tur att vi inte ar gjorda av socker.

vi  ar pa regn semester.   solen har varit framme 2 dagar av den tid vi har varit ha.  igar kl 6 pa  morgonen  blev vi hamtade  av en mini buss som skulle ta oss till piren dar farjan skulle  ga ifran. Vi satte oss pa farjan fran  koh samui till fastlandet, vi blev vackta pa farjan bada hade lyckats somna pa baten,  tur att det finns snalla manniskor! sedan begav vi oss mot krabi (aonang) med  en mini buss som korde som en galning vi var framme pa 2 timmar.  vi gick ner pa strande och utforskade omgivningen. valdigt fin natur runt om har i Aonang fast vadret gor det inte de minsta roligt.

idag har det regnat hela dagen.. at nagon spannande lunch med rakor och ingefara,  min mage  blev stekt sa fick avsluta med en frukttallrik, de  var  gott  men starkt som sagt har typ ont imagen nu.. Karro at en hamburgare  som sag ut som en semla med sallad istallet for gradde!  undra  vad som sker ikvall hoppas  att  regnet avtar sa vi kan leva iaf.



tillkommna grejor pa resan ar ett halsband (ett orange sant dar som lyser) som karro fick av nagon pa Green Mango, i utbyte av en stukad arm!

en bortsprungen grej ar ett av mina vita linnen som har fursvunnit nagonstans.


/ en deprimerad malin och karro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0