middag hos syster och sen dog jag i tvsoffan, såg hela säsong 1 av solsidan. Vaknade kl 8 imorse och kunde inte somna om. Idag ska jag försöka plugga litegrann och ha prova pån på stallet, sen ska jag väl dö lite till i soffan. Min helg har varit väldigt spännande må jag säga.
/karro

åkte dit för knarklangning

!

En sak är säker... ingen fatboost behövs här i Karlstad iallafall, haha!

/ Jonken

Hittade lite bilder på Stoor'n på datorn ;)

    

Hihi

/ Jonken

Hej!

Idag har vi varit på stan och haft det mysigt :) Shoppade lite granna.

Vi sitter här ikväll innan vi ska ut och hejar på SAIK!!!!

Vi hängde på värsta Färjestadspizzeria med massa bilder på olika hockeynördar ;) På vägen därifrån sjöng vi lite AIKramsor för att jävlas lite.

Som sagt så ska vi ut ikväll och hoppas vi kommer ut där självaste Jay Smith ska sjunga (han som vann idol).


Party mode


Ha det!

/ Jenny som rapporterar från Kallestaden

rolling in the deep

Blev mollys igårkväll. En blandad kväll som innehöll det mesta. For från mollys redan vid 1tiden då var jag spyless på att svettas på ett trångt dansgolv. Men till dess var det trevligt iallafall. Nu blir det inte en droppe alkohol i sverige på länge. Ikväll åker jag till Emma, tittar på melodifestivalen och på mina vänner som intar alkoholhaltiga drycker. Sen när dom beger sig till Allstars lokaler åker jag hem och myser med min mamma, för jag är bara barnet än och får inte vara där.

/KAROLIN

Så här har min dag sett ut, varit ute i solen med min huvudvärk



Party in my head



Bra låt:)
/A

PS.Karolin är fin!

Signed sealed delivered, im yours

Sitter hemma hos Hettingers och tar hand om den här lilla pojken
 Han blev så uppspelt när jag kom så jag beslöt att sätta på han hjälmen för säkerhet skull


Hittade galma bilder från min och magdas resa till stockholm 08 då vi skulle se Stevie Wonder
Hahah ni måste få se lite gobitar

                 


Ska ta en promenad med vovven och möta magda:) PUSS
/A

En klok person sa till mig

ledsen men de är dummare än vad man tror

The scars of your love, they leave me breathless, I can't help feeling,

Har skavsår, ont i huvudet, typ feber och är allmänt inte peppad på allt. Trevlig promenad igår förutom att jag sista kvarteren haltade värre än efter en kväll på station. Ska snart äta en macka göra mig klar och packa ihop mina saker. Man behöver väl typ lite saker i thailand som jag dumpat här hos Klas. Sen ska jag ta mig en sväng på stan, tur att stan är litet så blir väl klar på en kvart ungefär. Efter det blir det hem. Kanske stannar jag där hela kvällen, natten och morgondagen. Kanske blir det utgång. Vi får se.

/Karolin


sånna här dagar gillar jag

idag har jag hälsat på Lizzy  blev en sväng med karro  och Ville i skogen. idag var det Ville som var tam.. lizzy var  som ett vilddjur bocka, skena, stegra och en arg malin.. bröt  typ handleden..  efter det handade jag med mamma bröt handleden igen när jag bar en för tung kasse. stressa vidare till  häst nummer 2 som skulle hoppas! gick bra fast bromsen hade vi visst glömt i stallet. det gick fort som sagt..  efter stallet  snabbade jag mej hem  gick en promenad med karro blev mycket skratt, önska att jag var bättre på att övertala karro om saker...  det går inte så bra för mej på övertalningsfronten...
nästa mål färga håret i en obestämd färg igen?

/m

Here I am

God natt mina vänner, nu orkar jag inte mer idag. Har jobbat tio timmar och känner mig helt slut. Gick en lång promenad efter maten och pratade med mamma i telefonen:) Ska måla naglarna och tagga till imorgon när jag ska jobba och på kvällen vara hundvakt tills maggi kommer hem från umeå:)

Kram till mina fina vänner på denna blogg!


    
Magdalena och jag på Balzac för ca ett år sen


 
 God natttttttttttttt

/A


It was your heart on the line, i really fucked it up this time.

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag!
Sitter och förvånadsvärt lyssnar på Daniel Adams-Ray? Inte likt mig men några av hans låtar slinker in på spotify-spellistan... Idag har jag sprungit lite ärenden på stan och däreftr joggingtur som resulterade med typ..sår i halsen. Har även satt igång med packningen lite smått, snart snart :) Men nu blir det middag och därefter till G&C för hockeytittande!

Den var ju tagen igår...Sofia var iaf söt!
/Olivia

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag


Igår myste jag med min Klas, om mindre än en vecka åker han så då syns vi inte på en månad. Sen så är det ju idag bara två veckor kvar tills jag och Malin åker också. Är så less på att åka buss, plugga, sitta på föreläsningar, vädret, att vara blå i huden så det känns väldigt bra att få fara. Nu ger jag mig själv helg, jag får skylla mig själv och kommer garanterat att ångra mig när jag kuggar på tentan. Men faktiskt, att jag ens pluggar är otroligt.

Vad denna helg har att bjuda på blir spännande att se, har ju som lovat att inte festa.

/KAROLINBRÄNNSTRÖM


Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär




Loco en la cabeza

The one and only Olive är här, och vi inväntar person nr 3. Ska snart åka tuff tuff bil till nån affär och handla. Men under tiden som O pratar med sin pojk så spelar jag musiken i bakgrunden och uppdaterar jag mig om senaste nytt i Skell.

Ha en skön kväll, för det ska vi
Hoj!


Olivia är min privata frisör
/A


im still alive but im barley breathing

Dagen har gått fort och jag har faktiskt gjort rätt mkt av den! Började med en liten joggingtur och det var glaaashalt ute så det blev inte den längsta rundan. Sedan veckohandling med farmor och därefter hem och baka snoddas och laga supergod middag. Nu får vi se vad kvällen väntar! Börjar dra ihop sig till fredag..Sofia är tydligen nykär, inte i Anton dock utan mig David och Jenny...

Love is in the air.


16 år?

idag har jag varit på scandic där man kunde söka sommar jobb, kännes inte  rätt  när jag kom dit  bara  vuxna .. och  en och annan lite  yngre, men efter ett tag möter jag Johanna som gör mej sällskap. Jag var nog kanske inte på  humör för att söka jobb. Eller var det  bara ett antal arbetsgivare som var mer eller mindre less på att sitta där och prata med hela skellefteå.. men som sagt alla måste få en chans till att söka. turen var nog inte med idag iaf... föresten ser jag ut som om jag är  16? eller mindre än 18?  den frågan fick jag idag ... fast man kanske ska se de så att jag kanske slipper rynkkrämen när jag blir 40?
16 år..
/m

My mama told me when I was young We're all born superstars She rolled my hair, put my lipstick on In the glass of her boudoir

Tisdagar måste vara den tråkigaste dagen på hela veckan, antingen är det stallet eller så är det hockeyn alla är på. Själv sitter jag hemma i soffan på tisdagar, eventuellt tar jag mig en promenad. Det som är positivt är att jag har tid att ta tag i det som rör skolan, min ekonomi och sånt där som jag ALLTID annars skjuter på. Finns som inga ursäkter när det som visas på tvn på tisdagar dessutom är skit.
Något som är bra är att det verkar som våren är påväg, kanske när jag kommer tillbaka från Thai så är det vår påriktigt. Vore ju riktigt härligt.

/karolin

Bjuder på en bild på jenny, det är som mest bilder på henne.


just the way you are


Hej!

Tänkte bara lägga upp en fin liten bild på Karro när jag kommer att vara klar med henne, bara för att hon lagt ut så fina bilder på mig :)



/ Little J

Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var, jag sprang snabbt, sprickor blev hål i fasaden.

Snor lite skojsligheter från min älskade vän Sofia
/Olivia


Lista från a till ö.


Alkohol:
Går an om man är på humör!

Allergi:
Att säga vad jag inte är allgergisk mot går nog snabbare.

Armhävningar: kan nog räkna på bara fingrarna.

Blyg:
ibland..hihi

Beroende av:
Livsviktiga saker?

Betyg: Trodde de va bra men inte nog för Psykolog 20,0 & 2,0

Blir glad av att:
Inget är dåligt.

Bor: 4a mitt i centrum i Skell.

Dagbok: Geekness

Djur: Hund & Häst såklart? 

Drömmar: Att ens drömmar går i uppfyllelse, det är ett av ödets råaste skämt.

Dåliga sidor:
 Har seriöst inte tid att sitta här till inatt.   

Ekonomi: En duktig lite flicka som vet pengarnas värde, spara!

Favoritdryck:
Vatten! men Cola finns med på ett hörn också.

Festar: Blir väl någon gång i månaden, knappt.

Flyttat: Jodå är ju inte född här så har nog flyttat längre än många andra, suckers.

Fobi:
Sssssspindlar. HATAR ER!

Foto: Så länge inte jag är med på dem.

Född: 27 oktober 1991, alldeles för sent på året.

Gillar:
När livet är bra.

Graviditet:
Nejnej, blir inte på ett vääääääääldigt bra tag.  

Gråter:
 im a stone..  

Gör dagligen:
Är understimulerad.

Hatar:
Hatar inte, ogillar.

Hypokondriker:
De som känner mig vet svaret....ja.

Imponeras av:
Sånt som man blir imponerad av.

Intressen:
Hästar och sånt där.

Jobb:
Peab, Skellefteå AIK, Academic Work.

Kaffe:
Ja tack.

Kläder: Jo det blir varmare då.

Kompisar:
Bäst.

Länder jag besökt:
Sverige, Finland, Danmark, Norge, Etiopien, Spanien, Turkiet..?

Längd:
 158-59?  

Mobil:
Iphone 4

Motto:
Orkar inte med sånt.

Musik:
Allt förutom dålig musik.

Musikalisk:
Kan väl spela några intstrument..

Märkeskläder:
I min garderob finner du bara märkeskläder..

Naglar:
Svåra att få långa om man är i stallet, men nu jävlar är de lite längre än vanligt!

Politik: Sånt där skit leder bara till konflikter.. haha

Rakning:
Öh ja?

Rädslor:
Spindlar, saker långt nere i havet, sånt där som man får dödsångest av.

Saknar:
 Sofia & Svantii!  

Samlar: Tar som sofia här, minnen!

Sjukdomar: Inte just nu.

Ska göras:
..idag, käka, träna, jobba, sova.

Smeknamn:
 Olle, dwarf, Ollebull. 

Sol: Ja den är framme ja.

Sover: När jag är trött.

Talang:
Har många, har bara inte visat dem...

Telefonbok: Men sluta.

Tränar fysiskt: japp, behövs nog lite psykiskt också..

Tränar psykiskt:
Haha.

Utbildning:
Grundskola & gymnasiet

Vikt:
Vill inte veta.

Ångrar: MYCKET!

Äcklas av: Som sofia säger, Lögner, rapar och fisar.

Äter: Japp!

Önskar: Att det snart blir fredag NUUU :D


Everything with you is so complicated

Var på bio igår med Mari:) Vi såg "Min låtsasfru". Den var faktiskt bra! Romantisk och rolig som utlovat.

Vaknade av väckaren för ett tag sen men jag har fortfarande inte orkat ta mig upp. Ska mysa en stund till, sen måste jag upp ifall jag vill hinna i tid till jobbet!

Längtar till sommaren när alla vänner är hemma. Har lite planer för framtiden men dom hålls hemliga tills jag vet säkert vad jag vill;)

Ikväll ska vi sätta upp lite möbler och småsaker som vi tog med hem från IKEA i lördags. Vill fara igen, älskar små utflykter! Vägen dit körde jag, och på hemvägen satt jag i själv i baksätet halva vägen efter att vi lämnat en person. Rix fm party spelades på radion, så jag diggade tillsammans med de två i framsätet som också gillade musiken så det var fullt ös! Blev lite slut efter ett tag så då åkte luvan på.




/A

So tell me why we're talking when we dance so good.

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag fredag, sedan bär det iväg till Karlstad för att träffa några av mina absoluta favoriter! Kommer bli lite shopping, mys, massa prat, fest etc.
Våren för övrigt ser väl ändå rätt lovande ut och den bjuder på ännu några resor korta och..långa. Hemavan kanske Sthlm och bäst av allt London.

Ärliga ord men det var ingen som lyssnade
/Olivia


RSS 2.0