En helg i Umeå

Åkte mot Umeå i fredags, förfestade med några umebor där vi skulle sova också. Men jag hamnade på scandic syd redan första natten. Var på ett uteställe som heter five, jag var på schlagerfest tror jag då dom bara spelade schlager men Malin och Emma var någon annanstans där dom spelade annat. Gick vilse i umeå, men fick hjälp av några snälla pojkar som tog mig enda fram till min man. Tacktack!

Lördagen började väldigt tidigt med att en hög killar stormade rummet (man kan sova längre än till nio) sen försöka samla ihop mina kvinnor och checka in på scandic syd på riktigt. Kvällen började bra till tiotiden då det blev polisrazzia. Alla blev portade från hotellet utom vi av kvinnligt kön. Och ett gäng i fyllecell. Tog en taxi till Corona och såg Veronica. Sen tillbaka till hotellet för att smyga in genom ett lillfönster. Slutade med sex personer i ett trerum. Helgen har varit spårad, men jag har som slutat bli förvånad.

/Karolin

jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Taggade till inför helgen med att se Baksmällan2 på bio, den var inte lika bra som 1an men det är ju sällan det är så.
Bokat hotell till dag två i Umeå, idag tar vi Malins familjevolvo och rullar till ett par okända personer. Blir att bo där inatt och parta sönder huset för dom.
Längtar sönder till imorgon, ska skrika sönder halsen till Veronica Maggio och dansa tills fötterna blöder. Ska snart möta upp Emma för att tömma glasbanken på alkohol.
/KAROLIN


.

dagens skada..
/m

en vanlig onsdag

idag har det varit full rulle! jobba 4 timmar, stallet rida Pelle som jag flög av bröt typ fingret, började  blöda och nu är det svullet och blått..  ibland kan man inte förstå hur hästar tänker de kan flyga förbi en plastpåse er komma en bil i räser frart men en pinne på vägen eller en stubbe i skogen kan de hoppa i diket för..  idag flög jag över huvudet och släpades 3 m på mage.. men så är det med hästar de är djur man vet aldrig vad som kan hända!
efter  kraschen blev det att agera ledsagare!
på kvällen begav jag mej till Lizzy med mamma i följetåg, lizzy var jätte fin fast lite smyg busig inte så kostigt när hagkompisen hoppar runt på två ben..
/m

tisdag

Jag och Klas har fått tillökning i familjen
Denna lilla filur hänger med mig på dagarna, så jag slipper vara ensam helt enkelt.
Ska klä på mig och sen promenera en sväng. Ikväll blir det hoppning med herr V.
/karolin


vaniljbullar

tråk malin har bakat igen..   nått att fördriva  ågra timmar med, kanske skulle gå nån kurs i konditori?   blev då  bullar för hela släkten tio gånger om. Ont i magen nu..  ät aldrig för mycket ett tips!
/m

direkt jag går ut hittar regnet mej...

idag har jag och karro varit och rullat lite inlines, kan inte förstå varför precis alla som såg oss skrattade eller kollade snett? fattade som inte när en cyklade kloss på oss sen bara skrattade, kände mej lite förolämpad.. Min hållning kanske inte var den finaste och Karros eller Klas väska lyste upp de tråkiga vädret?  men vädret var som vanligt inte med på min sida när vi skulle göra Karros sista ärende så började de regna iskallt..   Nu kommer jag säkert ha träningsvärk en vecka efter de här..
/m

Sofia ♥ "Flyttade med min pojkvän men känns som jag glömde min flickvän hemma"

Varför ligger jag inte och sover? Jag som gick och la mig mellan 8-9 typ hela förra veckan.. Nu är jag tillbaka till mitt sämre jag. Idag var en lååååååååång dag som började riktigt riktigt rövigt.

Vakande trött som fn. Skulle göra frukost, som jag egentligen inte brukar göra för jag är ingen frukostätare. Tänkte att jag inte ville käka ett kallt färdigkokt ägg så jag värmde det i mikron, jävla nöt som inte kom ihåg vad som brukar hända då. Kan säga att det blev en explotion eller kanske en äggsplotion..ha ha ha. Har slut nespresso och jag ids inte göra press el bryggkaffe så jag blev cranky pga det också.

Körde  därefter mot Boliden för jobb, sen vid stämnings ser jag hur bensinmätaren sjunker som fan, så måste vända för att tanka eftersom vi skulle köra runt i hötjärn hela dagen. Kör tillbaka mot Boliden, hamnar bakom en gubbe med keps i täten + 5 andra i släptåg, jag var alltså den 7e i ledet. Så kan ju säga att det tog ett tag innan man fick köra om. Bra start på dagen. Sen övergick vädret från sol till regn, kom hem sjöblöt.  
/Olivia

tiden går fort.. för fort?

denna bild säger mycket!  sur lizzy och min bästaste bror.
Saknar er båda jätte mycket!
/m

1,5 fisk och lite till där på!

Lite konstiga bilder från i går och idag!
favvo fisken!
jätte klor,genmanipulerad kräfta?
Karro prövar på nordanå gymmet.
/m

Kan inte skilja på

Att lära känna en människa innebär ofta att efter många omvägar återvända till sitt första intryck.

Det här är värt att dö för.

Fy vad jag saknar min lilla Sofia, klarar mig inte utan dig hörru, flytta från Kallestaden eller så går du till KU och säger att de ska fixa fler utbildningar som passar mig? Okej bra vi säger så♥
/Olivia

debut


idag har jag jobbat på stallet som ledsagare till Johanna! att se framsteg är nog de roligaste,  att känna att jag behövs är fan de bästa jag vet! Idag var det Johanans tävlings debut, de gick jätte bra! Troja är en riktig pärla dessutom, synd att man inte fick en ponny som henne när man var typ 11år!  alla var nöjda och glada efter dagens tävling!
/m

F som i Fredag och Fest!

Igår var jag en riktig partyräv, hade riktigt kul! Fick en bruten rygg och ett höft fel med på köpet! förfesten startade hos Julia, träffade på lite nytt folk , alltid trevligt! sen delade vi på oss jag Emma och Jenny cyklade till Mollys! tack för igår alla go'a och glada!
Ikväl blir det nog ingen fest, blir snarare vila levern för nästa helg då vi ska på Yran!Taggaaa tagggaaa!!!
Nu ska jag ta tag i resten av dagen mot stugan för mat och vila!
/m

adjö

Stänger av tvn, datorn och telefonen. Låser dörren och isolerar mig med samhälleliga levnadsvillkor resten av dagen.
Imorgon får jag livet tillbaka.
/kb

hello?

önskas
/m

en helt vanlig dag.

idag har det varit en riktig häst dag! Vaknade kl 8 för att äta frukost och bege mej mot Lizzy´s stall,  där de skulle mockas  4  boxar, utfodra alla hästar och rida Lizzy! fick en chock när jag  nästan inte kunde få  åt  sadelgjorden.. lizzy har  nog ätit en del nu på senaste tiden, men de syns att hon mår jätte bra! kul att se faktist hon har till och med fått en ny vän!
efetr lunchen var de ba att bege sig till nästa stall, Pelle var fin. Skönt att slippa en brottningsmatch när man är slut i kroppen! Agerade ledsagare sen var det bara att snabba sig hem, kalas hos mormor var nästa grej!
Shanti(stavas de så?) och Lizzy
32 åriga pontus!
/m

inga ben brutna

ikväll har jag varit och prova rullat på mina nya vänner. Kände mej som en pinne såg nog ut som en pinne..  trillade inte iaf de är huvudsaken?
Annars  jag följt Jenny till stallet, hon red Felix och jag kikade på. Cykelturen dit och hem var inte av de roligaste jag har gjort. Trött i kroppen beger jag mej till stan för att ta kort för nytt körkort! Såg ut som jag vet inte vad, men vem ska se de ? skrämmer nog iaf bort den som kikar på de! Träffar Amanda hänger med henne och kikar lite kläder och skor.
Före middagen blev det hopplektion på stallet, red min pärla Prillan,  som var en pärla idag..  var som ett tag sen vi fungerade ihop, skönt att de fungerar nån gån iaf!
mupp-Jenny och sur-Felix
/m

in the end, everyone turns into the person they swore they'd never become

Gjorde en mycket tidig kväll igår men likförbannat vaknar jag upp och är sviintrött men inte så konstigt när man är uppe kvart i 6. Känns iallafall bra att vara igång varje dag och tjäna peninga, Kanske blir de där resorna vi tänkt oss..skulle vara riktigt riktigt riiiiiiktigt nice!

För övrigt så är jag pissless!! Fy och fan har aldrig velat flytta såhär mycket och jag hoppas att det blir bra. Men som jag känner nu kan det ju inte bli mkt sämre i allafall! Vill bara släppa allt och börja om på nytt. Frågan är ju om det blir Umeå el. Karlstad.. Vad blir bättre? /Olivia



You know me

Längesen jag bloggade nu.

Kan inte sluta lyssna på Veronica Maggios nya album! Hur bra som helst :D  

Så vad jag gör ofta numera är att springa runt hemma med hennes låtar i bakgrunden och sjunger med hihi


Idag har jag fått flera goda nyheter, så jag och mamma ska fira med lite extra god middag :D I'm so happy!



/A



döödödödödöd

Jag är inte död. Har bara totalt isolerat mig i lägenheten, igår gick jag aldrig ens utanför dörren. Har fått en liten hjärnskada av allt läsande. Nu ska jag ta mig lite frisk luft och gå ut med soporna sen fortsätter pluggandet till klockan 18.00 då jag börjar jobba.
/karolin

fotont.

stukat foten? eller överansträngd? blev tigerbalsam iaf, kyler bra de tills jag fick de i ansiktet... hela kinden dessutom hur de hamnat där de vet jag inte.. kroppen mår som den förtjänar,  denna helg har varit riktigt kul fast hård, men så ska de vara! eller hur? inget stoppar partymalin!
jag josse och någon okänd på trästocks för 3 år sen ?
/m

För det är kö från gatan upp till hallen.

Första dagen på Peab är avklarad, gick väldigt fort och blev att göra lite olika saker. Kontoret, kallförådet, en sväng till Boliden och sist lasarettet. Så nu är man igång där då och blir väl de tills jag ev flyttar.

Var dock med om en obehaglig sak som hände idag på jobbet när jag körde från Boliden som gjorde mig rent så förbannad. Kom och körde längst Bolidenvägen ungefär vid stämningsgården.. ligger och kör ungefär 80 och det är 90 där. En gubbjävel stod vid sidan om vägen, utan lysen och svänger helt plötsligt bara rätt ut i vägen i motsatt körriktning, på mitt fält såklart. Chevans bromsar är inte de bästa och sen är ju bilen den minsta heller så jag pallnitar, lägger mig på tutan och svänger undan och stannar inte längre än 2 deci ifrån hans fula lilla jävla blåa skitbil. Blev så rädd att benen skakade. Det enda gubben gör är att vinka typ "ursäkta".  Gubben hade fan dött om jag kört på han sådär fort för min huv var mot hans bildörr. Grrrrrrrrr!!!!!!!


Dryga halvåret sedan, då man hade vintern framför sig.. usch!
Bilden togs på en höstpromenad med Deger

Men nu har man vår/sommaren framför sig och den här sommaren ska fan bli bra!
När jag tog denna bild hade jag begett mig ut på en joggingtur i ca 30 grader?

/Olivia

cupcake

ingen är den andra lik, ibland kan jag bli förvånad över mig själv,  mitt tålamod har fått en genomkörare idag.  man kan inte tro de men de tog 3 timmar att tillverka dessa små bakverk. Roligaste är nog att dekorera dem,  ger dej ett tips som nybörjare starta aldrig och baka om du är stressad eller har  lite tid då blir det bara pankaka av de hela.
/m

måndag

Måste dansa i lördags, resulterade att jag bara försvann långt innan stängning, en nattpromenad i mjukisbyxor och sen hem till lägenheten och äta toast. Dagen efter mådde jag som en gris, hängde över toan eller hinken till halv två på dagen då livet kom tillbaka till mig. Åt middag i hamn och sen sågs hockeyn hos oss och sen stupa i säng igen.
Nu väntar en helvetesvecka, två tunga skoldagar med tentor och annat tjafs. Sen är det sommarlov. Sweetness.

Klas matar sin gummibjörn med pasta.

K2

Nu välkomnar jag mina nya vänner till familjen! Kände mej som ett barn när jag var och prövade dem, säljaren skrattade, mamma skrattade och jag skrattade. Som en stel pinne rullade jag runt i butiken.  De här kan bli spännande kanske skulle besöka en sportaffär och införskaffa några skydd och en hjälm..   för om man ramlar så ramlar man bra en gång och slår skallen. Men inte ska jag ramla inte! Har bara lite dåliga erfarenheter av inlines....
/m

måste dansa!

Försökte se lite nyktra ut men vad hände? kul hade jag igår, men när man har kul ska de också vara nått, nu vet jag iaf ! besviken blir man.
Igår var det måste dansa på mollys och jag stog nog upp för temat, för dansa var nog de ända jag gjorde igår! som en galning dessutom. tack för igår brudar & david!
/m

du är varm du är mjuk

min nya, kommer att bäras i sommar!
/m

off

Känner mej som tre godisar ni vet sånna där med fyllning.. jag har tappat bort två har bara en kvar, en godis med  fyllning sån där  äcklig punch fyllning, när man tar den i munnen så är den god men när man  närmar sig mitten och fyllningen spricker den och smakar skit..  fast de stadiet har jag aldrig nått, för mej blev den sista godisen överkörd. De äckliga rinner ut vad finns kvar jo ett skal som är mosat.
de var nog inte många som fattade de där men så är iaf läget.
/m

till the world ends

Hej kära dagboken, idag skulle jag på stallet och kolla på tävlingarna och tänkte tvinga med mig Klas. Men då lurade han med sig Jens och Joel. Vi har åkt bil runt hela skellefteå, ätit glass, handlat och sånt där trevligt. Ikväll ska jag på fest med mina vänner men jag måste ha en långärmad för att Jens sköt en innebandyboll på armen. Men det blir nog kul ändå. Nu ska jag fixa mitt hår och sen laga mat.
Din Karro


om sanningen ska fram

Äntligen helg. Inte för det blir så stor skillnad för mig. Har två skoldagar kvar i Umeå sen är det slutt. Ska till Umeå en gång till men för alkoholintag, brännbollsyran, superkul. I helgen är det lokala/regionala på SRK så ska upp och kika idag litegrann, sen får vi se om det blir någon mer gång. På lördag ska en vinare sänkas och dansgolvet nötas. Annars så inga planer på hela helgen, vore bra med lite plugg så är jag ensam vet jag vad som ska göras.
/karolin


vars sprang den taggade Malin?


Vill bara bort nu nu nu nu!!!!!!  jag vill göra nått annat än att sitta och vänta på att inget händer.   bara att bita ihop tills sommaren då kanske de sker en förändring ?  man kan iaf var ute utan att behöva en rävpäls.... men som sagt  ger det att flytta de är väl samma sak  dit man flyttar? träffa nya människor kanske man gör och de är alltid kul!
livet är inte på tipp topp jämt, känns som bara att de är allt för sällan det är på topp?  Sen man kan inte börja  dagen sämre än vad jag gjorde idag... Idag kände jag mej verkligen som den mest värdelösaste personen i universum, gillar inte alls att gå på dessa möten. De får mej bara att känna mej dum och sämst... men ändå måste man "visa sitt intresse" för att de ska kunna "hjälpa" en, börjar som tvivla på den där skiten!
Annars har jag varit med Karro på stan, hon handlade jag tittade på! lika bra kanske de ska sparas lite slantar nu.  eftermiddagen red jag Pelle i dressyrsadel de var typ ett halvår sen sist,  kan bara säga att jag och sadeln passar inte ihop..  efter ridpasset agera jag ledsagare vilket var rätt kul idag ! kul att se hur de utveklas innom ridningen!
kvällen brände jag en kaka som tog en timme att göra. taggad svar nej.
Eftersökes en taggad Malin någon som har sett henne?  Hittelön!
/m

hallå

kan inte bo här längre, någon som vill ha en rummskamrat?
/m

The world according to..

Blivit mkt jobb på senaste så har inte haft tid till att skriva ngt här! Taste & Rönnskär och nästa vecka blir det heltid på Peab.  Men har nu landat lite och bestämde mig för att skriva om något ointressant. Ska göra en tidig kväll ikväll, typ snart. Var sjukt trött i morse och höll på att inte ta mig ur sängen, inte ens många koppar kaffe gjorde att jag kunde hålla mig pigg mestadels av dagen. Jobbet är roligt men känner mig lite smått efterbliven..
Blir även jobb hela helgen, inte är vi lediga här inte. Från att ha gått från ganska lite jobb till himla mkt på bara ngn sek. är en omställning, dock bara positivt!

Förutom jobb idag då så har jag hämtat ut bilen, det blev en cheva igen, denna gång en mörkgrön och inte lila, hihi! Tack för det!  så himla skönt att ha egen bil igen! Efter detta så blev det att se Fast five med Dave och ja..nu sitter jag här, totalt slut, ska sova. Godnatt.


Var förresten i stugan igår för första gången på flera månader! Ååhh, längtar tills man kan bada, älskarden perfekta räfflade sandbotten, wihoo!  /Olivia



Tjeenare kompis!

Blev inge jobb för mig idag, istället så ska jag dra mig till stallet och fixa lite grejor inför tävlingen som är i helgen.

Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig och att vi får så här fint väder då! :)

Ikväll så ska jag till stallet igen och hoppa  min ädla springare Felix :)

Aaa mer än så hade jag inte att säga :P haha

Kom och titta vet ja i helgen! :)

Skellefteå Ridklubb 13-15/5

Ha det fint!



/J to the L to the O

no

ska ta de här på allvar nu.. aldrig mer spettstrosor när jag rider. skav skav skav skav säger jag bara..
/m

You'll always be a pearl



/A

sämst på att grilla pinnbröd...

lite bilder sen igår!
/m

Mys

Jättemysig kväll med tre trevliga flickor, grillade massor med korv, lite pinnbröd och drack några cidrar. Satt ute vid elden och lyssnade på Veronica Maggio till ungefär halv tolv. Cyklade hem och dog i sängen. Vaknade inte ens när Klas kom hem.
Har suttit ute och pluggat nu på morgonen, ska snart stoppa eldkläderna i tvättmaskinen och kanske ta mig en promenad i solen.

/Karolin

en person sa...

"är min bh för liten om tissevårtan tittar över kanten"
personen i fråga kanske borde fundera på en ny bh vän!

lördag

gick som bra att rida idag, tack och lov må jag säga!
ikväll blir det grillning med mina babes, på okänt ställe men vid älven är iaf bestämt! Jag tog på mej att tillaga pinnbröd och ta med mej ved.. hur jag ska få med mej veden kan bli spännande har inte funderat ut någon lösning ännu.  men de löser sig nog?
nu ska de göras  pinnbrödsdeg! tjingggg!
/ m

Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor.

Ledig idag och det har jag utnyttjat till fullo. Sov ut riiiiktigt länge, dock inte med mening utan vaknade typ 12.. usch får rent dåligt samvete när jag gör sådär.. Tog mig en runda på stan helt solo. Blev ngra inköp, 2 par jeansleggings, 3 par trosor och en kofta, för endast 800:- Inte illa! Nu ska jag hålla i plånkan så jag kan shoppa loss i London. 

Snart kommer far & mor hem med w&r-mat och därefter tar jag och mina brudar cyklarna ner till ngn grillring vid älven och chillar oss igenom kvällen. Riktigt mysigt ska vi ha det så synd för er som inte kan vara med! /Olivia

Förövrigt så älskar jag Veronica Maggios nya album "Satan i gatan" !


Mot skelleftehamn

Ett tecken på att det var längesen man var hem till mamma och pappa och hälsade på.
Mamma kommer gladeligen och hämtar mig i stan bara för att få träffas.
Så nu blir det en dag i skehamn, hoppas solen skiner hela dagen för då ska jag bättra på brännan.
/karolin


häst helg

Denna helg ska spenderas på stallet?
Imorgon har jag Pelle, på söndag har jag också Pelle sen ska jag Olivia följa med på tävling som ansvariga.
Hoppas vädret vill mej väl, håller tummarna för värme på söndag! men vädret trotsar alltid mej så har väl inget att förvänta mej .
just nu lyssnar jag på NRJ radio för spotify har gett upp, de spelar helt okej musik om man ska festa, synd  bara att Olivia skulle jobba i morgon. Så ikväll blir det lungt och stilla, det blir helt enkelt fredagsmys hos Olivia.
förra helgens cykelskada...
/m

Blommigt, me like :)

Hängde på stan igår med brudarna och tog det lugnt, blev en hel del shopping. Köpte en tröja en bikini 2 par bikinitrosor, en mascara, ett par solbrillor och ett par ballerinaskor :) Tror inte det var nå mer.

Vi kom fram till en sak att jag verkligen gillar blommigt mönster, det ska vara massor med små blommor, gärna rosafärgade :)

Snart så ska min systeryster och hennes man komma och hämta upp mig och dra på lakkapäääääää, kommer bli najs.



Ha det!

J

just can't get enough

Storhandlade med min man igår, en riktigt vuxen vagn, inte bara massa godis. Sen såg vi Just go with it, bra film men missade slutet för jag somnade givetvis. Idag känner jag mig friskare än vad jag varit senaste veckan, ska skriva lite caseuppgift nu sen ta mig till Ville och motionera honom på något sätt. Hoppas jag inte dör. Vad resten av dagen blir är lite svårt att säga, första gången på väldigt länge är jag inte supertaggad på fest.

/karolin










om man skulle komma igång med ridningen ordentligt igen så man kanske kan komma sig ut på tävlingsbanan innan året är slut.

cola är gott men vet nått som är bättre och roligare

Jag som sagt är bra på att förbruka pengar. De spenderas mer pengar än vad som kommer in på kontot vilket inte är så jätte bra. Idag blev det tre par shorts och en beställd tröja..
i kväll har jag hängt  på Allstar med Angelica och ett gäng ur Allstars personalstyrka. Riktigt kul faktiskt! kul att träffa alla igen!  Belv lite öl och lite shotar för de andra, men ingen alkohol för mej den får vänta tills i morgon! fick nöja mej med en cola..
Sedan cykla  jag och Angelica räser till henne och kikade BigBrother, tittade på gamla bilder och drack lite mer cola. imorgon drar hon till Turkland så önska henne en rolig resa!
dax att sova imorgon ska de penslas olja på utemöbler!
/m

samma grej



Men ja tack nu skulle jag vilja vara frisk.
För det här är ingen hit så att säga.
Har lyssnat slut på min spotify så nu nöter jag sönder Klas, han kommer att bli arg.
Läst skolböcker och mår nu dåligt, jag vill inte läsa om mammor och pappor som stoppar spikar i sina barns öron.
Lite väl magstarkt så här på morgonen.
Imorgon är det fredag igen, tiden går fort när man har "roligt".
Jag vill ha en resa till varmare breddgrader bort från allt här.
Funderar på att åka hem till mamma och låtsas att jag är tio år igen.



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min Du är nån annan nu i och för sig Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


de bubblar i hjärnan.

smust.  har jord i munnen, behöver syre.
synd bara att de inte räcker till alla.
Finns det en botten någanstan?
Vad hände med de jag hade lovat mej själv? inte lyckats med nått av fyra saker.
duktig tjej.
Jag ska bli vampyr när jag blir stor.
De knastrar när jag tuggar.. oj de var visst tänderna som gick sönder.
Nu är det krig.

Hej hopp!

Trodde att detta skulle bli en lugn och slapp vecka men icket!
Idag fick jag hoppa in som vikarie på kaplan och även imorgon, på torsdag har jag hoppträning så då kan jag inte jobba. Efter det blir det häng med Malin, fredag blir det jobb på Balder.

Sen är det helg!! :D

Ska göra ABSOLUT INGENTING förutom att jag har "prova på" på söndag men annars ska jag bara slappa och ha det gött.

Är lite avis på min man som sitter och chillar i Barca och som senare ikväll ska vidare och se FC barcelona spela.
Ha det gött! ;)

Fick förresten en rolig överraskning när jag gick innanför dörren där det låg en lapp: "Kan vi få autograf"
haha

/ Jonken

uääääääääääääk

Skitkul sjukare än sjukast, snoret bara rinner och vi har nästan slut toapapper, kan inte prata och har feber. Men idag MÅSTE jag till skolan för seminarium. SKITKUL.


skaffa dej en spade och gräv upp mig?

jag önskar att vi skulle kunna komma lite bättre överens. jag vill så mycket men de går inte... tappar gnistan, alltid ska man välja den som är mest tjurig och mest "stoig", men det är väl jag i ett nötskal? en sak som jag inte tvivlar på är att  man lär sig mest av tjurskallarna! hästlivet är att inte en dans på rosor iaf upp och ner, nu har jag grävt ner mej i en gop och fyllt igen den, nu ska man fungera som en mask och slingra sig upp igen.
Får väl se om det blir jag och Prillan imorgon som ska kriga! Jag vill, jag vill, jag vill!!!!!
/m

London calling to the faraway towns

Här befinner jag mig om ett par veckor.../Olivia










Sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag.

En lugn dag, måste kurera mig. Mår inte alls bra just nu så det blir en tidig kväll! Schemat inför denna vecka ser ganska fullspäckat ut och det är bara positivt.

Tisdag- Jobb på taste 10-19, därefter stallet och kanske därefter hem till Quasi.
Onsdag- jobb på taste el rönnskär.
Torsdag- jobb & Springa ärenden på stan, på kvällen ett sent 20års kalas för Dave.
Fredag- Jobb
Lördag- jobb
Söndag- Jag och malin ska följa & vara ansvariga på tävling.

Nästa vecka får vi se vad som väntar, antingen forts jobba på samma en vecka till eller så blir det att börja på Peab om en bil är kirrad! Känns bra att jobben äntligen rullar in som det ska så man får fylla ut schemat! /Olivia


starting in my heart

Inställd föreläsning, inte för att jag hade tänkt åka till umeå för det men. Är sjukare än tidigare, kan bero på den tunga helgen med alldeleeeeeees för mycket alkohol.Vi har dessutom fått ny kod till lägenheten, hur jag nu ska kunna lära mig den, tog väl ett antal månader innan jag lärde mig den vi haft.
Ska väl snart slänga ihop en lunch, sen förtära den i ensamhet. Det suger att vara sjuk och ha hur många skolböcker/skoluppgifter som helst att göra.

/karolin


confused

Behöver rensa hjärnan på tankar och funderingar. de gör jag bäst om jag är ute och springer men icket går de, halsen har fortfarande inte läkt och krigsskadan sen helgen gör det inte bättre. Så får bli att stanna hemma och fördriva dagen med se tv?
Om ingen förändring sker innan hösten så blir det att fara till Norge och härja? Någon som är sugen på följa i höst?
saknar den som har räddat mej och lärt mej mycket.
/m

krasch

3 bilder från gårdagen.. sudd sudd säger jag bara.
/m

grattis till att gå laglig på systemet!

Världens bästa vän fyller 20 år idag! 
/m

Det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder.

Så typiskt, inställd på tävling såklart men så "vaknar man upp" och är inte alls frisk. Har känt mig lite risig den senaste veckan men har som inte blivit jättedålig, men med typ 1 timmes sömn, kallsvettas en hel natt och helt slut i kroppen så fick jag lov att ställa in. Jävligt surt nu när det ändå var hemmatävling och hela köret.. hade bestämt att jag skulle rida som en jävel, men kom mig inte så långt.. Åkte hem från David vid 9 redan och försökte få mig bättre sömn här hemma, blev en liten sovstund. Har inte haft feber på huuuur länge som helst och så ska det komma nu..?

Annars så har helgen varit riktigt rolig, fredagen bjöd på 20 års fest och annat party, kvällen slutade kanske inte på bästa möjliga sätt men kompenserades upp med lördagens bravader. Möhippa med god mat, roliga utmaningar och bowling. Därefter middag och fest hos Frida. Blev dock nyktert för mig men mådde ju dåligt på annat sätt dagen efter..

I veckan ska jag jobba tisdag, onsdag, fredag ute på rönnskär och jag ber till gudarna att jag ska må bättre än vad jag gör idag. Vill jävligt gärna rida på tisdag också så hoppas hoppas att jag blir bättre av min superkurering som jag ska ha under 2 dagar.. haha.

Stort grattis till mina små älsklingar som passat på att fylla år under helgen! Tycker det var bra det Anton hade sagt också : Köp inte upp hela systemet, det finns andra som också vill handla! ♥

/Oliva


mr saxobeat

Jaha så var man 20 då. Ska besöka systembolaget med Emma någon dag för att äntligen få shoppa på riktigt. Valborgs igår, alla mina kamrater skulle tävla idag så våldhängde med Klas och hans kamrater istället. Ensam tjej med ett antal killar tills några andra tappra flickor hakade på, cykelfest var det och började vid fyratiden med en cider. Sen cyklade vi genom hela stan typ. Kvällen slutade med en cykeljävel i hallen och ett dåligt humör. Idag har jag mått som en kung, fikat födelsedagsfika hos mamma och pappa, handlat på maxi och ätit en födelsedagsmiddag från frasses.
/KAroLin














RSS 2.0