onsdag x2

Idag har jag och Magnus varit i stallet och ridit gick riktigt bra faktiskt plus jag fick ett gott skratt ;) annars har dagen varit väldigt kort..  men hunnit med frissan igen (imorgon ska jag dit också) sen spelat poker! vann dessutom 60 kr ! ibland har man turen med sig vilket skulle vara bra om de är oftare än vad de är!
/m

onsdag

hej och hå...
kul att höra  när man stiger upp på morgonen " är du sjuk? du ser sjuk ut!!" tack  kanske ska återgå till sängen och aldrig vakna idag? nä men är helt  slut sen helgen, skulle typ kunna gå och lägga mej i sängen och sova bort hela dagen idag..
2010
/m

släck ljusen

släck ljusen, lämna aldrig levande ljus utan uppsikt.... karro får bakläxa ! vi andra också för den delen. helt slut efter två dagar.. inga lugna puckar för min del inte har nog aldrig dansat så mycket på ett år, men kan säga att de känns idag... fötterna har avlägsnat sig från kroppen, och resten av kroppen är som en pinne. men kul har jag haft de! idag blir det ett besök hos min kära frissör och sedan iväg och jobba till 21.30!
/m

24/12

suttit och spelat poker sen jag kom hem från jobbet  där vi 22.00, önska man hade spelat om riktiga pengar bara... nu är de julafton och jag har inte ens salgit in alla paket än.. duktig tjej..! aja de löser sig nog ?  bara att tagga jobb kl 15.00-9.00 imorgon !tjing tjing god jul alla!
/m

4*

idag har jag varit och sett the girl with the dragon tattoo! helt okej, måste nästan se den svenska igen för att jämföra vilken jag tycker var bättre.. hade förvänta mej lite mer för svenska filmer brukar ofta var så mesiga, men de jag kommer ihåg är de som samma stuk. men de märktes iaf att de är lite högre budget på den här iaf !lite kul att de använde vissa svenska ord ex "skål" mm..  trodde också attde skulle ha typ engelska namn de hade dom inte heller lite skumt är dom skulle utala vissa svenska namn blev knäppt ;)
helt klart värd att se :)! nu ska jag sova om de går, 12 timmarspass imorgon väntar! natti
/m

22dec

välkommen hem !
/m

en vanlig dag,

2009
fundera sak man göra före kl 23 på kvällen, har jag bestämt! om man ens behöver fundera?
ibland skulle de vara skönt om man hade typ en på och av knapp sådär så man kunde bestämma själv när man ville vara med och inte.  så man kanske kunde få lugn och ro? aja saker går inte att få ogjort och man lär sig saker varje dag både bra och dåliga saker varje dag.. ibland önska jag att jag kunde spela tillbaka vad som hänt så som man gör på ett kasettband och sudda bort de man inte ville ha med.  för radera allt de vill jag verkligen inte göra nu när saker och ting känns betydligt bättre än förut..
nog med de.  ikväll har jag Magnus och mamma sett film Drive, lite underlig film faktiskt men helt klart värd att se. rött och sliten kom hem från jobbet 10 i morse efter att ha jobbat natt, bakat 2,5 sorters kakor, sprungit en vända på stan bland alla andra galna julklappsletare och efter de varit på stallet och ridit Pelle. ridturen gick bra  resten gick väl sissodär.
/m

haha

HAHAHA  ja dör....  allt går om man bara vill..? de vill säga jag kan om jag vill?! haha typ 12 och jätte arg ?

19de!

välkommen hem bror !
/m

lite svullen men klar!

jo tack jag vet jag har pjamas ;)
/m

mitt öga blöder..

har jag flytet med mej eller.. trodde de var ett skämt men ja.. har typ den största bristningen i ögat jag har varit med om..ser typ ut som de blöder..  jaa  bara till att vänta nån vecka tills de har läkt då. de sjuka är typ att jag inte vet vad jag har fått de ifrån heller, dessutom  gör de ont också.
Sen plus de  har jag typ haft den värsta dan på länge, jobbat natt och inte sovit nått typ...  i dag har jag varit och gjort klart tatoon..  säger som förra gången
- gör ALDRIG din första tatuering på revbenen! fyfan tur att emmy dök upp där efter 40 minuter och räddade  stunden! jag brukar ändå inte vara mesig men idag så var de ingen bra dag för att bli tatuerad må jag säga!  hej och hå nu är den iaf klar! Nu är jag dessutom taggad till att börja på en ny tatuering sjukt nog, hur ska de här sluta?
dagen avslutades med att  jag och emmy somnade i var sin soffa i  några timmar och sen kvällens sista energi gick åt att röra ihop saffransockerkaka och en mjukpepparkaka här hemma !
/m

behöver man säga något mer...?

/mjao

nja..

satt just och funderade på hur less jag är mitt hår, tänkte tillbaka på den tiden jag var brun/svarthårig typ 5 år sen ? om de skulle vara en förändring...? man kom på ganska snart att de nog inte är någon större idé..HAHAH dör hittade två bilder till en med långt och en med superkort...
/m

sömn är nått för...

kan de inte var helg jämt så mycket roligare eller hur?  helt körd efter igår..  jobbade  12 timmar sen direkt på förfeste!  tur att koffein piller finns! speciellt bär man ska hålla sig vaken mer än ett dygn i sträck..  tror jag överdoserade maxdosen igår igen..?  lite jobbigt att vakna fastklämd mellan två brudar  med hjärtklappning och illamående.. begav mej ut till emmys super mysiga soffan där jag somnade som en sten någon timme till!  kaos kaos fast kul som fan kan jag sammanfatta gårdagen!
denna dag ar de de inte gjorts  många knop vill jag lova, bara en sväng till stallet där de blev en ridtur i snöstormen!  kvällen  har jag hör och häpna spendrat med min mor och far! sällsaksspel stog på schemat!
så nu är de dax för för sängen!12 timmars jobb väntas imorgon! natti natti!
ibland kan man fundera hur vig men kan vara?
/m

ett bra minne!

haha varje gång jag tittar på  några bilder från thairesan i våras får jag ett gott skratt! specielt vilder från Green Mango på Kho Samui där vi träffade två tjejer som jag först trodde var svenskar men de visade sig  vara från austaralien riktiga party brudar! fan vi kul vi hade ! thaithai med värdens bästa Karro ett minne för livet!
/m

jävla gävle

oj oj vilken helg... gävle fram och tillbaka biltid =24 timmar fråga inte ens vad vi gjorde! vi körde vilse i burträsk...
godis och värdens bästa arbetskamrater är som räddare i nöden!
/m

RSS 2.0