blå

tänkte vara annars, tänkte blått blev en blå fast med lurv i.

/m

Hej Malin!

alltid lika roliga brev från umeå...  den här gången blev jag arg.. min tå går alltså att förflytta i sidled ca 1cm..  rätt äckligt faktiskt.. och vem vill steloperera? inte jag iaf nej tack säger jag bara..  men börjar som bli van att inget går i min väg nu så förvånas inte de minsta. aja inte myckat att göra åt saken bara att fortsätta och tejpa och ha ont då. fått ett till brev från reumatologen också... grattis
/M

weekend

inget partaj i helgen alltså för min del, min helg ska spenderas i Dorotea och Örnsköldsvik med jobbet! känns  faktiskt bra och roligt. få se nått annat kanske inte Dorotea är så spännande men övik är väl ungefär lika stort som skellefteå?  kanske inte så spännande de heller men  få  iaf se nått annat! nu är de bara att packa väskan!
/m-jaooo

jahap

är de klart nu ?  har inte hört ett knyst om vad som händer och inte.  måste säga att dom är dåliga på att höra  av sig riktigt dåliga blir besviken. men är de så här de ska vara så så får jag ta de som de är.   Men de går inte att gå och lura sig själv att de är bra när de inte är de. Vissa saker får man leva resten av livet med och så är de bara och ta var sak i taget.
En person sa att man drabbas bara av de man fixar att gå igenom.
Men frågan är hur mycket orkar man då? vad kommer här näst då?  känns  som om jag går bara och väntar på nästa helvete.
men just idag är de en bra dag! får väl vara nöjd och ta vara påden !
/m

england

/m

sepekär?

konsten att vara sepekär? de  frågan fick jag idag av en av mina vänner idag. Någon som vet eller har varit  sepekär kanske kan svara på frågan ?
bjuder på en mycket  charmig alien bild. tack och godnatt
/M

Du borde ta dina ord tillbaks, för alla glömmer men inte jag.

Söndagsångesten är kommen och i morgon är det åter tillbaka till jobbet, men tacka gud för att jag har det. 
Slänger ihop ett tråkigt inlägg i brist på fantasi. Var tänkt att jag skulle hämta gubben i Bureå i natt men när han väl ringer kan jag knappt prata eller hålla ögonen öppna så mamma fick ta en liten biltur istället för mig. Somnade vid 11 och vaknade i morse vid halv 10, en mycket välbehövlig sömn. Har dag hunnit med att ta en promenad med Karro, städat och en 30 minutare på CTn. Blir inget födelsedagsfirande så ikväll ska jag skalla kudden tidigt så att jag är smått levande på jobbet i morgon.



/Olivia


Finns inga vinnare i lekar för två.

Det börjar vara ett tag sedan jag skrev här sist har mest jobbat och har faktiskt inte haft orken till så mycket annat. Men mer jobb ska det bli och det tackar jag för!
Har inte mycket av värde mer än att säga att just denna dag varit rktigt jävlig. Värsta jobbdagen under året 2011. Avslutade med att jag sågade mig i benet och kan säga, det blöder än.

Helgen ska bestå av rehabilitering av både kropp och själ för inget av det mår speciellt bra just nu. Ska bara slagga i soffan ikväll eftersom jag i morgon ska upp och agera psykiskt stöd till Jenny som ska tävla och även jobba i domartornet. Därefter blir det middag, mys och film med min man - firar år - Tiden går fort. Söndagsångesten kommer dämpas med att sova ut så länge som möjligt, träna och därefter fira världens bästa farmor som fyller hela 87 år! 

Just ja, saknar Sofia och Anton ♥
/Olivia
 



leeds

gårdagen var inte den roligaste.. stress stress höll på att missa två plan av tre.. lyckad  tjej alltså men men som vanligt  löser sig allt i sista sekund! trött var ja också  började fundera om nån har typ smugglat ner nått sömnpiller ? somnade innan vi lyfte alla tre gånger och vaknade just innan landning.  när jag väl var framme somnade jag typ kl 11 har väl inte hänt på de senaste halvåret och idag är jag nästan som levande död. sjukt trött i kroppen och ont i huvudet... Men förståss så ska de väl vara med min "super tur" ska väl bli sjuk när jag väl är ledig!
just nu sitter jag på Magnus kontor och väntar på att han ska  bli färdig på sitt möte som är färdigt  om ca 3 timmar !?  blir väl till att dra in till stan själv om jag nu hittar här? blir spännande var som två år sen jag var här sist !
/m

tisdag

I söndags var jag världens snällaste moster och gav Tilde två marsvin. Dessutom fick marsvinen bo hos mig och Klas i fyra dagar, hann även med att duscha en av dom små grisarna. Att det marsvinet blev skallig där jag höll i pälsen och både jag och han höll på dö av rädsla är en annan sak. Jobbade helgen och struntade i utgång på fredagen.
Ikväll ska det hoppas på srk och imorgon åker jag och syster för att kika på häst igen.
/karolin


dax då

1 dag kvar tills jag slipper Sverige, Norrland och Skellefteå för en vecka, ska hälsa på min bror i Leeds och besöka London! efterlängtad resa kan ja lova.
/m

:)

idag kommer bäbisarna hem ;D  efter  2 veckor utan mej ...
/m

fredag

idag har jag varit ledig,  varit på stan och handlat de jag redan har, det vill säga skor och svarta byxor.. lyckades till och med  köpa precis lika  dana skor som jag redan har och byxor..  mina förra skor har jag partat sönder så  var lika bra att köpa nya tänkte jag och byxorna äger jag redan  två par fast  färgen är inte desamma längre på dom så blev nya !
på vägen hem så hämtade jag upp en t-hirt som jag beställde här om dan kanske inte lika snygg som jag trodde men funkar helt klart..  nu blire till att duscha och styra ihop någon middag innan förfesten startar, tänkte vara klar när folket kommer idag!
/m

knäpp och galen

vad vet världen? inget faktiskt nu ska jag sova och ladda inför imorgon gå på stan och kanske hitta nått vettigt ? natti natti!
/m

tråk dag

första tanken efter en 20 minutare... jag är mörkhyad. hoppas de lägger sig tills imorgon annars blir de icket bra alltså..  haft en ganska så halvtråkig kväll, slutade jobba kl18 sen var jag tvungen att var kvar ett tag och fixa färdigt lönerapporten som jag hade gjort alla fel på. Trodde jag skulle träffa karro men hon skulle rida så fick vara med mamma..  och de  var ungefär lika kul som de låter...  hon var iaf snäll och följde och cykla medans jag försökte "träna" lite med andra ord var ute och sprang.. men de gav ungefär 0  nu när jag sitter och äter godis och dricker cola. aja mer onyttigt  blir de imorgon då de ska pimplas drinkar !
/m

RSS 2.0