jag vill inte växa upp.

just nu längtar jag tillbaka till tiden då man bara jobbade tre veckor per sommar, och ett vanligt jobb. Inte ett jobb som innebär jobb all summer och dessutom helger. Jag vill också ut träffa folk.
Känner mig isolerad, jobbar i hålan lövånger sen åker jag hem till hålan skehamn. Dessutom jobbar alla andra när jag är ledig.
Men jag får stå ut, om några månader är jag ju ledig på heltid!



9juni

Frågan är.....

.....varför blir jag aldrig frisk????????

känn ingen sorg för mig göteborg

Jag har ett vad och mitt mål är att vinna 1000kr till hösten, kommer garanterat att klara det också. Så Olivia bäst att spara lite pengar då.

Gårkvällen var jag hos Olivia, Malin och Sofia var också där. Satt och pratade hela kvällen. Kändes lite surt att missa midsommartravet men vi hade en trevlig kväll iallafall.
Veckan blir jobb,jobb,jobb,jobb. Livet just nu är väldigt händelselöst. Men taggar turkiet i höst med dom bästa?


jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid

jobbade delad tur igår, trött som ett as blev jag.
Dagens schema är jobb klockan 16 till 21. Missar givetvis lanternan. Men jaja, ska ändå inte inta alkohol på länge. Midsommar i morgon, börjar 7dagen efter så jag åker med la familia till Ånäset och myser. Min resväg till jobbet blir då betydligt kortare.
Snart ska jag bege mig ut på en joggingrunda till stranden, kanske tar jag mig ett dopp.


It's spiritually draining

Vad hände med sommaren? Deprimerande väder.
Igår blev det alkoholintag med några flickor och sen drog vi yngre till Olles och de äldre till Dinosaurielandet Calles. Trevlig kväll med lagomt mycket alkohol för min del.

Idag har jag träningsvärk i ryggen tror att det beror på att jag kastade upp femtioelva ungar på hästarna, stängde sjuhundrafem transportluckor och gick tolvhundraåttiofem varv släpandes på hästarna. Men vad gör man inte för pengar.


jenny in action


Det börjar klarna vad jag tänkt göra i höst och min ångest över framtiden börjar faktiskt att släppa.


how did Mandela get the will to surpass the everyday

Gårkvällen var mys med alla sjuklingar hos Sofia.

Idag är det fredag, jag jobbar 13-21.
Har hunnit med en långpromenad med hundarna, mitt hälsosamma liv har nu offeciellt börjat, så ikväll blir det inget godis. Imorgon jobb på Joypeak med hästisarna och tusen barn som vill rida. Hoppas att vädergudarna ger mig lite kärlek i form av sol, skulle jag uppskatta väldigt mycket.


And tryin. to catch me ridin. dirty

Second day at the jobb. Har gått bra. Trevliga arbetskamrater och mycket bilkörning. Har knallat på stan och ätit subway, besökt resia and so on. Promenerat med hundarna i en timme med alla myggen.
Imorgon träffar jag tjejerna för första gången på typ en vecka, eller Sofia och Malin träffade jag idag. Och jag försöker peppa hela skell på fest på lördag ,hur jag lyckas återstår att se.

Nu ska jag smälta choklad och doppa jordgubbar. Mums.


Låt oss göra om studenten en gång till, vill göra några små ändringar

Workworkworkwork

Nu börjar allvaret, kl 13-21.30 är det hard work i Lövånger sen hem och sova.
Money, money, money.
Och imorgon efter jobbet besöker jag RESIA ! Resa till hösten ska bokas inom kort.


time to grow up

Sofia skickar en bild till mig, ingen av oss har minsta minne av att den bilden togs. Inte heller Anton har något minne. Att jag dessutom pussar på en person som jag aldrig sett förr i hela mitt liv gör inte saken bättre. Men så kanske det ska vara med studenten. Fick mig ett gott skratt iallafall. Imorgon börjar inskolning och sen börjar jobbet. Vuxenlivet här kommer jag!

Student 2010

Skulle hoppa Ville idag på ridningen, men så blev det inte. Då stod jag utan häst men fick tillslut Schatz, trevlig prick. Men ville ju givetvis ha min man Primus, särskilt då vi kanske skiljs till hösten eller om en vecka då.
Imorgon har jag mitt sommarlov som räcker en dag, mycket ska jag hinna fixa på den dagen innan jobbet drar igång. Så kanske dags för sängen nu.

Ser jag sur ut på bilderna så är det för att jag var det, riktigt jävla förbannad.


Nu kan jag kalla mig själv arbetslös

Jaha, då var det över då. Skoltiden med världensbästa klass är över. Idag har jag legat i soffan hela dagen, trött som stryk. Har inte motivation för något, känner mig ledsen och nere. Orkar inte fundera vad jag ska göra med mitt liv, vill inte bestämma sånt men gillar inte att leva utan planer.
Min familj var inte på rätt kyrka när man ska springa och kramas efter snacket av rektor präst osv, jag kände bara för att börja stortjuta, såg ut som en föräldralös unge. Deppade hela skrindresan. Kvällen började bra i Kroksjön, tog mig in på station. Levde djävel som en student ska. Åt en storpommes orkade inte fara på efterfest utan begav mig mot sängen och somnade direkt. Vad är det som händer??? Idag är det alltså första dagen på det nya livet, känns bara konstigt.


Vi har bara festen kvar!!!!!!!!!!

Sjukt sliten efter gårdagen. Förfestade på Manhemskajen med klassen, finväder och mys. Sen drog jag vidare till Mollys där jag träffade the gang. For därifrån vid 1 halv 2. Gick till Max men där var det stängt, vilket ledde till att jag blev som en tjurig femåring och åkte hem. Idag är jag väldigt glad att jag hade converse och inte högklackat.

Dagen har varit stipendieutdelning på skolan, jag behöver väl inte ens säga att jag inte fick något. Sen Btk bingo. Sprungit runt i läkarkläder och gjort uppdrag.
Ikväll klär vi skrindan och imorgon halv nio champagnefrulle sen fortsätter dagen med firande av STUDENTEN


TIK TOK

NU TAGGAR VI KVÄLLEN. Blir förfest, någonstans, sen vidare till Mollys. Äntligen, har längtat som ett djur efter att få gå ut och skaka loss, olles och sån skit är inte för mig.


Balen, bildbooooomb

Suntan, ja vad ska man säga, 50spänn som jag kunnat lägga på något bättre. Blev ingen skillnad.
Handlade massa annat också, mest grejer så jag kan känna mig lugn på studenten, som en extra klänning ifall jag smutsar ner min första.

Jag och Anna såg på balen, vilka fina vänner vi har. Tog kort men självklart så har jag någon gång ändrat inställning och löste det när nästan alla gått. Efter balen hängde vi hos Anna tills dess att jag körde hem några balpersoner.
Idag kanske det blir stan igen, men får se känner mig sjuk.





tisdag

Recensionen på koffeintabletterna är
K K K K K
4/5 K:n
Blev betydligt piggare så nu kanske jag kan hålla mig vaken på kvällarna.

Dagen blir stan med mamsen snart, sen ska jag ta min suntan oskuld och sola solarium för första gången i mitt liv. Efter det besöker jag Ville och sen häng med Anna glo på balen och sen ser vi vad vi hittar på för bus.



Skärpning

Att folk inte har vett i skallen, komma och anfalla våran kära atorpskola med paintboll gevär och massa vatten. Som tur va hann jag och resten hunnit bege oss in till stan innan det spårade ur totalt.
Jag tror de flesta tjejer i skellefteå har lite ångest inför imorgon, då är det balen. Men B1 och B2 kommer sitta på sidan och glo istället (alltså jag och anna). Imorgon ska jag dessutom sova tills jag vaknar och då ska jag sova en stund till.

Sveriges tröttaste människa testar
Koffeintabletter, recension kommer senare.



Folk tror...

..... typ att jag bytt stil, att jag gillar att ha en snusnäsduk knytt runt halsen och en vit skjorta. Men nej, vi kör på grease tema igen. Nog för att det knappt syns att jag är utklädd, men det är jag. Jag kämpar mig iallafall till skolan idag, kommer dock inte att spela någon j*vla brännboll.



............

Länge sedan jag har mått så här dåligt efter en partykväll. Blir att ta det lilla lugna nästa gång. Hjärnan var inte med igår, tog med mig en bag in box i en väska och lämnade jackan i huset sen försökte jag ta mig in på olles. Det går inte.
Idag har jag knallat runt på stan med Olivia och hängt på stallet. Blir nog sängen snart, kanske skolan imorgon men känns inte så lockande just nu. Kanske avstår.




aousch

En stukad fot, en sko som aldrig mer kommer lämna huset förutom för begravning, tredje försöket fungerade inte heller, en jacka som lämnades hos E och M, två tjejer som tog 05.35 bussen hem, två tjejer som försökte snooza i en trappuppgång, en efterfest hos en dude, en tjej som aldrig kommer kliva upp igen, en tjej som inte ser alkoholen som vän.
Puss.

Run to the hills

Gårkvällen började inte något vidare, det som vi sena möttes av när vi kom dit var en ambulans. Vår kära Daniel hann inte pröva en enda grej innan han ramlade och slog nacken. Så det blev en ambulansfärd för honom istället. Efter det var väl inte stämningen på topp, men det blev tillslut en trevlig kväll det med. Just nu har jag bosatt mig i silverschampo för att se om färgen gul kanske lämnar mig. Kvällen blir fest hos Ellen och Maja sen utgång. Frågan är om jag ska vara nykter och köra eller inte. Temat är iaf rock.


Eenie meenie

På bara några dagar har jag hunnit med att testa stilen sekreterare, pundarskalle, grease och ikväll är det dags för superhjälte. Ska leka lite på leos, och för att det ska bli extra kul intar vi alkoholhaltiga drycker så vi blir lite barnsliga. Blir nog kanoners, känner mig dock inte så snygg i outfiten men är man supehjälte så är man. Blir nog en liten powernap nu så jag orkar med hela dagen.




Down, down, down

Ey mannen.
Igår var det fest i Bureå med klassen, riktigt trevligt, kul att se alla som de skulle sett ut om dom varit av motsatta könet. Eller? Jag begav mig ganska tidigt till Olles, hängde där ett tag och sen förbi Max såklart. Allt som en dreadsman. Sov med inpackning så mitt hår är faktiskt inte så risigt.
Nu blir det skolan och äta lunch, kanske att jag orkar ta mig till klätterväggen och klättra.




solo

Nehepp. Dagen började just bra med att rektorn kom och stampade sönder ett antal ballonger för mig och Paula, sen trodde några personer att det var fritt fram och ta av de hundra ballongerna vi fyllt i timmar. Så efter första "attacken" var dom slut. Sen spårade rektorn ur ännu mer, skrek i en megafon, hotade med polis, och slet folk i håret. Tillslut blev alla treor avstängda från skolan. http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1057510.ece

Nu är det bara att tagga om för kvällen och försöka hitta sig en outfit.

insperation


1juni

Idag har SPFL3 varit domare eller vad man nu ska kalla det. Satt på spanarbänkarna och gav poäng till dom som vågade gå förbi. Efter det åkte jag och Paula till öb och inhandlade lite grejer till imorgon, vi blev en aning utstirrade. Imorgon blir det andra busigheter och sen på kvällen fest hos Josse, ombytta roller, så jag ska vara en man. Måste fixa mig en ölflaska eller något sånt så jag inte ser ut som en tjej som dricker vin.
Ikväll kanske jag beger mig till Joel för klasshäng, eller så somnar jag i soffan och sover bort hela kvällen.


RSS 2.0