Branchkväll

Ska i väg på branchkväll!  Min outfit blev polis,  saknar bara ett vapen !!!
Väntar nu bara på Linnea och Elina ha en trevlig kväll!
/sickan

Drottningens order

Tänkte följa drottningens tips om hästarna och direkt påminna er om hästhoppningen som är ikväll kl 17 på 1an. Sveriges egna "RGB" ska ju vara med ;)

Tänkte också lägga in dagens lika som bär enligt ridstil:



  

Jenny?                                                   RGB?



/ Little J

Lillefot, Sickan, Queen Olivia, Little J.


Jag ber att få välkomna den nya bloggmedlemmen, min bästa vän sedan (för) många år tillbaka, trevligt att du är inne i bloggvärlden. Som en veteran som bloggat sedan 05 så har jag några tips till dig.
-Lägg inte ut opassande bilder, som på mitt nylle.
-Skriv de mest pinsamma sakerna om dig själv.
-Hästar är bara vi som tycker är coolt så lämna det åt våra syjuntor.

Kommer du inte göra som vi säger kommer jag eller mina andra kollegor att trycka en kudde mot ditt ansikte när du sover och väntar tills du slutar sprattla. Love u♥

/The Queen

Raise your glass

Färdiggaddad och klar. Ont som satan och jag har inga planer på en till på ett bra tag. Hade med mig Malin som stöd men då jag var oplanerad så fick hon rycka in som ersättare för mig på stallet. Låg där ensam i tatueringsstolen och grät inombords. Men jag överlevde.



Operation i Annas finger


Malin planerar en helkroppstatuering


Inmate 1 och 2.

/KAROLIN

Jobb jobb och jobb...

Jaha då hamnade man här iaf.. Efter 1 års tjat så har jag tydligen börjat blogga. Hur hände det?

Igår jobbade jag på folkparken 16.30 - 23.00 på kommunens jubilarfest. Var riktigt kul faktiskt men hade lite panik i början, hade ingen aning om vad jag skulle göra, men som tur var var jag inte ensam :)

Efter jobbet drog jag vidare till käre Svante där alla var sega som deg och var utfläkta i soffan.
Men efter alla engagerat sig i att operera ut stickan i Annas finger då hon typ höll på att svimma började det spelas på pianot. (Då hade hon tydligen inte superont längre ;) )

I veckan är det lov så då hoppas jag på att jag får lite tid att spendera med mina friends :)





/ Little J


Fjärde medlemmen till bloggfamiljen.

Här kommer en presentation om den senaste personen som efter många mutor fått börja blogga på denna stora och enormt bra bloggen.
Hennes namn är Jenny Löfgren, äldst av oss fyra så kan man tro att hon ska ha mer vett i skallen och vara mognare men tyvärr stämmer det inte i det här fallet. På hennes fritid så hänger hon med de fyrbenta djuren som kallas hästar, där får hon umgås med varelser som ligger på samma iqnivå. Hon jobbar som mattant och hennes mål med livet är..?
Vad Jenny kan ge våran blogg blir spännande att se, videobloggar kanske?
Jenny är alltså kvinnan längst till höger på bilden.


Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly.

hej och gokväll.  ikväll har jag  b-rudarna och dubbleD (David&Daniel) varit hos Anton sett en krigs film vid namn Hurt locker som egentligen skulle vara  beck, men Karros beck film ville inte vara vän med Antons DVD !   Gjorde mej inte så mycket för Hurt locker var en klart sevärd film!
Just nu sitter jag och lyssnar på gamla Gyllene tider låtar, de var mitt Favoritband när jag var typ 5 år hahah 
Funderar hur jag ska göra med julkurs i jul om jag ska gå eller inte ?!  har ju som Lizzy men vet ju inte hur länge hon bilr kvar, vill som inte vara utan poahäst om de andra ska gå..  har ju en dag kvar att bestämma mej så hoppas jag fattar ett bra beslut.
Får ta och tagga till för branch fest imorgon med maskerad igen, festa på en söndag känns lite  märkligt men de blir nog toppen med alla trevliga  arbetskamrater! blir att fundera ut vad man ska vara utklädd till...
/ Malin

nothing

Snart beger jag mig mot moröbacke och denna stiliga man är våran värd ikväll.

Men först ska stan besökas och alla grejer som jag har utspritt överallt samlas ihop.

/K



Leopard Malin...

Jobbet gick strålande hade ett helt gäng med trevlig kunder, hoppas bara  dom var nöjda med mej också!
stressade iväg kvart över tio till Olivias party, min far var guld värd igår som hämtade mej efter jobbet och körde mej den långa vägen till Olivia.
Station..  jag och Anna klämdes  med alla andra utklädda party sugna människor för att komma in, tog  ca 30 minuter. Ja  för mycket folk för mycket av de goda, punkt slut leopard Malin blev skjuten...
Tur att man har VÄRDENS BÄSTA KOMPISAR!!tack tack
Gårdagen kan sammanfattas:
dagen började bra men slutade inte som jag hade  tänkt mej..
ikväll blir det  kräftor med mamma, pappa och deras gäster efter de blir det filmmys hos någon, inte klart riktigt vem ännu.

Rock out loud

Om man sammafattar min kväll då.
Sprang omkring som ett jehå och städade efter mina grisiga vänner (som man kan tro har flyttat in här för det är så mkt saker..) Kön var bajslång och alla som stod i den hade typ damp så man hade typ söndertrampade fossingar och blåöga före man kom in. Väl inne på s8 fanns enmiljardtrehundramiljoners 92 och jävligt många tappra 91.

Hade kul i typ 10 min sen letade jag mina vänner typ aslänge, kände mig som en jävligt ensam rockare när jag sprang omkring och letade alla helt ensam.. när jag väl fann dem, så fick jag sitta med mitt lilla fyllo som mådde liiiiiiite dåligt. Inte bra att dricka så fort Sickan, du som är så smart borde veta bättre!! Men vad gör man inte för sina vänner!♥ Får tagga om till nästa fest, som jag hoppas blir en hemmafest. Aldrig mer Toxic bar.



/Queen Olivia

zzzzzzz

Man kan säga att jo jag är lite sliten.
Mycket fanta och rosé och lite vett.
Massor med folk, för mycket folk.
En ögonskugga som jag använde som concealer och blev svart istället.
Nu ska jag sova för ikväll blir det mys med mina vänner och det vore kul att vara lite vid medvetande.

/K



trött och död

Men de  blir inte bättre imorgon...

1.hemligt  möte 09.45 på hemligt ställe.
2. stan en sväng.
3. jobba 16.30-22.00 på Allstar!
4.(22.45)-02.00 station ska rumpa med brudarna.
plus de  ta hand om hästen !
partykarro
snoza  sött  /malin

I could really use a wish right now

Ingen hel rygg.
Möjligtvis en kotkompression, eller utslitet ledband? En röntgen inbokad och jag fattar ingenting.
Känns inte vidare kul alls.
Men ska proppa mig själv full med smärtstillande, kämpa mig genom jobbet och inte få rida på månader..
Använd skyddsväst.


For the first time

Jobbat halv åtta halv tolv. Egentligen jobbar jag till halv tre, men ska besöka sjukgymnasten kl två.
Det här blir verkligen en smärtsam vecka, för på söndag är det dags för ifyllning av the tattoos. Jag längtar INTE.

Taggar jävel till imorgon, jag och mina vänner ska styra dansgolvet som aldrig förr.




/K

Välj en partner släck i logen, stänger av din väckarklocka, sämmer oss en gång om året länge leve våldtäktslåten

Då var man 19 år då. Synd malin du är fortfarande en liten skit. Karro med men pga av andra anledningar.
Har alltså hängt med dessa två pulverpumor idag, en trevlig liten dag som sedan fortsatte i stallet och sedan en snabbis hos Fredzon. Börjar bli sjuk men inget ska få stoppa mig från att gå ut på fredag, så inåthelvetes taggad är jag! Tror det blir att klä ut sig ändå.


/Lilla O

Baby I

Min rygg är fortfarande åt helvete, om inte ännu värre. Så blir ingen rolig hoppträning för mig, är anställd som privatfotograf istället. Lite hästbajslukt måste man ju suga åt sig, hoppas på sällskap från sällskapsdamen Sofia när jag ska agera åskådare en hel kväll. Efter stallet beger vi oss mot sjungande för myskväll och massa prat.


Sickan har xtra kromosomer.

Vi stöder rosa bandet eftersom malin har en knöl i bröstet. Men främst för att vi är bra personer och vill stödja alla med bröstcancer.
Blir det felstavat här i bloggen kan vi meddela att det är vår nya medlem och att hon har en bokstavskombination. DVS hon kan inte kombinera bokstäverna till korrekta meningar & ord.
Malin Hultman

Låt oss..........

......presentera en ny medlem till vår lilla bloggfamilj.
Det nyaste tillskottet är ingen mindre än Malin Hultman. Hennes mål i livet är att lyckas lika bra som Kissie med bloggandet och tänkte ta lite hjälp av mig och Olivia. Som redan är mycket stora bloggare. Det kommer bli spännande och se vad hon kan ge vår blogg, kanske kommer det dagens outfit eller Malin tipsar.?




Meningsuppbyggnad har aldrig varit Karolins starka sida "åh jag föll i gångtunneltrappen och gjorde mig jääääääävligt ont i ryggen..."

i really hate yo ass right now

Försökt få tag i en tid för min rygg, men det ser impossible ut. Inte förrän på torsdag får jag komma. Hur ska jag klara det kan man fråga sig. Ska nog be en vän att knäcka till ryggen, kan ju inte vara allt för svårt.
Idag ska jag luncha eller liknande med kvinnorna på Waynes, är ledig och det känns underbart, har inte fått vara ledig på väldigt många dagar. Vart resten av dagen leder återstår att se.


cuz you know it don’t stop

Hann förbi hockeyn och jobbade lite extra där, får mig ingen lön men jag kan ändå låna lite tid. Vi insåg att man aldrig ska dricka alkohol i rökrutan på hockeyn, det kan kosta 1000spänn. Efter det myste vi hos Olivia och så skjutsade jag Ellen och Maja till station.
Idag har jag och Jenny blivit utskällda, lurat av folk pengarna, gett för mycket pengar till folk och varit allmänt tröga.


varit död i minuter

Mollys snittålder igår låg väl på 43år, vi gick in, besökte toan sen for vi vidare till Olles. Träffade Josefine med sällskap och minglade runt. Bjöd Josse på maxmat sen blev det hemgång. Började jobbet klockan åtta i morse, väckaren stod på sju. Jobbigt men jag slutförde arbetet som badvakt och nu är jag helt död i kroppen. Blir en lugn kväll ikväll för imorgon är det heldag i stallet som gäller.


Like a G6

Äntligen fredag, nog för att jag jobbar imorgon men.
Ikväll blir det utgång med min flickvän Malin, mollys lockar med sitt enorma dansgolv och stora utbud av spännande folk.

En sak jag upptäckte, man ska inte lita på att den som man pratar med i telefonen lägger på telefonen. För då avslutas ju samtalet. Men varken jag eller Malin la på luren så samtalet fortsatte. Kan bli dyrt, särskilt med Malin som använder sig av telia.


i wake up in the morning

Snabba puckar, åka till stan och röntga sen tillbaka till hamn, nu tillbaka till stan med hjälp av min privatchaufför Olivia.
Imorgon är det faktiskt Fredag! Mollys.???

Bilden nedan är tagen sista dagen i turkiet 2009, vi kollade igenom kamerorna och insåg att vi inte hade någon bild att visa våra föräldrar när vi kom hem så vi paniktog ett antal. Därav sötaste leendena någonsin.


fuck you

Soffan är formad efter min kropp, eller min kropp är formad efter soffan. Har legat här nästan hela dagen men det känns ändå inget vidare i rygg och nacke.
Snart kommer Anna och Malin hit, trevligt med lite omväxling på denna dag.
Imorgon besöker jag lassarettet för röntgen av hand och fot, sen jobbar jag kväll på badet.


Miami 2 Ibiza

Missförstånd och stopp blev en krasch i backen för min del. Slog i ryggen och knastret gjorde att jag blev hysterisk och trodde att ryggen gått av. (Hann med att planera framtiden som rullstolsburen. )Det hade den inte, men idag känns det som den gjorde det. Inget jobb för mig idag alltså. Men ingen sovmorgon heller eftersom man måste ringa femhundra samtal när man jobbar för kommunen och ska sjukanmäla sig. Att vara vaken från klockan sex och inte ha något att göra suger. Nu ska jag knapra smärtstillande och se på tv.




arbetandetjej_91

Hej bloggen, vad gjorde man innan Internet mobilen när man hade lunch i ensamhet på jobbet? Läste hemmets veckotidning från 1999, ja jag tror faktiskt att tiderna är bättre nu. Jobbar till halv tre och ikväll äntligen hoppning.

Norge...? Skellefteå...???

Ja vart slutar detta. Möte med intresserade hos Olivia idag, blev massa snack och massa ivägskickade mail. Jag mejlade på några lägenheter i Stavanger, grejen var att i mejlen jag skickade stod det att vi skulle jobba i Oslo. Vilket gjorde att de som fick mejlen undrade om jag var riktigt frisk och tänkte pendla väääääldigt många mil till jobbet. Men jag erkände, jag är blond och lite tappad så det var det som var felet inget annat.
Får se om vi får tag på en vettig lägenhet, isåfall åker vi inom snar framtid.


Himlen är oskyldigt blå

Bio med mor ikväll, vi såg "Himlen är oskyldigt blå".
Riktigt bra film, så se den.
Imorgon åker jag till Ollebull för att planera framtiden, om det blir som jag vill så blir det Norge några månader nu sen Umeå för plugg efter jul.
Vore ju kungligt om det blev så för jag är så sjukt less älskade skellefteå.


Vart tog du vägen ?


En Veteran är tillbaka i bloggvärlden.

Blir nog lite mer skrivande i denna blogg för min del, lite roligare när man inte är helt ensam uti den stooooora bloggvärlden, ha ha. Snart kanske vi är "karolivia i Norge + 2". Fortsätt läsa ändå våra hela 50 000 unika läsare/dag. Vi älskar er.


stänger av min väckarklocka

Helgen har gått fort, fredagen blev utgång med Malin och övernattning.
Vi lekte vuxna, drack irish coffee och amarula. Lördagen lunchade vi på stigs Anna hängde också på, tog en bakad potatis med räkgegga. Kvällen mys hos Anna. Är fortfarande sjuk, så tipset med massa alkohol fungerade inte. Jag orkar inte vara sjuk en dag till. Idag ska jag inte lyfta arslet ur soffan på hela dagen. Tvn och datorn är mina vänner.



miss me

Äntligeeeeeeeeeeeeen helg!!!!!!!!!!
Jobbat som ett as i veckan (för att egentligen vara arbetssökande) Igår jobbade jag från klockan halv åtta på morgonen till klockan halv tio på kvällen.
Idag har jag haft socialt stöd med många vårdtagare, det innebär många koppar kaffe. Men det är alltid trevlig att få prata hur bra det är att dricka massor med kaffe och inte äta lunch är en annan sak.

Ikväll är alla med sina män, så vi single ladies ska hitta på något, ( alltså jag och malin.)
Kände inte taggen på fest

K: Jag kommer till dig när jag är klar
M: Ta med dricka!
K: Jag vill inte festa!!
M: Äh ta med iallafall.

På jobbet
-Är du fortfarande sjuk
- Jo fattar inte varför jag ALDRIG blir frisk.
- Drick massor med vodka då blir du frisk

Frågan är alltså..????



göra det tusen gånger om

Tjaaaa, vad ska man säga, minusgrader i morse. Till klockan nio. Vintern är här nu.
Till middag får vi främmande av pappas syskon, det gillas för då blir det godare mat än vad det brukar bli. Enda positiva med att ha främmande av vuxet folk? Frågor som brukar komma, ja vad gör du nu då, vad ska du plugga, har du någon kille än, rider du fortfarande? 
Det finns såna här bassamtalsämnen som man har beroende på vilka man träffar, inom hemtjänsten
Hur är det med dig idag?
Vad vill du äta, havregrynsgröt så var det va?
Det är iallafall bra väder ute.
Imorse när jag for till jobbet så var det mycket trafik, mycket husva..............
Men du får ha det så bra så syns vi. Ja jag lovar att komma tillbaka. Ja jag ska köra försiktigt.

Om det är någon som har en bra idé på samtalsämne så kom gärna med det, för jag börjar vara less på att höra samma sak komma ur min mun.

Ikväll ska jag gästa Malin med Olivia och Anna, då ska jag prata massa skit och inte vara trevlig, det är sånt som jag är bra på egentligen...........


Jag och herr Förkylning myser i soffan

Ja, sjuk är jag fortfarande. Men har jobbat idag ändå.
Och igår myste jag med mina flickor hos Malin. Såg paradise, och vad ska man säga, tv blir roligt om man ger ett gäng ungdomar alkohol och filmar dom.

Har börjat klura i något spännande att göra med mitt hår, skulle vilja göra något såhär till hösten. Men brunt kommer det aldrig mer att bli, kort blir det inte heller och lugg orkar jag inte med. Så det lär väl vara en enda tova föralltid.


You're so good to me I know that I can't change




Sjuk, snorig, hes, förbannad, allmänt skit just nu. Helst vill jag bara lägga mig under täcket och stanna där ett långt tag.
Hängt med Olivia och slappat min enda lediga dag denna vecka, hoppas att jag mår bättre imorgon för då blir det jobb.
Vad kvällen blir återstår att se, kanske att jag pallrar mig till Malin för mys och paradise hotel. För att vara i hamn just ikväll kändes sådär.



lilla snigel

Förfest hos Olivia och sen utgång på Olles, trevligttrevligt.
Nu håller jag på att bli sjuk och det suger.


Think we kissed but I forgot

Helt slut, så ikväll blir det en lugn hemmakväll och uppladdning inför helgen.
Idag besökte jag först Jenny och Olivia som åt plättar, efter det handlade jag och Jenny lite skinnkläder till våra älsklingar. Efter vi storshoppat så hängde jag Malin och Sofia på cup of love, tre cafeér har nu testats.


 


all again

Men kul halebop, det enda ni vill är att lura blonda tjejer som mig. Trodde på allvar att jag skulle få med ett minne men jag hittar då inte ett enda minne någonstans så det går inte att lägga in en liten låtjävel ens. Jag ska gulla med broder så jag kanske får låna mig ett av honom, ska även besöka Icas postkassa för andra gången på två dagar. Känns som mina dagar alltid ser likadana ut, jobb, waynes, icas postkassa, mys i soffan.


dream i dream

Förtsår mig inte på min telefon, gick in på facebook och nu vet jag inte om jag är inne på internet jämt och det blir jättedyrt eller om jag lyckades stänga ner. Lär väl antagligen synas på räkningen.

Jobbat klart för dagen, blev en timmes övertid men jag klagar inte.


Dom som anonymt kommenterar att jag är fjortis hängs ut med bilder.

only girl in the world

Stan och pratstund på Waynes med damerna idag. Har även motionerat Ansellia och chockat min kropp med en joggingrunda. Ikväll blir det mys och ännu mer prat hos tant Brun (jenny).
Jobbar hela veckan, halv åtta halv tolv. Cash is king. Bara det att det inte blir så mycket cash eftersom jag kör ett antal mil till och från jobbet och bensin är inte gratis.


Kvällen då mitt kort blev tomt, jag och malin leker fjortisar, eller vi kanske är fjortisar......


take your shirt off

Klickade hem en ny andra halva av mig igår, en ny soulmate.


 


Love life

Måste bara få säga att livet är underbart när man är trött som en jagad älg, och någon häller ut en hink leksaker i rummet ovanför där man sover.


None of dem

Som sagt så var det hästfest igår, vi var tråkiga och nyktra men det är jag glad för idag.
Folk stod på stolar, sjöng, dansade och hade allmänt trevligt. Vid elva tiden for jag Sofia och Anton hem till Olivia där vi såg en film (sov lite) sen skjutsade jag hem broder, plus lite annat folk.





Vi gillar toaletten på Allstars

if i had you

Gårkvällen, började hos Malin för ovanlighetens skull. Sen drog vi vidare till Allstar, sen vidare till Olles. En trevlig kväll med Malin, kortet drogs dock alltför många gånger. Vilket jag fick sota för både på hemvägen och idag. Dessutom var jag med på vimmelbilder, och är på första sidan på megafonen, inte så kul.
Ikväll blir det hästfest.


borde lärt dig lite granna...

Spännande att se vart kvällen slutar.........

Kanske på ollebulls soffa,
kanske i drängs,
kanske på olles,
kanske någon annanstans.
Just nu lutar det åt någon annanstans



RSS 2.0