Is it true

Börjar tagga till att plugga i höst, boende tror jag är nästan fixat iallafall. Har ställt mig på kö till ett antal studentlägenheter så någon borde ju vara ledig för mig. Hade helst velat flytta någonstans och jobba, men vågar inte åka själv och ingen vän är på så då får man väl lov att plugga heltenkelt.

Älskar när man vaknar efter en dröm, en dröm som handlade om att köra rattfull och vara jättebakis. Att bli tvingad till att göra väldigt olagliga saker och bli jätteförbannad, sedan titta åt sidan och se att en person från drömmen faktiskt är i samma rum. Kände att jag helst ville ta en kudde och hålla över ansiktet tills personen i fråga inte vaknar igen. Men tänkte lite innan och insåg att det faktiskt bara varit en dröm, och att jag inte hade någon hemsk bakfylla eller gjort en massa sattyg. Tur det!

Ledig idag och det ska firas, på nått sett. Imorgon blir det hemligheter efter jobb 8-12. Kulkul!


born for this

Jobbade 7-12 sen begav jag Jenny och Olivia oss till Stackis. Vi fikade först där sen for vi vidare till bergsbykiosken och åt mjukglass. Kändes väl inte som den hälsosammaste dagen i år.

Har sån ångest för hösten nu, verkar som att det blir plugg iallafall. Fick tillochmed ett boende, men det visade sig sedan att det var killkollektiv vilket inte var lyckat så nu har jag inget boende igen.
Och ja just ja, måste ju bestämma vilket jag ska plugga också. ÅH!!!!!!!!!!







Nightmare

I helgen har det varit trästocks i skell. Har besökt området alla dagar, en dag var min kropp iallafall där men hjärnan och vettet hade stannat hemma. Hade roligt, men mindre roligt dagen efter. Ska verkligen försöka hålla vad jag sagt om att inte dricka förrän turkiet.
Igår red jag Ville första gången på en månad typ, lat naanting.
Dagen blir tv och ev Ansellia, regn och bajsväder. Min hud jublar för ansiktet är lika rött som vårat hus.


cool malin gillar trästocks.........??

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

jobbat extra länge idag, money,money,money.
Sen har jag sprungit en liten runda med syster.
Nu ska jag se SATC sen sova och jobba igen.
Och imorgon, om jag förstått det hela rätt, så är det Melissa Horn!!!!!!!!



We no speak Americano

Boviken, ja vad ska man säga om den kvällen. Vi kom in i tältet på stranden men bestämde oss för att gå ut och vänta på de andra, sen kom vi aldrig in igen. Dessutom stängde tältet en timme tidigare.

De senaste dagarna har bestått av hängande med the girls, trevligt men det blir för lite sömn.
Dagen blir ett besök på Ateljén för att leta tärnklänning sen besöker jag våran fina shoppningstad och letar bikini och sånt tjaffs till Turkey.


Snyggaste bilarna i skell







full steam spacemachine

Håller på att stekas till döds. Så snart blir det ett besök till vattnet för ett dopp av hunden iaf.
Har haft två dagars ledighet, väldigt skönt. Nu väntar två dagars jobb 7-12 och 8-13 och sen är det en ledig helg. Firas med utgång lördag i boviken. Nästa helg är det trästocks, sen någon gång 6 augusti är det hoffmaestro i Luleå och den 17 turk. Lite saker att se framemot sådär.
En sak som inte är så kul är att bestämma, ska jag plugga nu i höst, kom in på både socionom och kriminologi. Vill helst göra något annat än plugga ett tag.

Pusher

Sådärja.
Stadsfesten bortgjord, kul var det men inte riktigt så kul som det borde. Malin fick iallafall stanna kvar trots att vakten ville slänga ut henne, men som tur va kom Olivia till undsättning och övertalade att Malin var nykter. Jag har lärt mig att tubklänning har man inte på stadsfesten, dessutom sätter man upp håret om man ska vistas i öltältet. Alla hänger och puttas, folk verkar dessutom tycka att det är en bra idé att ta med ölen där det är som mest folk.

Tatueringen är också gjord, en svala på insidan av armen. Är väldigt nöjd, bestämde mig för motivet samma dag som det var dags.

Turkietresan är betald, vill inte åka, men börjar tagga om så nu vill jag snart åka igen. Kommer bli kul ändå.

Idag jobb 16-21 sen ledig tis ons.


teenage crime

Sol,sol,sol. Hela dagarna förutom när jag slutar för då går solen alltid i moln.
Jobbade idag, jättevarmt, slutade och då går solen i moln så det blev ingen strand för mig. Somnade på altanen istället. Nu har jag bestämt mig för tatuering och vart. Bra jobbat.
Morgondagen betalar vi våran turkietresa som kommer att bli kanoners! Sen hänger jag med Malin och Olivia, och sen på kvällen förfest med la Class.

when i get older

Jobbig dag på jobbet, mitt huvud och min kropp känns mer slutkörd än efter ett träningspass.
Positivt är att mina halsmandlar börjat krympa igen, så imorgon kanske det blir en joggingtur eller en sväng med inlinesen.
har inte kommit fram till något motiv eller vart med tatueringen än heller. panik.....


sicko

mina halsmandlar bara växer och växer. Jag tror iallafall att det är mina halsmandlar, kan knappt svälja mitt eget spott längre så jag går runt och spottar som ett äckel. Har tyvärr ingen annan än mig själv att skylla, har tränat trots att jag varit lite hängig.
Det som skett i mitt liv på senaste tiden har varit häng i boviken med mycket föda (tack jenny) och kubb. och igår satt vi och dregglade över skimrande män och halvnakna pojkar.


Har lite smått panik, inom snar framtid så gaddar jag mig för andra gången och har inte bestämt vad och vart än. Lovande. Men det är så det ska vara tycker jag, lite spontant sådär.


RSS 2.0