Åhhh...

hatar verkligen att skriva lönerapport... blir 100 fel och 0 rätt,  när ska jag lära mej de här då? blir tokig är trögast i världen verkar de som?  ibland  känns de som om någon har sugit ut hjärnan med ett sugrör?
/m

måndag

Partyt i fredags slutade med att 50% av "gänget" for hem innan halv ett för att krama toalettsitsar. Och jag var inte en av dom. Kvällen avslutades ändå ganska tidigt, och lördagen spenderade jag och min prins på matfesten och i soffan hos Olivia. Söndag kikade jag på en liten häst och min kära hund kom hem igen.

Idag tvättar jag och leker hemmafru, kanske hänger lite med andra hemmafruar.

/Karolin



fredag

Lite och göra och det som finns att göra är inte kul alls.
Lägger mig i soffan och ser ännu ett avsnitt av SATCH istället, ska även hinna klämma in ett besök på systemet mellan två avsnitt. Ikväll är det iallafall fulltös för första gången på länge, Sofia och Anton är hemma och väldigt sugna på att skaka rumpa som på gamla goda tiden.

/karolin


kärlek

välkomnar min nya bästavän hem !
/m

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

lever i någon slags bubbla letar någon slags tråd som ska leda mej till tråd nystanet..  hittar ingen tråd eller nåttråd nystan, hittar bara en stor tjorv..
/m

nä men fan då

idag är ingen bra dag, tårarna trycker under ögonlocken. slut i kroppen efter all stress och skit som har varit/är.  ja vad ska man göra är väl bara att bita ihop som alla säger? men vad gör man när de inte går att bita ihop längre?
jag vill bara skrika rakt ut.
dessutom dagens  horoskop på fejjan...

Dagens horoskop

Du är riktigt i form just nu, vilket uppskattas av alla dina arbetskamrater. Du är snygg! Glöm inte det när du går ut genom dörren idag! Du är snygg och du är du och det finns ingen som kan ändra på det! En värdefull gåva kan trilla din väg. Tacka nu inte nej på grund av falsk blygsamhet eller överdriven stolthet. James Thurber - Ungdomen skulle vara ett idealiskt tillstånd om den kom lite senare i livet..

vilken jävla skit...   var nog bra att jag inte visade mej allt för mycket idag var inte de minsta snygg.
/m

13 år efter

idag fyller världens bästa bror år, 33 blir han!
2004
sämsta veckan genom tiderna...  hatar allt just nu,  nu ska jag till stugan och dö...!
/m

kanske inte så kul men

haha  igår fick jag skratta mycket och lite till!
började med att jag och angelica var på ica maxi,
Angelica säger i helgen söp jag bort mitt körkort... ca 10 minuter senare går hon in på  facebook och då har hon fått ett mail från en utlänskpojke, han skriver  att han har hennes körkort och frågar om han ska komma hem till henne med det... 3 sek efter  ringer "pojken" jag tvingar henne att svara.. Angelica kommer överens om en träff på statoil norr för att hämta sitt körkort..   frågan är  varför han har TAGIT HEM körkortet när han hittade de inne på Mollys?
Där vid  kl 10 när angelica skulle hem, drar jag vidare till Nina..  och där brakar skratt anfallet lös..  hon tar priset för galnast helg genom tiderna! tummen upp!
idag har det varit annars en helt vanlig da, jobbat 9.30-21.30 så har inte hunnit med så mycket här hemma, funderar starkt på att dra till stugan och sova? ledig imorgon och torsdag skönt nog, så imorgon lutar det åt partaj och annat kul!
haha lite galna fest bilder bjuder jag på.
/m

japp

varför förgifta kroppen med alkohol när man kan dricka läsk ?
varför sova när man kan vara vaken ?
varför vara ledsen när man kna vara glad?
varför vara ful när man kna vara fin ?
idag ska jag på ikea och ha kul, förhoppningsvis.
/M

fredag

lev livet medans du kan är väl de ända jag vill säga sen igår tack tack alla roliga..
nu när jag ska starta mitt nya liv har börjat på en inte göra lista.
1. inte rida på norrmäns ryggar och leka kappplöpning.
2. starta festen efter 10.
3. vara arg.
4. ha med sig mobilen, vådar aldrig gott.
5. tänka på dåtiden.
tack och adjö,  nu ska jag mysa med min sovkompis Emmy!

stress

känenr mej lite sterssad iför imorgon, först  jobb 12 timmar..  halv 10 till halv 10 och sen utgång. dax att börja fixa lite grejjer tills imorgon mindre en 12 timmar kvar tills jag börjar jobba.
bara att tagga till!
/m

<3



8 månader idag med världens finaste kille.

låt det va som i en film

Jag är ledig så idag ska jag och malin ut i skogen med våra "ädla" springare. Sen kanske jag fortsätter min stalldag med Olivia. Om man nu kanske ska ta tillvara på solen och lägga sig på innergården och steka.
Kanske ska man försöka starta sin älskade telefon även om det kan förstöra hela dagen om den inte fungerar....





I can't help feeling

Jag hade värsta dagen på länge igår. Allt som kunde gick fel.

Olivia och Emma besökte mig på kvällen vi såg film och snackade för mycket skit. Idag jobbar jag igen, börjar klockan 13 och slutar 21. Hoppas alla vårdtagare är snälla och ger fina komplimanger då känns jobbet så mycket lättare.
/karo


RSS 2.0