måndag

vilken dag alltså..  dog i  sängen i går kväll/natt efter en myskväll hos Emmy där man senare blev utslängd kl22.00. blev en del godis  börjar tro att jag sover bättre när jag har ätit godis vaknade halv 9...  jag hade försovit mej, räser gjorde mej klar på en halvtimme då bilen rullade mot skråmträsk för ett 12 timmars pass! nu blir det bakning sen natti natti!
/m

hemmakväll!

När hade jag en hemmakväll en lördag senast..?kändes typ skönt och bra att bara var hemma och mysa! först belv de middag på picasso med Emmy som sen åkte hem efter vi hade ätit.  kände mej ensammast i värden för en stund svenska hollywoodfruar visades på tvn och nonstop´s stoppades i magen..  men sen ringde räddningen, Nina kom och gjorde kvällen rolig igen!
/m

hemskheter

kunde inte läsa svenska kunde inte läsa engelska och matten hade jag glömt hur man räknade ut X.... dessutom hoppade allt upp och ner på sidorna, för mycket att tänka på och för liten hjärna för dagens högskoleprov..  aldrig mer ett högskoleprov blir glad om jag får nått rätt ens. inväntar Emmy ska vi styra ihop nån middag ensam som man är en lördagkväll!
/m

jaao

nu är de här förhoppningsvis överstökat! fick ett hål själen, en törn i kanten och ett mindre roligt minne för livet!
tur jag har värdens bästa kompisar och familj!<3
/m

Håll i mig och släpp aldrig taget

Längtar inte till helgen, har tusen grejer att göra ska jobba på både stallet och hemtjänsten. Funderar på att klämma in en mycket lugn utgång. Ingenting är speciellt roligt längre och jag är spyless på mitt liv. Drömmer mardrömmar varenda natt så det känns inte som jag sovit en enda timme.
Nu ska jag till hamn för andra dagen i rad och fika lite med syster, systerbarn, mamma och mormor.
/karolin


20 år idag !

grattis till värdens bästa Olivia som fyller 20 år idag!

manlig korsett?

om jag skulle dra hem med någon i denna outfit under skulle jag nog svimma och avlida på kuppen...
/m

lillan och storan..?

ibland undrar man..   ser ut som en jätte hahah
igår slutade jag halv 10,  belv en snabb resa till Emmy och sabba hastighet gick för mig göra mej klar för kvällen! kvällen avslutades hos Emmy med en mindre pigg Malin.. bara till att tagga om för i kväll bär de av för fest igen!
/m

......

Har haft tur med jobb i veckan och jobbar hittills alla dagar utom fredag. Men att jobba inom hemtjänsten och sluta kl 12 vissa dagar är ingen höjdare då man kommer hem till en tom lägenhet med massa disk, städ eller tvätt. Så jobbdagen fortsätter när man kommit hem fast utan betalning. Har dessutom sett alla serier jag tycker varit bra, har inget databord så får ligga framför datorn och få nackspärr och ingen motivation till att sminka mig eller ta på mig annat än mjukisbyxor för att gå på stan.
Skulle hemskt gärna åka bort ett tag.
Ska ta mig ner för alla trappor till tvättstugan, hänga tvätt som aldrig kommer torka eftersom fläkten har gett upp, sen vänta på nästa maskin som är 20 minuter långsammare.
/K



paraplydrinkar <3

Om jag inte har ont i ryggen så har jag föstås ont någon annanstans ... nu har jag ont i en tand, jätte ont dessutom.. känner mej som en gnällig gammal tant.
Gårdagen var faktiskt riktigt kul = började bra och slutade bra! låter helt knäppt men jag mamma och Nina hade en trevlig förfest innan jag och Nina åkte bil till olles, för den som inte vet har jag alltså typ 400m dit.
idag har jag  inte hunit med speciellt mycket faktiskt, varit på stallet på möte sen blev de en ridtur med Pelle till ICA Maxi..  Och nu ska jag och mamma fara och handla! godis sugen till tusen.
fika paus i rondell en av sommarens grejer från listan !
/m

pop it in the club

På sista tiden har jag jobbat, ätit kycklingwook tre dagar i rad, krockat med min syrras bil, varit nykter och hängt alldeles för mycket med Olivia och Jenny.
Och snart var helgen slut igen.

/karolin



Dödag

ont i ryggen som fan.. känns typ som om någon har hoppat på den, huggit ut en ryggkota sen stoppat tillbaka den åt fel håll..  tröttast i världen idag också ögonen är röda och döda  jippi  roligt blir de idag kommer vara död i kväll. jobba natt är iaf inte min grej måste jag säga, önska man kunde sova på dagarna!  idag blir de bio, sen göra sig i ordning för kvällens bravader!
söt tjej
/m

sova..?

idag  har jag än så länge inte  gjort speciellt mycket sett två avsnitt av hollywoodfruar och bakat en plåt muffins. vad  händer jobbat natt och kan inte sova nu? kommer typ trilla av ikväll när jag ska rida och bryta nått. just idag är de ingen bra dag.
/m

måndag och ny vecka.

förra veckan var en sömnlös vecka men vad gör man inte för att umgås med sina vänner ? blev inte mer än ca 23timmar sömn på en vecka och de känns hjärnan är bränd och utarbetad.  som sagt har inte tid att sova  förhoppningsvis kanske jag kan ta igen lite sömn i veckan ?  igår nä jag jobbade hade någon knäppskalle sprutat nån okänd vätska på bastuagrigatet i killarnas omklädningsrum på edda.. brandlarmet  gick  fick stå och vänta i blöta  badkläder i 25 minuter i en kall gympasal.. nu ska jag väl bli sjuk också och de har jag verkligen inte tid med. ikväll ska jag jobba natt så nu blir det  nån mat sen dra till jobbet! tjineelong!
de minns vi!
/m

Måndag

Party fredag och lördag och nu ser jag framemot en vithelg..??
Och nu har jag insett att jag INTE kan shotta, ska aldrig mer shotta då det alltid slutar med att jag hänger över toan. Fredag partade vi loss hos Lina och Kim och lördag hos Olivia. För första gången på hela hösten stannade jag ute tills dom tände lampan och klockan var två.

Ska slänga i mig lite lunch sen jobba 13-21, och imorgon besöker jag ortopeden med thailandarmen.

kvällen som mosade min armbåge



/Kb

elektropop

några partyminnen att beskåda gammalt som nytt

partyminnen att beskåda gammalt som nytt
/m

Tisdag

Inget socionomstuderande för mig till våren utan måste vänta till hösten 2012 för att kunna plugga i skellefteå. Annars så kung helg med mys med min man och riktigt rolig utgång på allstar. Ingen hangover heller, jag kanske kan börja festa utan att vara rädd för att kramas med toaletten till kl 14 nästa dag?

Idag ska jag trotsa regnet och gå på undersökning om våld, jag får ett presentkort på 400 och är väldigt snål. Dessutom har Freiya flyttat hit igen så hon ska väl också få någon sorts motion.
Och ikväll hoppar jag och Primus.

/Karolin


ja tack

typ snyggast i världen? jag vet att jag tjatar;)!
/m

RSS 2.0